Има такива мъже...

• 21 084
  • 555
  •   1
Отговори
# 450
Разбира се, че има читави мъже. Никоя, въпреки разочарованията си, не е твърдяла и не трябва, че всички мъже са боклуци, защото е тъжно и не е вярно. За всяка подходящият обаче е различен и не би трябвало да прави компромиси със себе си, за да е в графа "обвързана".
Трябва да се внимава много, защото много манипулатори действат фино и докато се усетиш - вече е малко късно за връщане назад.
Примерно - да си крехка, нежна. Да, би трябвало, но какво точно се разбира под това? Прекалено отстъпчива?
Да си знаеш мястото - кое и къде точно? За много насилници жените са виновни и за шамарите, защото "не знаят кога да млъкнат".  Все още се вихри по тези земи балканският мачо, за когото жената, общо-взето, става за 2 неща.
Да се грижи за теб - с цената на какво? Да нямаш собствен живот, приятели, интереси, време за теб?
Да изтъква като твои добродетели на първо място колко си нематериална и как нищо не си искаш сама, делиш всичко 50:50, следователно - си добра жена. Т.е. удобна.
Да се опитва да те променя малко по малко, с намеци, коментарчета, тънка ирония, уж за твое добро, уж от много любов, уж мислел за здравето ти и т.н.
Да, има всякакви мъже. Важното е да не си затваряме очите и да си търсим щастието, а не да сме с мъж, пък каквото ще да става.

# 451
Междудругото така като се замисля, мен мъж никога не ме е разочаровал толкова, че да искам да му отмъщавам. За мен лично мъжете са си смотани по природа, толкова си могат и е невъзможно да ме изненадат с каквото и да било.
Не съм мъжемразка и никога не бих живяла сама, винаги бих търсила партньор, но не очаквам много от него. Просто така за компания, като домашен любимец, да си го гушкам след вечеря.

# 452
Ние с Кристина сме огледално идентични Simple Smile
Скрит текст:
Разбира се, че има читави мъже. Никоя, въпреки разочарованията си, не е твърдяла и не трябва, че всички мъже са боклуци, защото е тъжно и не е вярно. За всяка подходящият обаче е различен и не би трябвало да прави компромиси със себе си, за да е в графа "обвързана".
Трябва да се внимава много, защото много манипулатори действат фино и докато се усетиш - вече е малко късно за връщане назад.
Примерно - да си крехка, нежна. Да, би трябвало, но какво точно се разбира под това? Прекалено отстъпчива?
Да си знаеш мястото - кое и къде точно? За много насилници жените са виновни и за шамарите, защото "не знаят кога да млъкнат".  Все още се вихри по тези земи балканският мачо, за когото
жената, общо-взето, става за 2 неща.
Скрит текст:
Да се грижи за теб - с цената на какво? Да нямаш собствен живот, приятели, интереси, време за теб?
Да изтъква като твои добродетели на първо място колко си нематериална и как нищо не си искаш сама, делиш всичко 50:50, следователно - си добра жена. Т.е. удобна.
Да се опитва да те променя малко по малко, с намеци, коментарчета, тънка ирония, уж за твое добро, уж от много любов, уж мислел за здравето ти и т.н.
Да, има всякакви мъже. Важното е да не си затваряме очите и да си търсим щастието, а не да сме с мъж, пък каквото ще да става.
Désenchantée, кое е второто нещо, измъчих се да го мисля, не мога да се сетя Wink

# 453
Ние с Кристина сме огледално идентични Simple Smile
Скрит текст:
Да си знаеш мястото - кое и къде точно? За много насилници жените са виновни и за шамарите, защото "не знаят кога да млъкнат".  Все още се вихри по тези земи балканският мачо, за когото
жената, общо-взето, става за 2 неща.
Скрит текст:
Désenchantée, кое е второто нещо, измъчих се да го мисля, не мога да се сетя Wink

Или за леглото, или за кухнята. Wink

# 454
Вярно бе, кухнята !
Ама щот не съм кулинар и затва не се сетих.

# 455
За да задържиш един мъж трябва да ставаш и за леглото и за кухнята. Все пак храната прави борбата.

# 456
Е, ясно е какво имах предвид - сексистки очаквания, че жената за друго не става и да си затваря устата, да остави мисленето на мъжа. Никой не е казал, че горните 2 не са важни сами по себе си.

# 457
Дес,
много си старомодна. Вече се цени само жена, която си отваря устата, изкарва повече пари от теб самия и ако може и да те издържа най-добре.
Беше едно време жената боса, бременна до печката. Сега мъжете бягат от тази перспектива като дявол от тамян.

# 458
Дес,
много си старомодна. Вече се цени само жена, която си отваря устата, изкарва повече пари от теб самия и ако може и да те издържа най-добре.
Беше едно време жената боса, бременна до печката. Сега мъжете бягат от тази перспектива като дявол от тамян.

Това е ясно. Четем го и тук непрекъснато. Обаче, освен всичко изброено, все пак, "жената трябва да си бъде и жена", т.е., разбирай боса, бременна и до печката, та да не комплексира мъжа, че пак лошо, ще го подиграе компанията по чашка, че е под чехъл. И да няма "големи претенции", че "и без това не е нищо особено" и "какво предлага, освен многократно използвана ... ".

Не знам такова суперженище къде се намира само...

# 459
Стереотипизирате. И двата пола. А нещата са си индивидуални, влюбваш се в конкретна жена, а не в някакъв ходещ списък от чекирани квадратчета с качества и умения. И ако случайно срещнеш взаимност в това чувство ставаш по-хипнотизиран и от млад арабин тичащ подир Кристина. Дреме ти за кухнята.
Всяко начало различно от нещо такова сякаш е със съмнително качество. Просто секс, удобство, сделка, изгода...не че не може градеж и на такава основа, но е вид примирение с нещо умиращо в теб.

# 460
При монотеистичните религии и монархическо управление подчинената страна няма право да бяга. Демократичните и анархични общества нямат проблеми с развода. Grinning

# 461
Васко, ама те арабите нямат избор, за това са такива. Там всички жени са забулени, а за да се ожениш, първо майка ти трябва да ти я избере и после баща и трябва да ти я даде. Трябва да предложиш издръжка за цял живот. Повярвайте ми и на тях не им е лесно.
  Вие българите сте много разглезени откъм жени. Аз оня ден ходих по Витошка и се замаях. Жените бяха като супер модели. Сега говорим за 20-сет годишни, но много красиви. Сега вярно, че почти хора не виждам, в работата са само 50+ жени, така че не знам дали има такива мъже..., но определено има невероятни жени. Даже малко се комплексирах. Напълно го разбирам ФФ, дето търси 23 годишна. Само не разбирам що дири при тетките у форума, а не ходи по Витошка. Това за всички ергени го казвам.

# 462
За коя Витошка става дума, Кристина? За планината или за булеварда?

# 463
За да задържиш един мъж трябва да ставаш и за леглото и за кухнята. Все пак храната прави борбата.
Дрън-дрън. Не готвя аз..)

# 464
Витошка е пешеходната зона от Съдебната палата до НДК. Нещо като Шанс Елизе, но в по-скромен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт