Истанбул [тема 53]

• 68 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да, 4 звезди определено е по-добре от 2, особено в Истанбул 😀
Колкото и човек да се прибира само за спане, друго си е да ти е приятно и в стаята, на мен лично ми е важно.

# 601
Колкото и човек да се прибира само за спане, друго си е да ти е приятно и в стаята, на мен лично ми е важно.

За Турция четете клиентските отзиви в сайтовете, вкл и тези за резервация. Може и хотел с 3 звезди да е по-хубав  от такъв с 4, на по-тихо место, с по- хубава храна, по-чист. Изключение са хотелите от вериги, вкл и турски. Квартал Лалели не е лош квартал за турист, който иска да разглежда история.
Ако искате да усетите истинския Истанбул си обуйте най- удобните обувки, вземете си карта от хотела и смело тръгвайте!

# 602
Именно, съвсем друга е обстановката.

# 603
Аз лично вече от години много често пътувам и почти винаги си отсядам на едно и също място. Обаче преди това си спомням какъв културен шок изживях с няколко хотела 3 звезди, спрямо 3-те звезди в Германия. Това беше преди двайсетина години. Сега вече да, има доста повече информация.

# 604
Каролин, аз уж чета, но не си спомням за Хес кода и ПСР теста какво си писала.
Агенцията ли ще ви регистрира или си е ваша работа?

Преди време моя приятелка пътува организирано до Португалия и от ТА им запазиха дати за ПСР и въобще им съдействаха в този процес, особено на пътуващите от провинцията.
Та ми стана интересно при вас как е, но дано не сте го коментирали вече, че ще съм досадна. 😀

# 605
Един отчет набързо. Нощес потегляме към Босфора Simple Smile

Попълнихме за всеки случай с ММ формулярите които Роже постна
Получихме ХЕС код Simple Smile
Изисква се име,
 номер на паспорд,
телефонен номер ( мисля, че беше без звездичка, но си ги написахме),
Трябва да се посочи дата на която ще се влезе в Турция ( слава Богу нямаше питане кога ще напускаме, което ме води на мисълта, че ще ни остане ХЕС кода и за друг път? ),
къде ще отседнем ( имаше графа за телефонен номер, но не сме го попълвали ) ние написахме хотела.
имейл адрес,
и инфо дали и в кои страни сме били последните 10 дни.
Мисля, че не пропускам нещо.

Остава да имаме късмет с това пътуване и вече само като туристи да посещаваме любимият град с ММ... Simple Smile

# 606
  • Бургас / UK
Крис, от сърце ти пожелавам да ти се сбъдне желанието ...🤞🏽🙏🏻

# 607
Криси, стискам палци 🤞 🤞 🤞!!! ❤️ ❤️ ❤️

# 608
Пепелче, уцели любимата ми мачка ❤
Има златен гьол и на МТ вече на влизане в Турция 25 лири за кола.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 05:47 от Кris_80

# 609
# 610
Каролин, аз уж чета, но не си спомням за Хес кода и ПСР теста какво си писала.
Агенцията ли ще ви регистрира или си е ваша работа?

Преди време моя приятелка пътува организирано до Португалия и от ТА им запазиха дати за ПСР и въобще им съдействаха в този процес, особено на пътуващите от провинцията.
Та ми стана интересно при вас как е, но дано не сте го коментирали вече, че ще съм досадна. 😀
Пи си ар няма да има. Ние пътуваме когато отпада. Хес код никой не ми е казвал, звънях им преди дни.
Дори ме знам какво е това.
Гледам, че пишете. До 14 ти са Пи си арите, а ние сме от 15 ти. Нищо друго не са ни казвали.

# 611
Сигурно ли е, че няма да има ПСР-и? Или просто заповедта е до 14-ти, а нататък предстои да се реши отново? Предвид настоящите обстоятелства направо абсурдно ми се вижда да го премахнат ...

# 612
  • София
Министърът на културата и туризма на Турция Мехмет Нури Ерсой, който между другото е собственик на двата най-луксозни хотела в Анталия направи изявления относно условията за приемане на туристи в страната  в пряко предаване, на което той присъства по телевизия BBC ONE.
Министър Ерсой каза: „Ние наблюдаваме новите случаи в страните. Ние изискваме от туристите от  целия свят отрицателни резултати от теста до 15 април. След 15 април ще разгледаме отново броя на случаите и няма да искаме  PCR тест за туристи от страни с намаляващ брой случаи, както направихме миналото лято“

# 613
Да, благодаря за информацията - както и предполагах - въпрос на преразглеждане, а не на премахване. Дано поне в скоро бъдеще да може да се влиза свободно с ваксина поне.

# 614
Ето за в бъдеще никой не знае какво ще се реши. Засега е до 14 ти. Но дали е включително и 15 ти, не знам. На мен ми каза, че всичко е в движение, не се знае какво ще е. Засега било до 14ти.
Въпроса е, че ние не го хващаме,защото сме нощен преход на 14 ти вечерта.Това ми казаха от агенцията.
Също ми казаха, че се говорело, че ще отпаднат и по-рано тестовете, не че аз вярвам. Все ми е тази, аз отивам живот и здраве и ако трябва ще правим тест.
Каквото стане.
Отлагам вече 3 ти път. Ние на 15 ти сутринта ни е ден 1ви, в нощта на 14 ти пътуваме.

Общи условия

Активация на акаунт