Истанбул [тема 53]

• 68 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Стикер за първоначална регистрация на колата за пътни такси не издават в пощата. Само може да зареди пари при наличен стикер в пощата
Не знам от къде ви е информацията, но първия стикер за кола си купихме точно от една поща в Истанбул.
И ние от поща си купихме HGS стикера.

# 346
  • Sofia
Информацията ми е от пощата.Казаха,че само мога да заредя при тях пари в акаунта,но не мога да си купя стикер/преди няколко години беше/

# 347
Благодаря на всички за включването!
Купихме стикера, от пункта преди началото на магистралата. Колата се спира в аварийната лента, пресича се от другата страна на магистралата. Имаше и тирове там спрели.

# 348
  • на Мелмак
Информацията ми е от пощата.Казаха,че само мога да заредя при тях пари в акаунта,но не мога да си купя стикер/преди няколко години беше/

Колко са различни пощите. Аз се бях въоръжила с инструкции за попълване, но служителя на гишето ни ги попълни любезно. Снощи и ние спирахме на първия пункт към Истанбул, за да проверим колко лири имаме, вече има попълнено на английски.

# 349
Относно   HGS  - има приложение за телефона, може да видите колко пари имате и съответно да заредите.. Пиша ви от Истикляр Simple Smile

# 350
  • Sofia
Приложението се обновява със закъснение. Не разчитайте но адекватна информация в реално време

# 351
  • Русе
Относно   HGS  - има приложение за телефона, може да видите колко пари имате и съответно да заредите.. Пиша ви от Истикляр Simple Smile
Имам го това приложение, но става ли с българска карта да се зареди? Защо имам спомен за коментари в някоя от ФБ групите, че не може да се зарежда стикера през приложението Thinking

# 352
  • на Мелмак
През банкомат в Турция сме зареждали, иначе през приложението не става.

# 353
Мъжа ми я зареди от телефона си. И мисля че има гратисен период в който да си вкараш сума

# 354
# 355
  • Sofia, Bulgaria
През банкомат в Турция сме зареждали, иначе през приложението не става.

Може ли малко инфо как става това през банкомата?

Бг карти през приложението не се приемат работи само с турски карти официално ми отговориха след като ги питах защо дава грешка.

# 356
  • на Мелмак
Диду, ММ зареждА, местен му показа. Ще го питам после и ако помни ще ти кажа Grinning

# 357

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/75026936_4 … fc8382b5ee9bf5ca5

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 23:24 от Цвети &

# 358
Как става сега ходенето до Истанбул?
Средата на Януари ме интересува.

# 359
  • Димитровград
С отрицателен ПСР. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт