Има такива мъже...

• 20 986
  • 555
  •   1
Отговори
# 120
Мъжете, които бих определила като интелигентни, обикновено “издишат” в други области. Интелекта в бг върви и с негативизъм, дребнавост, сарказъм и тн.
Хиляда пъти предпочитам приятен, приветлив, ненатоварващ хубав мъж, дреме ми има ли си интелектуални занимания.

# 121
Така е. Хората се "надушват". Още едно клише, ма то пък вярно.
Чудесно е в крайна сметка, че сме различни хората. Иначе щяхме да се избием за пожарникари. Smiley

# 122
Не ги подценявам изобщо, а природа и социална организация са две съвсем различни неща и да се смесват показва разни дефицити в доводите.

по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени.
Това не е вярно, съдейки по СО и как се избират мъжете. Пак не е вярно, ако се осланяш и само на биологията. Разгонването е инстинкт, изборът е между всички здрави индивиди на територията. Ако не беше измежду всички, а само за който ти замирише подходящо, то и разгонените животни щяха да подбират, а не да са на принципа 'който оноди първи, той е бащата'.
Това за лежанката и мъжете не могат да го правят, ако не тренират специално. Другото е... без коментар.
Разбира се, че са смесени дух и материя. Любовта е привързана към секса. И ние се привличаме и събираме първо и основно на биологично ниво. После отгоре можеш да градиш всичко останало, но няма ли я основата (биологията) рано или късно всичко между вас ще рухне, ако ще и Нитше в оригинал да му четеш.

# 123
Важен е интелектът, разбира се. Има достатъчно кифли, красиви на външен вид, но пък толкова кухи и прости, че да не можеш да ги изтърпиш за 10 минути разговор, какво остава да ги е*еш.....

# 124
Важен е интелектът, разбира се. Има достатъчно кифли, красиви на външен вид, но пък толкова кухи и прости, че да не можеш да ги изтърпиш за 10 минути разговор, какво остава да ги е*еш.....
Един мъж ( с правилна Y- хромозома) първо гледа една жена дали става за е..ане. И чак после колко е интелигентна.

# 125
За гледането, да. Ама ако е дразнещо проста, може и да не стигне до самото еб....не. Е да има някои не подбират нито външен вид, нито интелект, на принципа "може и да се с метла...."

# 126
нещо против метлите ли имаш? Angry

# 127
Разбира се, че са смесени дух и материя.
Смесени са дотам, че неуверени хорица да търсят дълбоко душевни обяснения за първичните си инстинкти. Което не е точно връзката между двете, или може би просто аз съм безбожница.

# 128
  • Beyond the stars
Не ги подценявам изобщо, а природа и социална организация са две съвсем различни неща и да се смесват показва разни дефицити в доводите.

по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени.
Това не е вярно, съдейки по СО и как се избират мъжете. Пак не е вярно, ако се осланяш и само на биологията. Разгонването е инстинкт, изборът е между всички здрави индивиди на територията. Ако не беше измежду всички, а само за който ти замирише подходящо, то и разгонените животни щяха да подбират, а не да са на принципа 'който оноди първи, той е бащата'.
Това за лежанката и мъжете не могат да го правят, ако не тренират специално. Другото е... без коментар.
Разбира се, че са смесени дух и материя. Любовта е привързана към секса. И ние се привличаме и събираме първо и основно на биологично ниво. После отгоре можеш да градиш всичко останало, но няма ли я основата (биологията) рано или късно всичко между вас ще рухне, ако ще и Нитше в оригинал да му четеш.

Ех, таз биология. Ми не, аз обичам с ушите си и колко да ми е биологично тамън, ми е тц работата за съвместно съществуване. За fuck buddy ок, ма за другото некак интелектуалното ниво ми е идва доста пред биологичното.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 17:00 от Вълшебство

# 129
нещо против метлите ли имаш? Angry

Мне, нищо против метлите нямам. Ставаше въпрос за ползващите ги като летателно средство.

# 130
Разбира се, че са смесени дух и материя.
Смесени са дотам, че неуверени хорица да търсят дълбоко душевни обяснения за първичните си инстинкти. Което не е точно връзката между двете, или може би просто аз съм безбожница.
Мъжете преследват жените заради точно този първичен инстинкт. Той буквално не им дава мира. Разбира се, когато се случи да се влюбят се влюбват с душата и тогава секса се издига над първичното и става физически израз на любовта. Но все пак си остават свързани. Затова изневярата е ужасна и неприемлива, защото знаем, че е опасна. Всеки момент тя би могла да прерасне в любов. Ето ти доказателството, че дух и материя са едно.

# 131
И аз предпочатам по лековат мъж, пред интелектуален депресар и скрънца.
Живота е прекалено кратък за да го траеш другото.

# 132
  • София
Тая интелигентност не е като оная интелигентност. Стига ми някакво средно ниво, тип 70-80 набор гимназия /+-университет/. Вече нагоре - не, мерси. Там става тегаво.

# 133
Пуснах темата единствено и само като позитивно намигване в дъждовните дни напоследък Simple Smile Без значение какъв е вашия идеал за мъж, имах предвид, че той съществува и най-вероятно се намира до вас. Но покрай битовизмите, сивата монотонност, много често спираме да забелязваме и пропускаме да благодарим за мъничките жестове. А трябва. Защото никой не ни е длъжен. И както ние имаме нужда да се чувстваме ценени, така и мъжете биха се радвали на нежно отношение, от което да прозира благодарност и любов.

# 134
На мен интелектът (рационалната интелигентност) ми беше критерий № 1 и платих доста висока цена за тая ми заблуда. По онова време само бях чувала, че имало и емоционална интелигентност, а дори и не подозирах, че има и духовна.

Общи условия

Активация на акаунт