Има такива мъже...

• 21 080
  • 555
  •   1
Отговори
# 465
Не знам, хич не се чувствам длъжна аз да му откликвам винаги на желанието. Както и не се сърдя, ако той не ми откликне.

# 466
Аз пък не мога нон стоп да правя секс. Има дни, в които не ми се прави. Ако един мъж ме ръчка нон стоп, ще ме отврати. Предпочитам аз да съм активната страна, аз са го търся за тия неща, а не той да ме притиска. Общо взето и в природата е така, мъжките правят секс, когато женската се разгони, през другото време не.

# 467
  • BG
Аз пък не мога нон стоп да правя секс. Има дни, в които не ми се прави. Ако един мъж ме ръчка нон стоп, ще ме отврати. Предпочитам аз да съм активната страна, аз са го търся за тия неща, а не той да ме притиска. Общо взето и в природата е така, мъжките правят секс, когато женската се разгони, през другото време не.
И аз съм така. И ако един мъж ми каже-ами ти си затова да те ръчкам-ами дотам ще е. Имам си собствен дом, имам си и дете, вече мъжът трябва да ми доставя радост и удоволствие, а не да ме ръчка.Сори бът нот сори,:laughing:

# 468
Мислех си, че хората се ръчкат, докато хъркат.

# 469
Изблиците на еротично чувство изключително рядко съвпадат по време при жената и мъжа. Не ме питайте защо. Не знам. Но е факт.

# 470
Почвам да си обяснявам разцвета на филмите за възрастни.

# 471
Ужас, хаха.
"Само", когато била разгонена, като в природата. Joy
Тя искала да е активната страна, ша умрЪ. Smile
Абе, никой не ви говори за "насила", не изопачавайте.
Са, ако сте в мензис, или нещо болни, грипозни, или нещо друго, ще ви оставя ден, два да реанимирате, но това не пречи да задоволявате нагона по други начини. Mr. Green
За късмет не съм имал партньорки, като вас, просто не е моето, нормално.
И аз не съм "вашето".
Просто разбирате, че има и друг типаж, нищо повече.
Но нормално, в друга възраст сте, вече с грижите, децата, различното либидо и мераци.
Затова по-младо, по-добре. Постоянно му се иска, необременено, свободно, като муа, само разходки, секс и усмивки. Не, "когато ми се прииска и ми дойде музата", aко въобще дойде, а в постоянна готовност.

# 472
ФФ, а ти задоволяваш ли нагона на жените?

# 473
ФФ, не знам. Аз сега правя много повече и доста по-качествен кекс, от колкото до преди 35.

# 474
Денонощно и неограничено. И то наистина в множествено число!

# 475
С огромен кеф.
Едно от най-важните ми неща е това.
Жена ми да е задоволена.
Естествено, каквото искам, това и давам, предлагам, същото е.
Казва се висока осъзнатост.
Знам какво мога и какво съм, за разлика от повечето, и мъже, и жени.

А ти, Дракарис, високо сексуална ли си?
Въпреки че си много млада все още, около и под 25 все още не ти се е отворило либидото.
Очаквай -> 32-40, ама ти трябва качествен мъж.

ФФ, не знам. Аз сега правя много повече и доста по-качествен кекс, от колкото до преди 35.

Напълно възможно, до обстоятелства и партньори е.

# 476
При цялото ми уважение, ама последните включвания са не само обидни, ами и абсурдни от гледна точка на достоверност. Що за представа за жените, тези неща просто не са верни...?

Първо, младото не е вечно младо и вечно задоволяващо се с разходки и фън и вечно готово. Който иска само фън и усмивки, да не се заблуждава, че търси сериозна връзка.
Второ, не е в природата на жените да са "винаги готови" - който търси това, да си търси мъж. Жената не е на нисък старт, винаги готова, тя се съблазнява и убеждава, прикотква и т.н. Това е истината, всичко друго е фантасмагория. И не, аргумент "има и такива жени" не е състоятелен.
Трето, либидото търпи промени през живота. Така че с абсолютно, 100%-ва сигурност в даден момент жената ще е с различно либидо от това на партньора или от предишно свое. Всеки (акушер-)гинеколог и ендокринолог ще потвърди.

Цитат
Са, ако сте в мензис, или нещо болни, грипозни, или нещо друго, ще ви оставя ден, два да реанимирате, но това не пречи да задоволявате нагона по други начини. Mr. Green

Колко великодушно.
Ей ся съм седнала в някои зимни дни, като ме хване синузитът (жокер: запушен нос) да "задоволявам нагон".
Сори, ама просто е гнусна (и небазирана на реалност) цялата тая представа. И само за протокола, за да няма свободни съчинения - всичко това го пиша като жена с изключително мъжко/високо либидо.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 12:08 от bambinnah

# 477
ни моа аз с мъж като ФФ. Аз по-внимателни ги харесвам. Това да ми се налага, не е за мен. Ни пари, ни визия ме привличат, почне ли някой да настоява, бягам с двеста.

# 478
С други думи какво могат да ти дадат 5, което не могат да ти го дадат 2ма...
Повече секс.

# 479
Добре де, ама как 5-човека ще са ти толкова близки, че да спиш с тях. Това не е възможно. Аз не познавам жена, която прави секс с петима мъже, през равни интервали от време. Приятелките ми си хващат любовници от време на време, но винаги има тръпка, никога не е само за секс.
Нещо имате грешна представа май за жените.

Общи условия

Активация на акаунт