Спам тема(Лютеничка Спам!) - от 01.10. до 31.10.20г.

• 14 888
  • 890
  •   1
Отговори
# 780
  • Euskal Herria
На ПП звучиш по-различно.
Ех, отидЕ му имиджа на Холдън. Ся и ако се окаже и че не е деТствен... Simple Smile

какви пейка партита какво е ПП
палав полуден
Както едно време правеха санитарен полуден, но вместо чистене е мърсуване. Какви полудни имаше едно време...
Нали... Не като сегашните. Ма едно време си беше еееех... едно време Simple Smile.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 14:21 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 781
всичко ще бъде наред Яна. аз съм на късмет за другите

иса_писа_палавниса

# 782
  • над кукувичето гнездо
Янче, стискам палци да няма нищо тревожно!

# 783
  • Euskal Herria
Ааа, аз съм стара чанта, лачена, няма да се дам лесно Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy

# 784
са нали хенри кавил има некъв сериал де е вещер. ей такива за жените

# 785
Супер назад си! Още миналата зима го гледах тоя Хенри Кавил като Вещерът. Има дълга руса коса. Блякс!

# 786
  • Euskal Herria
Ааа, Хенри Кавил си е супер! Аз го харесвам.

Нали сте ми приятели, пускам оферта, че да не изтървете прИмоцията:

Joy

# 787
Привет Дружинка моя. Hug Wink
Яко съм се сдухала и спирам да гледам новини и да чета и слушам разни работи, че една безнадеждност ме е налегнала.
Не е паника, а някакво кротко отчаяние, днес цял ден ми се плаче. УжасТ някакъв. Тая чудесия с тоя вирус много зле ми влияе. То не само на мен, де.
Чак си сипнах една мастичка дет се търкаля из камерата от лятото. И си направих шопен салатен. Сега света изглежда една идея по добър. Правих и нещо като мак енд чийз, че имах сос бешамел и го оползотворих на макарони със сметана, спанак, шунка, сиренца изостанали, чесънче и босилек. И чакам Джастев да се прибере от работа.

Янче, наистина за главоболието преслушай възглавките и кревата, ако нещо не ти е удобно, може и от тях да е. Иначе стискам палци всичко да е наред и бързо да отшумява този пусти главобол.

Ай, Наздраве, да сме живи и здрави!

# 788
Добър вечер! Утре е петък! 😂

# 789
Добре си се ориентирала, Джасте, сдухването не е опция! Heart

# 790
  • Euskal Herria
Джасте, новини - само санитарния минимум. Пийни си съдоразширяващото, да ти се успокои нервата Wink.
А ние сме в извънредно положение до 9 май, днес го гласуваха. Засега няма драстични промени, дано така да остане. Периодично си казвам "И това ще мине, няма да е все така".
За тукашното наздраве е ранко, тази вечер и не се знае кога ще е, че мъжът ми е дежурен и нямам представа кога ще си е у дома.
С кучето си правим компания, телевизорът е за фон. Да живее нетът Grinning.

# 791
Янче Hug, и аз тъй реших, да се информирам, колкото да не съм в неведение. Днес по едно време направо превключих канала на тв, не ми издържаха нервите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Кико, абсолютно! , взимам се в ръце и само напред. Ти как си. Hug Kissing Heart

# 792
Имам вкус и обоняние Laughing

Добре съм вече, Джасте Grin

# 793
  • Euskal Herria
Супер, Кико!
Наздраве!

# 794
Добро утро!

Браво Кики, че всичко е ок. Още колко дни ще си у дома?

Общи условия

Активация на акаунт