Има такива мъже...

• 21 003
  • 555
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
А свят широк, шашкъни всякакви, както казваше баба ми.

# 526
Кое му е чудното. Ако съм уверена в чувствата му, както и в своите - защо да не кажа “обичаме се”? То е и видно?
И това няма нищо общо с ФБ, всеки си е отделен прифил и личност.
И аз недоумявам какво му е чудното, че човек, който обича и се чувства обичан ползва „обичаме се”.

# 527
Човек може да каже единствено за себе си как точно се чувства, даже и това невинаги може.

# 528
Въпрос на мироглед. И аз недоумявам как някой може да се вижда като половинка или изобщо като част от нещо, защото виждам себе си като цял, неделим индивид. И тъй като лично никого не съм упълномощавал да говори от мое име (не гласувам на избори), ми е странно когато някой говори от чуждо име.

# 529
Май трябва да се върнем в малките класове и да обясняваме някои неща по български език. Хайде да не е за любовни чувства и обич, че се пораждат най-различни интерпретации.
Да кажем мразиш някой, той също те мрази. Тогава може ли да кажем, че се мразим с въпросния някой или пак влизат в сила същите разсъждения?

# 530
  • София
Въпрос на мироглед. И аз недоумявам как някой може да се вижда като половинка или изобщо като част от нещо, защото виждам себе си като цял, неделим индивид. И тъй като лично никого не съм упълномощавал да говори от мое име (не гласувам на избори), ми е странно когато някой говори от чуждо име.

Простичко е- двама цели и съзнателни, и неделими, всеки от себе си, индивида, влизат в една цялост, на която всеки се явява половинка.
В тази цялост, най- нормалното и задължително условие, за да бъде тя продуктивна е двете й половинки да имат еднакви/сходни или поне силно припокриващи се чувства един към друг.
И най- нормалното нещо е, да може всеки да изрази увереността си, казвайки "Ние се обичаме".

За "ние се мразим" са ти обяснили вече.

# 531
Май трябва да се върнем в малките класове и да обясняваме някои неща по български език. Хайде да не е за любовни чувства и обич, че се пораждат най-различни интерпретации.
Да кажем мразиш някой, той също те мрази. Тогава може ли да кажем, че се мразим с въпросния някой или пак влизат в сила същите разсъждения?
Ами аз мога да мразя някого, а той да ме ненавижда. Или да злорадства. Или пък да изпитва безразличие.

# 532
Че като тръгне да се разпада тая ми ти цялост - майко мила.

# 533
  • София
Това е друга бира и не виждам защо веднага трябва да се набърква- сакън, да не може някой нещо добро за отношенията си да каже.

# 534
Издребнявате с тия адвокатски хватки. Споделянето на наблюдения и опитност не е говорене от чуждо име. Все едно да не мога да кажа, че майка ми ме обича ако не съм ходил да я питам пред нотариус. Или, че Джеймс се нада на снимки на съфорумки, щото би било израз на негов копнеж направен от мен. Нищо, че фактически маскираните му като шегички кукички хвърляни из чата са ми наблюдение.

# 535
Скрит текст:

Простичко е-
двама цели и съзнателни, и неделими, всеки от себе си, индивида, влизат в една цялост, на която всеки се явява половинка.
Скрит текст:
В тази цялост, най- нормалното и задължително условие, за да бъде тя продуктивна е двете й половинки да имат еднакви/сходни или поне силно припокриващи се чувства един към друг.
И най- нормалното нещо е, да може всеки да изрази увереността си, казвайки "Ние се обичаме".

За "ние се мразим" са ти обяснили вече.

absurT
Trollface

# 536
Да, "някои" много ги е страх да не би някой сакън да не каже нещо добро за връзката си. А па и да е доволен, а нееее, ни мой, има някаква диагноза.

Дренче, що па да те е страх толкоз от нормалното. Новото нормално е липсата на нормалност. Колко си по-изплискал легена, толкова си по-себе си. Mask

# 537
  • Mediterraneo
Всъщност теоретиците най- вероятно не са имали по- дълга от 6 месеца връзка и затова не могат да разберат за какво се говори, когато "от чуждо име" се правят обобщения от типа на "обичаме се".

# 538
Не мога да тълкувам изрази като да изплискаш легена, Босилче. Мога обаче да ти кажа, че не ме интересува теоето или нечие нормално.
Най-ме е страх от “щастливо женен” и “”много се обичаме”. Връзката, не ще приказки пред хората.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 19:42 от Дренка

# 539
Издребнявате с тия адвокатски хватки. Споделянето на наблюдения и опитност не е говорене от чуждо име. Все едно да не мога да кажа, че майка ми ме обича ако не съм ходил да я питам пред нотариус. Или, че Джеймс се нада на снимки на съфорумки, щото би било израз на негов копнеж направен от мен. Нищо, че фактически маскираните му като шегички кукички хвърляни из чата са ми наблюдение.

Не съм казвал, но ще повторя.
Най-обичам да ми казват какво обичам и на какво се надам
Simple Smile
А в горния цитат думата "фактически" е азбучен пример за лицемерна подмяна на значение: внушава се че е факт нещо, което е всъщност лично, тоест субективно наблюдение.

Общи условия

Активация на акаунт