Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 205
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
Тези двете, които имам се задържат за известно време като цвят върху устните. Но са балсами и цвета е лек, а не нещо много покривно, но хидратацията е добра. Преди използвах балсам за устни на Himalaya, но развалиха състава му. Използвама съм подобни като тези на Catrice на марката Yves Rocher, но тези на Catrice са по-хубави!

# 181
  • Deutschland
Така и не успях да намеря мини палитрите на Катрис, както и новата им Pro Vintage. Поне успях да грабна последните останали бройки от новите маски на Шабенс Clear mint и Куркума

# 182
Фрау,и голямо количество мокри кърпи си награбила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
  • Deutschland
И памперси отдолу 😂

# 184
Еййй мокрите кърпички и в нас вървят като топъл хляб ...купих от Лили фдт тру матч на лореал ..обикновено през зимния период го ползвам ..формулата ли са променили вижда ми се ужасно течен ...

# 185
  • София
Разбивай го хубаво преди ползване, това по принцип важи за всички фдт-ни, но при по течните е задължително.

# 186
  • Плевен

Аз в последно време съм се спряла на този ФДТ. Покривен ми е.
Харесвам и Афинитон на Мейбълин.
Балсам за устни ползвам основно на Нивеа.
С пудрите на Римел не успях да се спогодя. Доста хвалени са вероятно и хубави. Обаче мен ме сърби лицето от тях. Явно има някаква съставка, която не ми понася.

# 187
Мания са ми тези балсами. На Апивита имам 2 балсама - с кестен и с лайка. На Нюкс имам, на Юсерин също. Имам на Катрис Plumb нежно розово - хидратира и цвета е много нежен, но от всичкте най-много хресвам тези на Honey miel с мед.

# 188
  • Бургас
Здравейте някой дали има впечатление от този комплект
На сина го купих този комплект,спечелих и измиващ гел на Юсерин...
Не знам,но за сега е овладяно положението с пъпките. Няма,а лятото имаше.На 14 става скоро тийнът.
За големите "трънчета" по носа нищо обаче не помага.Имаше лепенки,с които се махаха?Знаете ли такива,които вършат работа?

# 189
  • София
Най-доброто нещо, което съм ползвала за "скубане" на черни точки, е едно кремче/гелче от Ейвън. Мажеш, съхне и отлепяш, но нямам под ръка за да го снимам. Clearskin е със сигурност, надявам се да го има все още.

# 190
Това ползвам аз за черни точки и съм доволна https://aptekamedea.bg/magnum-ured-komedoni-nerzhdaem-080-v1.html

# 191
  • Бургас
Благодаря!
Ще погледна Avon,не е лошо и предложението на Уейв.
Доста са големи и твърди,след баня също не се дават,ще опитаме обаче и накрая на дерматолог...

# 192
Здравейте!
ББ крема на Миша е със сменена формула - без омразното ми минерално олио. За сега се продава само в сайта на kocos.bg, но друго исках да кажа - струва ми се, че има повече цветове и то по-топли като нюанс.
Специално номер 22 ми хвана окото. За съжаление и цената е увеличена..

# 193
Май няма малка опаковка на BB крема на Миша с новата формула?

# 194
Май няма малка опаковка на BB крема на Миша с новата формула?
И аз за малка се оглеждах .Дали да не взема два три ,че да имам.Малко като чуя нова формула...Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт