Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 215
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Аз не намерих ..
Никога не съм пробвала ББ крема и заради съставката, и защото съм чувала колко са сиви цветовете.
Аз съм със силно изразени жълт подтон и трудно ще направя един сиво-розов ББ крем носим.

# 196
Някой да ме светне какво му е толкова уникалното на този крем, та постоянно чувам за него. Заговори ли се за ВВ крем и все Миша, та Миша. Събудихте ми любопитството. Не може да нямам и аз, просто не може!

# 197
Нищо не му специалното освен това, че е корейски. Ако ти пасне на тона и подтона на кожата, както и типа, ще ти хареса, ако не ти пасне - няма да ти хареса...както е с всеки един такъв продукт. Бестселър е по целия свят, но това се дължи основно на истерията по кейпопа и корейската култура в последните години, не на някакви невиждани и нечувани качества.

# 198
На мен много ми пасва на кожата,в началото сивее и след пет минути се е изравнил.Дава сочност и свежест,но не омазнява.Смесена ми е кожата и лъсва бързо,с него не е така.Даже и пудра не му слагам .Много естествено ми стои ,имам три ФДТна ,така си стоят.
Кофтито е,че само в Бюти зоун има мостри.Не възнамерявам да го сменям аз,за мен е много сполучлив,нямам друга корейска кизметика,не съм се интересувала от нея,само знам че е много нашумяла и до там.
Стрина,и аз така го взех по много хвалби,но лятото имах тен и не го ползвах.
Кое му е кофти в състава,не съм го гледала,признавам.

# 199
И аз не виждам нищо специално в него, сивее ми на кожата, макар, че взех 23 номер, мирише на бабешки крем. Отдавна ми се подвърта в чекмеджето и кога ли ще го засиля към коша не знам.

# 200
Ясно, значи е нещо нашумяло не заради собствените му качества, а по някаква друга причина. Ще го пропусна значи.

# 201
Аз също съм доволна от миша, със смесена кожа съм, не ми образува пъпки. покритието е доста добро, цял ден не мърда, а има и фактор. Когато беше намален в лили си взех 3 бр. Дано и новата формула да е добра.

# 202
И аз съм доволна от Миша, взех малка опаковка от Дъглас. Предимството му е високия фактор, при мен не дразни, не се свлича и не омазнява. Пасва ми като цвят, първо сивее, но после се променя и стои естествено . Състав и аз не съм гледала.

# 203
И аз съм му хвърлила око, но ме притеснява това, че сивее.  Има ли някоя дама с неутрален към жълт подтон, която да е доволна от него? И от кой номер?

# 204
Аз. Ползвах 21 и 23, 23 като че ли повече ми пасва. Сивее, докато се нанася, после се изравнява и при мен.

# 205
И аз съм му хвърлила око, но ме притеснява това, че сивее.  Има ли някоя дама с неутрален към жълт подтон, която да е доволна от него? И от кой номер?
23 е моя,по-скоро съм неутрален.Сивее ,но бързо се адаптира,нанасям го като крем за лице,с едно движение,а това ми пести време.
Пробвай най-добре тестер,така на сляпо я уцелиш,я не.
Като за бб крем е доста покриващ,и аз понякога го свалям чак вечерта.

# 206
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм с 21, но го смесвам с фдт. Така хем не съм с маска от фдт, хем е покривно не ми личат толкоз несъвършенствата по лицето ( щото инак съм самото съвършенство, само това ми беше кусура). Ок ми е, но само по него ми е малко.

# 207
И аз го харесвам Миша. Сивее само докато разнесеш, после нямам никакво лъсване, доволна съм.
Добре, че са сменили формулата с по-качествени съставки.

# 208
Влизам да похваля една спирала от Лили. Взех я буквално на майтап, но ми харесва доста за скромната цена от 10 лв. Продавачката каза, че ще е лимитка. Има също лилава, кафява и черна, ако утре не ми се рони през деня, ще купя и останалите цветове.
Скрит текст:

# 209
В зелено ли оцветява миглите ?

Общи условия

Активация на акаунт