Има такива мъже...

• 21 032
  • 555
  •   1
Отговори
# 90
Мил, нежен, добър са прояви спрямо някакъв обект, това е отношение, което човек априори е редно да има. Сила, издръжливост и прочее също зависят от място и време.
Именно. Файда, че той е Мъж и сменя крушката и мъкне творбите от Метро, ако цялостното му останало поведение е на измет.

# 91
  • София

Именно. Файда, че той е Мъж и сменя крушката и мъкне творбите от Метро, ако цялостното му останало поведение е на измет.

Толкова ли е трудно да не се вкарват допълнителни опции, за да се завъртаме пак в едно и също русло?
Говорим за основните характеристики на мъжкия пол. Така, както го е замислила и създала природата- различен от жената, но допълващ я.
Както и обратното- жената, различна от мъжа, но допълваща го, за да се създаде едно цяло, годно да опази максимално поколението.

# 92
Хайде да не смесваме съвременното социално поведение в продължение на десетилетия живот с някакви уж полово заложени от природата роли. Полово заложените от природата роли на двуполовите видове са само репродуктивни, при бозайниците има и кърмене при женските. Леговището, ловуването и защитата на поколението не са строго разпределени между мъжкия и женската.

# 93
Не успяхе да го прочета цялото. Мяза ми кифленски мераци и май ще бъде най-добре мацката да си вземе куче.

# 94
  • София
Хайде да не смесваме съвременното социално поведение в продължение на десетилетия живот с някакви уж полово заложени от природата роли. Полово заложените от природата роли на двуполовите видове са само репродуктивни, при бозайниците има и кърмене при женските. Леговището, ловуването и защитата на поколението не са строго разпределени между мъжкия и женската.

Ох, хайде да не признаем, че природата е създала мъжете с по- яка костна система, по- къси и силни мускули, не можещи да забременяват, да раждат, да кърмят и по този начин- да заместят майката при оцеляването на детето през първите му години.
Защо упорито говориш за двуполовите видове при бозайниците, като си говорим за човеците?
А, да, защото
Леговището, ловуването и защитата на поколението не са строго разпределени между мъжкия и женската.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:45 от Не се сърди, човече

# 95
Галинор, не подценявай репродуктивните роли
Знаеш ли по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени. Секса преди всичко е за да се възпроизведем. Чак после за удоволствие. Животни сме си.
И хич не сме равни с мъжете. Нито можеш да вдигнеш 100 от лежанка, нито да се изпикаеш права в леген от разстояние (и да уцелиш легена)

# 96
Не ги подценявам изобщо, а природа и социална организация са две съвсем различни неща и да се смесват показва разни дефицити в доводите.

по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени.
Това не е вярно, съдейки по СО и как се избират мъжете. Пак не е вярно, ако се осланяш и само на биологията. Разгонването е инстинкт, изборът е между всички здрави индивиди на територията. Ако не беше измежду всички, а само за който ти замирише подходящо, то и разгонените животни щяха да подбират, а не да са на принципа 'който оноди първи, той е бащата'.
Това за лежанката и мъжете не могат да го правят, ако не тренират специално. Другото е... без коментар.

# 97
  • Beyond the stars
Галинор, не подценявай репродуктивните роли
Знаеш ли по какво разпознават жените " надушват своят мъж"? Искаме да ни забремени. Секса преди всичко е за да се възпроизведем. Чак после за удоволствие. Животни сме си.
И хич не сме равни с мъжете. Нито можеш да вдигнеш 100 от лежанка, нито да се изпикаеш права в леген от разстояние (и да уцелиш легена)

Значи ако още избираме мъж по аромата на този, който ще ни забременява, нищо чудно , че СО е пълно с теми на недотолкова доволни от избора си дами. Сори, ма поне над това е резонно да сме еволюирали и да избираме с акъл, а не с само с хормони.
Пикаенето е жесток пример за полова сегрегация. Grinning

Не разбирам защо се дават такива елементарни примери на тема равенство между половете. Не ми е зор да пикая в леген от 2 метра, ама някой да ми лежи на дивана, щото може да пикае от 2 метра и другото е женска работа, ей с това не съм ок. Но говоря за себе си в конкретика, ако едно семейство е намерило своя баланс е без значение кой бърше прах и кой сменя гуми.

# 98
  • София
Вероятно има всякакви мъже. Със всякакви положителни качества и всякакви недостатъци.
На мен лично, не ми трябва особено да ме гушка и утешава. Все пак, е добре да можем да си говорим нормално. Ето, това е! Само това ми стига. Нормални разговори, малко майтапи и секс, разбира се. Какви са тия есета за луни и небе.... Такива ги пишех едно време, когато не знаех какво е истинска връзка.

# 99
Снощи една приятелка хумористично каза на ММ, че го съжалявала, защото виждала колко бил влюбен. И той нещо се размисли по въпроса..А после като се прибрахме - ми каза: “Не ми пука как изглежда от страни, това си е моят начин да обичам”.

# 100
Значи ако още избираме мъж по аромата на този, който ще ни забременява, нищо чудно , че СО е пълно с теми на недотолкова доволни от избора си дами. Сори, ма поне над това е резонно да сме еволюирали и да избираме с акъл, а не с само с хормони.
Пикаенето е жесток пример за полова сегрегация. Grinning

Не разбирам защо се дават такива елементарни примери на тема равенство между половете. Не ми е зор да пикая в леген от 2 метра, ама някой да ми лежи на дивана, щото може да пикае от 2 метра и другото е женска работа, ей с това не съм ок. Но говоря за себе си в конкретика, ако едно семейство е намерило своя баланс е без значение кой бърше прах и кой сменя гуми.
Вълшебно смешно-забавен коментар. SmileSweat Smile

Уинг, а ти влюбена ли си е въпросът? Rolling EyesThinking
Или ще ми отговориш политкоректно, нещо от сорта на - имам чувства, има емоция, добре ми е, комфортно. TadaSaxophoneSakeWine GlassSpaghettiMisc SmokingEuroMoney With WingsDollar

# 101
... имам чувства, има емоция, добре ми е, комфортно. TadaSaxophoneSakeWine GlassSpaghettiMisc SmokingEuroMoney With WingsDollar

да обичаш е много по-хубаво, трайно и истинско от това да си влюбен, отнесен, занесен, да не спиш нощем, да не можеш да вършиш нищо денем, 'щото обектът на чувствата не ги споделя, или е на работа, или ... и после изведнъж прегаряш, хормоналната буря стихва окончателно и безвъзвратно и човекът ти става напълно безразличен

# 102
Значи, Бубче, много да "внимавам" с жените, че при мен е бурно и страстно, без искри и отдаване, емоции, разнообразие, вършеене на всички фронтове, ми става скучно. Колкото и да ми е волско търпението, не е и до + безкрайност, а точно тук се "дънят" много от кандидатките. Сексът трябва да е много на ниво, фундамент.
Всеки работи и има ангажименти, въпросът е в промеждутъците какво прави, и след това. Отговорът е един - ако иска човек до себе си, му обръща внимание и става приоритет.
Невъзможно е да се "огрява" навсякъде, все някой ще е "ощетен", колкото и уж жените да сте по-добри в "мултитаскинга". Sweat Smile FaxComputer

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 11:12 от FragranceFanatic

# 103
FF,  обичам го. И на много по-късен етап от връзката ни и се влюбих в него. Бубанка много добре го е обяснила.

# 104
  • София
Аз почувствах, че обичам моя мъж някъде 2009 г. А бяхме заедно от 2004. Не че не съм го обичала преди това, но някак не си давах сметка какво става. В началото всичко беше много бурно - секс, бременност, скандали, напасване, бебе... Чак 5 години по-късно имах време да се осаферя и да кажа ясно какво чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт