Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 130
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, тук многократно е хвалена една очна линия маркер на Есенс или Катрис?
Може ли снимка?
Имам на Катрис и съм доволна

Моята изсъхна мн.бързо

# 166
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята е на около 2м и все още е ок. Ще видим за колко време.

# 167
  • Lost in a fairytale ...
Аз много харесвам Colorstay. Нанасям обаче с пръсти и ако все пак има cakey ефект пръсвам малко термална вода върху пудрата - покритието става по-сочно и се запечатва много добре грима.

# 168
Благодаря на всички за коментарите. В крайна сметка купих това, дано остана доволна:

Исках да взема и pure nude highlighter на Есенс, за който четох, че давал най-доброто естествено озаряване от дрогерийте продукти, но ме сюрпризираха с изказването, че ~май ~ бил спрян.

# 169
Сухият компактен хайлайтър на Есенс Русалка(Mermaid) го хвалят много
Аз харесвам на на Лумс компактните хайлайтъри.

# 170
Хайлайтъра на Революшън цвят just my type ,го взех по препоръка на момиче от темата,дава страшно естествено и леко озаряване.Много дискретен блясък има.

# 171
Pure nude мисля, че въобще не е стигал до бг пазара.

# 172
Pure nude го има наличен в момента на американския пазар, бяха ми го донесли от там и наистина е най-сатенения хайлайтър, който съм имала. Страхотен е.
https://essencemakeup.com/collections/face/products/pure-nude-highlighter

# 173
  • Пеликания
Има го в коледния календар на Есенс.
https://www.dodis.bg/essence-advent-calendar-advent-kalendar-202 … as-countdown.html

# 174

Не е той, в календара е pure nude sunlighter, а не highlighter

# 175
  • Пеликания
Оо извинете. Не го погледнах внимателно.

# 176
Идвам да споделя мнение за следните продукти:

Този лосион беше около 5 лв. за 400мл. хидратира сравнително добре, не съм гледала състава, има приятен аромат, доволна съм.

Използвала съм преди друг антицелулитен крем на Биотен и бях доволна. Нанасям с гумена вендуза, което не е особено приятно, но пък виждам, че кожата се справя с целулита.

Тези гъби съм купувала доста пъти преди от Лили и бяха меки, в момента са доста твърди и груби, не ги препоръчвам! Бях си взела преди месец такива, но на марката Ebelin, бяха доста по-добре. В момента мисля да поръчам от алито и да пробвам и тях, тъй като изглеждат доста по-меки.

# 177
Това антицелулитно на Биотен не съм го виждала,ще пробвам.В момента се мажа с магнезиево олио,доста щипе първоначално.
Тези балсами май бяха коментирани като добри,много хубави цветове са,но хидратират ли?Много пъти балсама ми изсушава много повече устните,вместо да хидратира.

# 178
За тези не знам, но в групата ето тези бяха коментирани, онзи ден си взех още един от тях. Хидратират много добре.
Аз имам 020 Fashion Mauvement и 030 Untold Story. Устните ми бяха много сухи, сигурно от слънцето, напукаха се както през зимата, този балсам оправи положението. Също така има приятен аромат и цвят.

Това антицелулитно на Биотен не съм го виждала,ще пробвам.В момента се мажа с магнезиево олио,доста щипе първоначално.
Тези балсами май бяха коментирани като добри,много хубави цветове са,но хидратират ли?Много пъти балсама ми изсушава много повече устните,вместо да хидратира.

# 179
Точно тези не ги видях днес,ще им хвърля едно око,а и щом хидратират,това ми е по-важно.А цвета остава ли,защото трите без оранжевото много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт