Има такива мъже...

• 21 003
  • 555
  •   1
Отговори
# 540
Издребнявате с тия адвокатски хватки. Споделянето на наблюдения и опитност не е говорене от чуждо име. Все едно да не мога да кажа, че майка ми ме обича ако не съм ходил да я питам пред нотариус. Или, че Джеймс се нада на снимки на съфорумки, щото би било израз на негов копнеж направен от мен. Нищо, че фактически маскираните му като шегички кукички хвърляни из чата са ми наблюдение.

Не съм казвал, но ще повторя.
Най-обичам да ми казват какво обичам и на какво се надам
Simple Smile
А в горния цитат думата "фактически" е азбучен пример за лицемерна подмяна на значение: внушава се че е факт нещо, което е всъщност лично, тоест субективно наблюдение.

Защо имам чувството, че вие двамата трябва да продължите на лични 😃

# 541
Въпрос на мироглед. И аз недоумявам как някой може да се вижда като половинка или изобщо като част от нещо, защото виждам себе си като цял, неделим индивид. И тъй като лично никого не съм упълномощавал да говори от мое име (не гласувам на избори), ми е странно когато някой говори от чуждо име.

Знам ли..
Но като създаваш семейство си част от него. Почвате двама и си половината от тази единица.
И ако се чувствам обичана и го чувам от човека..Да се съмнявам ли? Защо да не казвам,че ме обичат?

# 542
Защо да не казвам,че ме обичат?
Може би защото е твърде личен изказ на щастие, което потиска тези, които все още го търсят. И отключва хапливост като защитна реакция. Струва си да се казва предимно на хора, които биха се радвали за теб безусловно.

# 543
Казвай бе, Рози, казвай. Не съм писал ти да не казваш. Ако се зачетеш, ще забележиш, че аз се въздържам да говоря от чуждо име.
Нито искам, нито мога да налагам тази гледна точка на други.
Единственото нещо, на което се надам е и те да не ми налагат техните заблуди ( Wink вяско ) за извечни истини и божии закони.

# 544
Отричай, дори да си гол, Джеймс Wink

# 545
Остава да ми посочиш какво да отричам, така, сам няма да се сетя, знаеш.

# 546
Аз когато обичам някого си му казвам. Джеймс май имаше предвид, да казваш мен ме обичат, а не аз обичам, защото можеш да си сигурен само за собствените си чувства. Иначе не е лошо да се чувстваш обичан, не да ти го казват, а го чувстваш.

# 547
Аз когато обичам някого си му казвам. Джеймс май имаше предвид, да казваш мен ме обичат, а не аз обичам, защото можеш да си сигурен само за собствените си чувства. Иначе не е лошо да се чувстваш обичан, не да ти го казват, а го чувстваш.

Не виждам лошо, когато се чувстваш обичан да го кажеш.Особено ,когато е издържано във времето при преминаване на много и сложни житейски ситуации. Да,  и аз обичам, но и мен ме обичат.Всеки пише от собствената си камбанария

# 548
Да се върнем на темата. Вие какво мислите, ако някой почне да ви пита по 10 пъти на ден - "Ти обичаш ли ме, ти обичаш ли ме?"
Като цяло, какво мислите за въпрос с предначертан, препоръчителен Simple Smile отговор?

# 549
Не, те не искат да им казват какво да обичат, че са половинки, че някой ги обича, защото не са сигурни и ги е страх, че този някой утре ще си бие шута. Но иначе не дават другите да казват, че обичат и о, Боже! и тях ги обичат. Ма много ви е киселко на някои, тц тц.
Аз нищо не казвам, че да не ме урочасат. Много киселяци, много "от свое име", много лично. А просто е петък.

# 550
А, етикетчиците също не сте малко, не се подценявайте.

# 551
  • някъде в орбита...
Има ли значение какво ти казват, ако действията не го подкрепят? За мен думите са вятър, общо взето, ако нямат пълнеж.
Иначе егати спора стана за това как се чувства човек. Ако обичам, и ме обичат, значи се обичаме. Толкова. Някои го обявяват на всеослушание, някои си го казват на ушенце, някои въобще не го казват но го доказват постоянно... Въпрос на характер. Как ли пък не ще седна за споря за личното виждане и гледна точка на друг относно това...

# 552
То няма спор, просто на които им "пречи" много искат да ни го кажат.
Джеймс, искаш ли етикетче? Ако искаш, веднага ще ти сложа.

# 553
Лошо е, когато става дума за самозаблуда и изкривена представа на любов.
Тук сме чели истории на жените, жертви на домашно насилие.

# 554
Да се върнем на темата. Вие какво мислите, ако някой почне да ви пита по 10 пъти на ден - "Ти обичаш ли ме, ти обичаш ли ме?"
Като цяло, какво мислите за въпрос с предначертан, препоръчителен Simple Smile отговор?

Не че нещо, ама дали една жена е влюбена в теб си личи от километри и не знам какъв човек трябва да си, за да не го забележиш. Освен ако просто никога не си го виждал и не ти се е случвало, тогава вече се започват с въпросите.

Относно другите ти работи, никой не е тръгнал да говори от твое име, нито пък и някой се интересува кой знае колко от мнението ти. Обаче ти тръгваш да определяш кой какво да говори и да не говори, в какво да е сигурен и в какво не в отношенията си с жена си/мъжа си, с което се навираш някъде където нямаш работа, и за това е нормално да получиш такива реакции.

Общи условия

Активация на акаунт