Спам тема(Лютеничка Спам!) - от 01.10. до 31.10.20г.

• 14 897
  • 890
  •   1
Отговори
# 765
  • Euskal Herria
едно време децата имаха уокмени. аз нямах.
Не мрънкай, де! И аз нямах, и още нямам. Cry

Прибрахме се, сега е време за вечеря. Поръчах си онлайн дрехи,  доволна съм - взех по-малък размер, стават ми. Wink
Сега ли да ви река "Наздраве", или по-после? Ама сигурно ще спите втори сън тогава.

# 766
и локмен немах и уокмен немах. но и други неща немАх така че нема проблем. добро утроооооо пиянициииии. казни ме казни

# 767
Е, има какво да се желае още, но като за начинаещ съм доволна. А яна е на светлинни години преднина Purple Heart
Исе, идеални са. Аз не бих се и захванала с такова ньещо. Пипкавите работи ме изнервят страшно много. Виж, да шия гоблени - не.  Joy Както и да редя пъзели, да решавам судоку, задачи ... Joy
И ДУ! При нас си поваля, сега ше чакам зелена тревичка навсякъде. Grinning
Фчера таман се притеснявах, че имахме билети за театър, па то - били го отменили. Маалко се разочаровах, мааалко си отдъхнах ... и те така.
уака мака фор тара да ра фристайлялялял
Е тва пък колко съм го въртяла ... на локмена. Joy

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:22 от ina.ina

# 768
  • Далече, далече
На мен не ми липсват старите "технологии". В същото време и с новите не съм на ти.

# 769
Имам си цЕло бОрканче Нутела! 😂
Скрит текст:

# 770
  • над кукувичето гнездо
Кофти залъгалка, само дразнят.

Подкарали са парното на работа и е истински топло Sunglasses

Исе, идеални са. Аз не бих се и захванала с такова ньещо. Пипкавите работи ме изнервят страшно много. Виж, да шия гоблени - не.  Joy Както и да редя пъзели, да решавам судоку, задачи ... Joy
...
Обичам пипкави работи, но да не ми се подпират децата по ръцете, мрънкайки в това време и да не се налага да бързам. Нощяс и кученца правих, но нямам снимка. Сега ми се спи ного. А подозирам, че тортата ни ще стане много кичозна, защото има изискване и за сърчица и звездички, а и тя ще дойде с малка украса, но важното е мрънчела да е доволна Heartpulse

# 771
Исе, искам да видя и кученцата Simple Smile И ако гледаш идеите от някой сайт да ми дадеш линк. Аз си сейфах даже котенцата да направя за племенника някой ден Smiley

# 772
  • Euskal Herria
Добро утро!
Исе, важното е, че детето ще е доволно.
Парно рядко пускаме, ама тук климатът го позволява.
Реа, много ти е това бурканче, раздели го с приятел. Wink
Много ме успокояват пипкавите работи, обаче гоблените - не, вадят ме извън кожата. Колкото е по-пипкаво, толкова по-добре.
Скрит текст:

С подръчни средства - толкоз. Simple Smile
Пореден ден съм с главоболие, направо ми иде да си махна главата. Ще си направя едно кафе, дано ми просветне, ама и хап ще гълтам, видяло се е. Simple Smile  Че иначе и аз не мога да се трая,  та какво остава за околните. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 773

недей бе гадно е. виждал съм на видео

# 774
  • Euskal Herria
Ааа, аз така , на "виждал съм на видео" не вярвам. Давай личен опит,  "добро утро, пияницооо" Simple Smile

# 775
  • над кукувичето гнездо
Исе, искам да видя и кученцата Simple Smile И ако гледаш идеите от някой сайт да ми дадеш линк. Аз си сейфах даже котенцата да направя за племенника някой ден Smiley
Ще ги снимам после. Не съм ги виждала на светло, дано да мязат на нещо, че нощяс бях бая изморена, като ги правих.
Котетата ги харесах от една торта в нета. Оказа се, че и по чуждестранни сайтове има.

Скрит текст:
не бях  подготвена за мустаците обаче и ги правих от фондана... а кучетата си ги посъчиних, ще видим после какво Laughing

Янче, с този главобол... Ако не е нещо установено, сигурна ли си в удобстото на възглавницата си, както и в матрака? От опит, много са ключови.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 11:27 от hala_penka

# 776
Ааа, аз така , на "виждал съм на видео" не вярвам. Давай личен опит,  "добро утро, пияницооо" Simple Smile

не правя такива долни неща. мръстностийности

# 777
  • над кукувичето гнездо

не правя такива долни неща. мръстностийности
На ПП звучиш по-различно.

# 778
какви пейка партита какво е ПП

# 779
  • над кукувичето гнездо
какви пейка партита какво е ПП
палав полуден
Както едно време правеха санитарен полуден, но вместо чистене е мърсуване. Какви полудни имаше едно време...

Общи условия

Активация на акаунт