Има такива мъже...

• 21 045
  • 555
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Не щА перфектен мъж аз, нито такъв дето да ходи по мен като кученце. Скука на скуките. Искам човек с характер, индивидуалност, вътрешно съдържание, богат на емоционалност, обмен на мисли и чувства. С който мога и имам какво да обменя, освен телесни течности.
Босилка, това е гениално! Страшно много ми харесва и съвпада и с моите разбирания за взаимоотношения, семейство и пр.

А, да се сеща някоя, че този характер, така описан, няма да се разпадне в мига, в който срещне различното виждане на "милото"?
Че тази богата емоционалност, така ще залее милото, че ще го удави, особено ако и то е по същия калъп създадено?

Всъщност, няма лоши и добри качества- те стават такива в зависимост от ситуацията и възприятията на хората.
Важи за всичко- от любвеобилността, до убийството дори.

# 496
  • Sofia
Скрит текст:

Не щА перфектен мъж аз, нито такъв дето да ходи по мен като кученце. Скука на скуките. Искам човек с характер, индивидуалност, вътрешно съдържание, богат на емоционалност, обмен на мисли и чувства. С който мога и имам какво да обменя, освен телесни течности.
Босилка, това е гениално! Страшно много ми харесва и съвпада и с моите разбирания за взаимоотношения, семейство и пр.

А, да се сеща някоя, че този характер, така описан, няма да се разпадне в мига, в който срещне различното виждане на "милото"?
Че тази богата емоционалност, така ще залее милото, че ще го удави, особено ако и то е по същия калъп създадено?

Всъщност, няма лоши и добри качества- те стават такива в зависимост от ситуацията и възприятията на хората.
Важи за всичко- от любвеобилността, до убийството дори.

absurT, права си, важно е да си пасват двама души според техните представи и критерии за качества

# 497
Няма да се разпадне, АбсурТ, дишай.
Различните характери ни крепят вече над 10 години заедно. Харесваме се и се обичаме, че и пИпИруди имаме още. Ужас! Ти представяш ли си?! Това е анатема.

Когато между ушите има акъл, а не буболечки, нещата има голям шанс да се получат. И тогава има и такива мъже, и такива жени. Wink

# 498
  • Sofia
Няма да се разпадне, АбсурТ, дишай.
Различните характери ни крепят вече над 10 години заедно. Харесваме се и се обичаме, че и пИпИруди имаме още. Ужас! Ти представяш ли си?! Това е анатема.

Когато между ушите има акъл, а не буболечки, нещата има голям шанс да се получат. И тогава има и такива мъже, и такива жени. Wink
Много се радвам за вас. А аз знам, че има такива мъже и жени. Аз съм имала такъв мъж, свестен и отговорен, дори повече от 10г Simple Smile И пеперуди не липсваха Wink

# 499
  • Mediterraneo
Онзи ден станаха 26 нашите години заедно. Като се караме, птиците млъкват. Но... толкова се обичаме! Наистина не можем един без друг. И сме толкова различни, че, когато ни опознаят поотделно и като двойка, всички се чудят как изобщо се е стигнало до това да сме заедно.

# 500
Онзи ден станаха 26 нашите години заедно. Като се караме, птиците млъкват. Но... толкова се обичаме! Наистина не можем един без друг. И сме толкова различни, че, когато ни опознаят поотделно и като двойка, всички се чудят как изобщо се е стигнало до това да сме заедно.

Когато има любов и търпение в една връзка, дори различните се напасват.Всичко е до мотивация и общи приоритети.

# 501

Нашите години са 10, и ние като се караме целият блок ни слуша, всъщност други съседи май не се карат. Обаче се обичаме, не можем един без друг, а ден два след големия скандал може дори да не помним за какво е бил. Също сме много различни, ако не беше интернет може би никога нямаше да се срещнем. Но сме се напаснали един към друг, разбираме се (когато не се караме) и бутаме заедно семейния живот.

# 502
Като чуя "ние се обичаме" и изобщо подобни заявления от първо лице, множествено число, ставам много подозрителен.
Такъв човек, мисля си, е или политик, или от типа като във вица отдолу:

- Какъв ти е фейсбука?
- Мария Петко Петрови.
- А за кучето нямаше ли място?

# 503
Като чуя "ние се обичаме" и изобщо подобни заявления от първо лице, множествено число, ставам много подозрителен.
Такъв човек, мисля си, е или политик, или от типа като във вица отдолу:

- Какъв ти е фейсбука?
- Мария Петко Петрови.
- А за кучето нямаше ли място?
И аз също изпитвам подозрение към думите "ние се обичаме" заради използването на множественото число. Сякаш те са се отказали от своята индивидуалност. Абе не ми вдъхват доверие.

# 504
Кое му е чудното. Ако съм уверена в чувствата му, както и в своите - защо да не кажа “обичаме се”? То е и видно?
И това няма нищо общо с ФБ, всеки си е отделен прифил и личност.

# 505
Странни разсъждения имате горните двама. Кое ви е толкова подозрителното в това, че знаеш какво изпитва половинката ти към теб? И това пък какво общо има с обезличаването?

# 506
  • Mediterraneo
Много важно, че има разни подозрителни хора, знаеш ли на какво ни дреме. Връзката ми е преминала през най- голямото възможно изпитание, така че, да, обичаме се и това е факт.

# 507
И нашите фейс профили са отделни, както се казва женени сме 15 + години, ама чак пък приятели във фейса не сме.
Аз никога не крещя на мъжа ми, той не търпи подобно отношение и се подиграва на двойките, които го правят: било, бой, е@ане и сръбска музика.
Не е лично към никой от форума, всеки си живее както намери на добре, просто моят мъж скандали и повишаване на тон не търпи, защото той със слуха е добре, но с нервите не.

# 508
Странни разсъждения имате горните двама. Кое ви е толкова подозрителното в това, че знаеш какво изпитва половинката ти към теб? И това пък какво общо има с обезличаването?
Ами това подозрение се потвърди в една тема. Онази, чиято авторка е глуха. Говоря за самозаблудата, не за истинската любов между двама души. Извинявам се, ако съм ви засегнала.

# 509
Нито ми е работа, нито ме интересува дали двама души, които изобщо не познавам, се обичат. Според написаното от единия от тях в интернет форум, анонимно. Да си се обичат, любовта ще спаси света.
Писах, че съм подозрителен към хора, които се изказват от чуждо или групово име. И изобщо на крайно категорични изказвания не гледам с одобрение.
Знам, че не ви дреме за моето одобрение. Точно както на мен за вашето.

Общи условия

Активация на акаунт