Има такива мъже...

• 21 063
  • 555
  •   1
Отговори
# 480
Хаха, Криста, изключително внимателен съм, тактичен, търпелив, не ме познаваш.
Но в същото време и съм деен, не седя с вързани ръце, не кръстя, нещата обичам да се случват.
Не чакам, и не се мая, действам.
Която се трътлявчи, прави на недостъпна, не я гоня, ако ще.
Жени много и достъпни даже.
Защото, ако има химия и привличане между двама души, няма маене и мотане.

...винаги има тръпка, никога не е само за секс.
Нещо имате грешна представа май за жените.
Не знам за другите, но и при мен е така.
Нямам грешна представа за нищо.
Другите живеят в паралелните си вселени и объркани главици, омешани от соц. мрежи и простотии, не живеят в настоящето.

Дракарис, понеже не ми отговори - ако няма да водим дискусия на разменни начала, както правя с Кристина, не ми пиши, не ме апострофирай.
Ако не отговаряш и на моите въпроси, приключвам и аз да отговарям на твоите.
Едностранни диалози/монолози не водя.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 11:39 от FragranceFanatic

# 481
Ако една жена има нужда и/или желание да спи с 5 мъже по едно и също време, то поведението й се доближава много повече до професия или диагноза, отколкото до нормалност.

Пък тия петимата, едва ли ще са във възторг, ако знаят, че са толкова много.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 12:09 от zigizagi

# 482
ФФ, а ти задоволяваш ли нагона на жените?
С огромен кеф.
Едно от най-важните ми неща е това.
Жена ми да е задоволена.
Естествено, каквото искам, това и давам, предлагам, същото е.
Казва се висока осъзнатост.
Знам какво мога и какво съм, за разлика от повечето, и мъже, и жени.

А ти, Дракарис, високо сексуална ли си?
Въпреки че си много млада все още, около и под 25 все още не ти се е отворило либидото.
Очаквай -> 32-40, ама ти трябва качествен мъж.

ФФ, не знам. Аз сега правя много повече и доста по-качествен кекс, от колкото до преди 35.

Напълно възможно, до обстоятелства и партньори е.
Ами от средно към високо либидо съм. Моят мозък много ми помага в секса.

# 483
Ако една жена има нужда и/или желание да спи с 5 мъже по едно и също време, то поведението й се доближава много повече до професия или диагноза, отколкото до нормалност.

Пък тия петимата, едва ли ще са във възторг, ако знаят, че са толкова много.

Не виждам нищо лошо, нито осъдително в това една жена да прави секс с 5 (или повече) мъже едновременно, щом го може. Лошото е, че малко го могат...

# 484
Едновременно е gang bang - и наистина няма лошо, ако може.
Аз имах предвид по едно и също календарно време - като паралелни връзки.
Не знам кой мъж би приел спокойно, че дели една жена с още четирима в последните няколко месеца например.

# 485
Окей, Дракарис. Simple Smile
По принцип, да, всичко идва от главата, нагласата, настройката се предават към органите, мускулите и т.н.

По темата за паралелните връзки и с няколко едновременно - абсурд.
Наскоро разкарах една аз, посочих врата.
Преди време с друга си стиснахме ръцете.
Eксклузивност, или нищо. Такъв типаж съм.
Та, социален кастинг му казват някои. Mr. Green

# 486
То пък оставаше някой да си признае, че е окей с паралелните връзки, особено като не е един от паралелите.

Знам случай (не от опит, но със сигурност) на жена около 50те, която без да е красавица върти паралелно трима, като единият е на 21, другите двама между 30-40. Оплакала се бе, че този най-малкият почнал освен секс да иска и да си говорят, да си споделя разни неща, да търси съвети, което пък нея изобщо не я интересува. За останалото - така ѝ харесва. Веднъж като е наясно с това, реализацията е въпрос на щракане с пръсти.
Привилегиите да си жена...

# 487
Това не са обикновени жени, това са свръх жени киборги.
Аз от паралелни връзки само драми съм видяла / не толкова от опит/, а от споделяне на чужд такъв и никога не бих разрешила на който и да било от близките ми приятели да се въвлича в подобни истории. Изобщо не ви говоря за морал, а защото сърцето ти е едно и ти трябва за дълго, поне 90 години.

# 488
  • България
Изобщо не ви говоря за морал, а защото сърцето ти е едно и ти трябва за дълго, поне 90 години.
Че тя жената с тримата не си ползва сърцето, а съвсем други работи. Grinning
Крис, не мисли като Везна. Grinning

# 489
Не бе то е съвсем възможно да си в паралелни сексуални (емоционалните ше дойдат горница на всеки) 5 връзки. Въпросът е колко си лудав по главата и колко излишна енергия имаш. Мен лично ме изморява мисълта дори, че трябва да съобразявам часове, места за срещи. А 5 в 1 досега не съм чула някой мъж да се навие, освен ако не е гей, та сложно е.

# 490
Вие се подигравате, обаче аз никога няма да забравя задоволството в очите на една 50 годишна приятелка / неслучайно наблягаме на възрастта, за да не си помислите, че говоря за тинейджъри/, дето се беше обадила на един бивш любовник, за му честити нова година, а той й казал, че умира от левкемия. Този специално я беше съсипал, работеше му безплатно / юристка е/, толкова искаше да е с него, а той я използваше за секс и безплатна работа. Иначе е красавица, в момента е на около 60 и все още е като момиченце, но това няма значение по отношение на чувствата, а дори не е зодия везни.

# 491
Парадокса е, че четейки тук в темите, а и случки в реалността..
Свободните около 35+ , много рядко залитат емоционално.
Но пък обвързаните попаднали във паралелна връзка, кипят от емоции и драми.

# 492
Рози, моето мнение е същото. Аз имам доста неомъжени и сами приятелки на 35+ и никоя не може да си хареса никой. Буквално от години са все сами, а не са лоши момичета, нито като визия, нито като характер. Обаче женените и тези във връзка, изпадат в тотални драми. Странно е, но е факт.
Общо взето е както във вица:
-Внимавайте с омъжените жени, те веднъж са се дали, нищо не им пречи да се решат и втори път.

# 493
  • СИ
Рози, моето мнение е същото. Аз имам доста неомъжени и сами приятелки на 35+ и никоя не може да си хареса никой. Буквално от години са все сами, а не са лоши момичета, нито като визия, нито като характер. Обаче женените и тези във връзка, изпадат в тотални драми. Странно е, но е факт.
Общо взето е както във вица:
-Внимавайте с омъжените жени, те веднъж са се дали, нищо не им пречи да се решат и втори път.

Е... Той егоизмът си ходи по хората. Общо взето старите моми и ергени са по един калъп и много трудно могат да харесат някой друг освен себе си.
И не само омъжените се дават. Разведените също.        Wink

# 494
  • Sofia
Оставете се да бъдете хора, несъвършени, но пасващи си един на друг.
Не щА перфектен мъж аз, нито такъв дето да ходи по мен като кученце. Скука на скуките. Искам човек с характер, индивидуалност, вътрешно съдържание, богат на емоционалност, обмен на мисли и чувства. С който мога и имам какво да обменя, освен телесни течности.
Босилка, това е гениално! Страшно много ми харесва и съвпада и с моите разбирания за взаимоотношения, семейство и пр.

Общи условия

Активация на акаунт