Има такива мъже...

• 21 099
  • 555
  •   1
Отговори
# 420
разсъждавам елементарно и не правя секс за отмъщение или каквото там с кучето и т. н.

# 421
Айде сега елементарно
 почтените хора имат едно нещо, ако си чувала  за него , казва се съвест , то определя и решенията и действията им
Непочтените,  имат един полов орган, който използват и за наказание и за награда

# 422
Звучиш като такава, която изобщо
разсъждавам елементарно и не правя секс за отмъщение или каквото там с кучето и т. н.
Звучиш като жена, която изобщо не прави!
Айде сега елементарно
 почтените хора имат едно нещо, ако си чувала  за него , казва се съвест , то определя и решенията и действията им
Непочтените,  имат един полов орган, който използват и за наказание и за награда
Струва ми се, че имаш крещяща нужда някой да ти отмъсти или поне да те научи на четене с разбиране.

# 423
Отмъщението не е добър начин. Обикновено говори за безсилие. Да се отмъщава на изневяра с друга такава или секс е чисто и просто детинщина "нека ти, пък и аз мога". А фактически на никого не му пука, човек каквото си прави, на себе си го прави.

# 424
Ох пак почнахте да се уяждате! Има такива мъже, които, като имат ракия, търсят жена с туршия. Взаимност му се вика, общи интереси.
Когато единият иска ракия, а другият уиски и нещата отиват по дяволите.

# 425
Отмъщението не е добър начин. Обикновено говори за безсилие. Да се отмъщава на изневяра с друга такава или секс е чисто и просто детинщина "нека ти, пък и аз мога". А фактически на никого не му пука, човек каквото си прави, на себе си го прави.
За отмъщението питай с онези, на които им привижда такова, аз от два дена пиша съвсем друго нещо, ама ми опонират функционално неграмотни.

# 426
прочетете още веднъж собствените си постове като например онзи, който цитирах, и бъдете така добра да не обиждате несъгласните с вас

# 427
  • София

Хора, толкова елементарно ли разсъждавате или само се преструвате, че е така!? Кво отмъщение, кви пет лева!? Правили са те на маймуна, някой след време се пробва да ти пробутва същите номера, а ти ще го гледаш мило и ще му целуваш ръка. Или ще го навреш на кучето в г***, или ще започнеш да се оглеждаш за нещо по-надеждно. Нищо укоримо няма да постъпиш непочтено с човек, който е бил непочтен с теб.

Противоречиш си и в този пост, а после ние не сме те разбрали!?

Навираш го едикъде си, но оставаш с него и почваш да се оглеждаш за нещо друго.
Знаеш, че постъпваш непочтено, но по този начин си отмъщаваш, де факто за неговата непочтеност.

За мен, не отмъщението ти е интересно.
Интересно ми е чувството, усещането с което си лягаш с този, основния, както и чувствата и усещанията към другите, с които правиш кастингите.
Това, като добавка към предните ми постове.
Сега се надявам да разбереш най- после.

# 428
Ох пак почнахте да се уяждате! Има такива мъже, които, като имат ракия, търсят жена с туршия. Взаимност му се вика, общи интереси.
Когато единият иска ракия, а другият уиски и нещата отиват по дяволите.

И допълване, Кристинче.
Тия, дето не слагате емотикони - слагайте бе хора, иначе и да ви разберат, може да е превратно Wink
Без връзка с горната дискусия, да попитам бубанка като модератор: - наблюдение или констатация смятат ли се за обидни от модераторите? Щото смятах да споделя едно наблюдение, но подозирам, че модераторите ще го тълкуват като език на омразата Wink

# 429
довери се на интуицията си

# 430
Нещо бягаш по тъча май!

Хора, толкова елементарно ли разсъждавате или само се преструвате, че е така!? Кво отмъщение, кви пет лева!? Правили са те на маймуна, някой след време се пробва да ти пробутва същите номера, а ти ще го гледаш мило и ще му целуваш ръка. Или ще го навреш на кучето в г***, или ще започнеш да се оглеждаш за нещо по-надеждно. Нищо укоримо няма да постъпиш непочтено с човек, който е бил непочтен с теб.

Противоречиш си и в този пост, а после ние не сме те разбрали!?

Навираш го едикъде си, но оставаш с него и почваш да се оглеждаш за нещо друго.
Знаеш, че постъпваш непочтено, но по този начин си отмъщаваш, де факто за неговата непочтеност.

За мен, не отмъщението ти е интересно.
Интересно ми е чувството, усещането с което си лягаш с този, основния, както и чувствата и усещанията към другите, с които правиш кастингите.
Това, като добавка към предните ми постове.
Сега се надявам да разбереш най- после.
Да започнем от това дали правиш разлика между „И” и „ИЛИ”, а после да видим и контекста!

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 19:57 от +-123

# 431
То па моята една интуиция....
Веднъж вече ѝ се доверявах когато се жених. Вече не смея.

# 432
Една жена, ако я връткат го помни цял живот, явно. Тва е достатъчно и тогава няма значение мъченик ли е тарикат ли е, къв е.

# 433
123, не те разбирам.
Ако някой те прави на маймуна, приключваш отношения и това е.
Изтупваш негативното и продължаваш.
Ти си си ти, знаеш какво искаш и какво можеш да дадеш. Толкова. Може после по-трудно да допуснеш, но не да прехвърляш.

# 434
Бе ко ти пука дали са те изтрили. Аз друго се чудя. Как и откъде вадиш енергия да въртиш 5 кастингуващи лИбовника. Лично мен, остро ме напрягат повече от двама напинящи се мъже за леглото ми. Досадни, скучни, еднакви, повтарящи едно и също с цел прост да стигнат до акт. Малоумие и отгоре. Кой, за Бога, би се занимавал да жонглира с 5 малоумника едновременно?!

Общи условия

Активация на акаунт