Има такива мъже...

• 21 107
  • 555
  •   1
Отговори
# 345
То цигари, наркотици и хазарт се спират, та едно „хойкане”. По принцип не съм ревнива, не дебна, та най-вероятно няма и да разбера за инцидентна забежка на съпруга ми, ако се случи такава.
Най-добре е да си "хойкате" заедно. Суинг, имах предвид.

# 346
Скрит текст:
Без брак хойкането не се брои за изневяра...
Не знам какво и кога се брои, но знам, че хойка ли един човек, няма спиране. Не че има гаранция, че някога няма да се случи и при нехойкащ, но при хойкащия е задължително и затова подписването с такъв човек е безсмислено (ако държиш на брак без изневери).

За мен това е една от основните причини за прекратяване на връзка/брак.
Първо, ако семейството не му е приоритет, не ми трябва.
Второ, да лъжеш най-близкия си човек показва липса на уважение, а за какво ми е семейство с човек, който не ме уважава?
Трето, винаги има риск от болести, съответно засяга собственото ми здраве.
Четвърто, винаги има риск от бременност и не искам трудът ми да отива за чужди деца.

Ще кажете - няма такива мъже. Но има. Светът е шарен и има всякакви. Ако се случи с настоящия, ще се търси друг. Ако няма - по-добре сама.

Това клише за риска от болести не се ли протърка от употреба вече?
Не разбира се, какво говоря и аз. Естествено че още лови дикиш, щом така на едро го прилагат даже в момента за насаждане на страх и налагане на санитарната диктатура.

# 347
Ако се беше изтъркално, нямаше да съществуват още Simple Smile

# 348
То цигари, наркотици и хазарт се спират, та едно „хойкане”. По принцип не съм ревнива, не дебна, та най-вероятно няма и да разбера за инцидентна забежка на съпруга ми, ако се случи такава.
Най-добре е да си "хойкате" заедно. Суинг, имах предвид.
Суингът май изключва хойкането. Който го влече, да си го практикува.

# 349
Ми вдигни на 10. Или един, ама и там е рисково, виждаш.
Кой ти е казал, че аз имам нужда да вдигам!? Аз съм намерила този един, който ми стига, та и брак сключих с него и не се оплаквам нито от качеството на секса, нито от отношенията ни. Дай Боже всяка да обича и да се чувства толкова обичана!

Аз лично нямам потребност от подобна благословия, освен да благодаря от името на всяка. Остава да кажеш, че си избрала един от един и примера с кастинга и любовниците е колкото да се намираш на приказка.

# 350
Ако се беше изтъркално, нямаше да съществуват още Simple Smile

Гледай ти, изтърканите клишета не съществуват?
Simple Smile Simple Smile

# 351
Туй пък суингЪТ е такава гнус. За некви лицемери дет са решили да рият глави под килима.

# 352
Ми вдигни на 10. Или един, ама и там е рисково, виждаш.
Кой ти е казал, че аз имам нужда да вдигам!? Аз съм намерила този един, който ми стига, та и брак сключих с него и не се оплаквам нито от качеството на секса, нито от отношенията ни. Дай Боже всяка да обича и да се чувства толкова обичана!

Аз лично нямам потребност от подобна благословия, освен да благодаря от името на всяка. Остава да кажеш, че си избрала един от един и примера с кастинга и любовниците е колкото да се намираш на приказка.
Не, не съм ибирала един от един, а примерът с петимата любовника го дадох, за да илюстрирам колко нелепо звучи това, че изневеряваш, ако спиш с двама различни мъже в един и същи период. Аз чак такава мъжемелачка не съм, но са пускали подобни коментари за една дама в мое присъствие, та трябваше да поставя коментатора на мястото му.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 20:37 от +-123

# 353
Солидарност, какво да се прави.
Като си е лягала с определен брой мъже преди брака с различен от общата бройка господин, ( с когото се запознава в деня на сватбата), то тя не изневерява на мъжа си. Уточнявайте ги тез работи.

# 354
Това клише за риска от болести не се ли протърка от употреба вече?
Що, няма ги болестите ли, или пък вече кръшкачите са почнали най-сетне да ползват гуми?

# 355
Солидарност, какво да се прави.
Като си е лягала с определен брой мъже преди брака с различен от общата бройка господин, ( с когото се запознава в деня на сватбата), то тя не изневерява на мъжа си. Уточнявайте ги тез работи.
Никакво лягане с мъжове преди сватбата, а сабахлем блага ракия!

# 356
Виж ко, най-важното е, че си защитила честта на приятелката.

# 357
Не ми е приятелка, дори не я познавам. Познат се оплакваше, че бившата му възлюбена била завъдила петима, та трябваше да му обяснявам, че няма право на претенции.

# 358
Развален телефон. Забравих какво писа най-първо. Беше забавно.

# 359
Не ми е приятелка, дори не я познавам. Познат се оплакваше, че бившата му възлюбена била завъдила петима, та трябваше да му обяснявам, че няма право на претенции.

Приказката за Храбрия шивач от братя Грим чели ли сте? Там пише за седем с един удар Wink

Общи условия

Активация на акаунт