Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 216
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
В зелено ли оцветява миглите ?
Да, зелена е. Съжалявам, че не мога да я хвана на снимка, но е хубаво тъмно зелено.

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
От няколко дена ме спамят във фейсбук с тия спирали. Аз нещо не мога се приема с друго, освен черно на миглите.

# 212
От няколко дена ме спамят във фейсбук с тия спирали. Аз нещо не мога се приема с друго, освен черно на миглите.
Аз също не съм носила друг цвят, освен черно, но много ми се искаше да пробвам. А няма голям избор на цветни спирали. Но ми харесва как стои.

Някой може ли да ме насочи откъде да си купя бръснач (?) за лице? Даже не знам така ли се казва, но съм виждала по разни клипове, в които си чистят мъха от лицето с такъв, че дори и горният слой кожа.

# 213
  • Ланкър, планините Овнерог
Звучи много крийпи това нещо Grinning

# 214
  • София
В дм, на марката ебелин има.

Аз си взех лилавата спирала на Вивиан Сабо. Лилава е наистина за разлика от Snap на Мейбълин, но като спирала е доста слаба според мен, а мислех и зеленото да взема после.
Лилавото ми е прекалено отровно лилаво и определено предпочитам лилавата спирала на Радиант.

# 215
Калина, в ДМ има, по 3бр. в опаковка, на Ебелин. Цената май беше около 6-7лв., оф, а дали не беше 4лв. Абе под 10лв.са Joy
Стоят на "висящ" стелаж, там където са накачулили разни такива инструментариуми. Wink
Всеки път ги заглеждам и всеки път не се престрашавам да си купя таквоз чудо. Последния път бях решена да купувам, то пък нямаше. Joy Сигурно е знак. Sunglasses

# 216
Калина, в ДМ има, по 3бр. в опаковка, на Ебелин. Цената май беше около 6-7лв., оф, а дали не беше 4лв. Абе под 10лв.са Joy
Стоят на "висящ" стелаж, там където са накачулили разни такива инструментариуми. Wink
Всеки път ги заглеждам и всеки път не се престрашавам да си купя таквоз чудо. Последния път бях решена да купувам, то пък нямаше. Joy Сигурно е знак. Sunglasses
Твърдо съм решена да пробвам след като дори фотоепилаторът не помогна. Ми писна ми да ходя космата пък!

Etoile, аз не съм очаквала нещо уау, понеже по принцип миглите ми трудно се разбират с каквито и да е спирали - къси, прави и твърди са. Но за ежедневна спирала според мен е ок, а и цената ѝ е смешна. Кафявата със сигурност ще взема, от лилавата ме отказа, щом е толкова отровно лилаво. Зеленото е ок, тъмно зелено е, не е набиващо се на очи.

# 217
Аз искам да си взема много светло зелена, бледа, а не наситена и тъмна.

# 218
Аз си взех преди повече от месец опаковката на Ебелин с ножчетата. Бяха около 4 лв за 3 броя.
Ножчетата са много удобни, не могат да те порежат. Аз имам окосмяване по лицето, което преди премахвах с кола маска, но беше наистина много болезнено (не толкова по време на самата кола маска колкото след това). Купих си и епилатора за лице на Браун - там резултатът беше направо кошмарен!!! Цялото ми лице стана в рани, не се оправих повече от месец...
Ножчетата са най-добрият вариант при мен. Мога да кажа на 100%, че при мен няма увеличаване на окосмяването или удебеляване на космите.

# 219
Аз си взех преди повече от месец опаковката на Ебелин с ножчетата. Бяха около 4 лв за 3 броя.
Ножчетата са много удобни, не могат да те порежат.
А на сухо ли бръснеш, или с олио ( друг продукт)? Изгледах няколко клипчета и едни го правят на сухо, други се мажат с олио, трети с розова вода, или тоник.

# 220
Някой може ли да ми отговори за каква възраст е ето този продукт L'Oreal Hydra Genius Aloe Water The Liquid Care? За 26г. окей ли е?

https://www.beauty.store.bg/p248671/l-oreal-hydra-genius-aloe-wa … itelna-kozha.html

# 221
Аз взех от лилавата спирала на В. Сабо, точно такова лилаво си търсех, имах неуспешна покупка преди време от Кико и Ейвън. Очаквах по-голяма четка. Но за сега съм доволна, миглите ми не са особено обемни и дълги, прави ми приличен обем, разделя миглите, не се рони. Чудя се дали да не взема и аз зелена, обаче очите ми са светли и май няма да изглежда добре.

# 222
Ножчетата за лице ги ползвам за вежди само,моите са перманентен грим.Понеже са руси и рехави и с два белега от разбита глава в детството,на белезите няма косми и е ужас Сега само около перманента обирам и не скубя ,много ми е удобно и бързо.

# 223
Почиствам лицето си с памучен тампон с мицеларна вода, а след това и с чиста вода. Когато лицето е сухо минавам с ножчето, не използвам олио или друг продукт. Когато приключа напръсквам лицето си с термална вода или лавандулова вода.

Ножчетата са много удобни, не могат да те порежат.
А на сухо ли бръснеш, или с олио ( друг продукт)? Изгледах няколко клипчета и едни го правят на сухо, други се мажат с олио, трети с розова вода, или тоник.

# 224
Тези ножчета за лице ги има и в Джъмбо, там ги има и по-евтини (2 лв. по спомен). Обикновено ги ползвам и на сухо, и на намазано с крем лице. Но с тях мустакът расте бързо и боцка, когато изкарва, затова лично предпочитам депилиращи ленти.
Един път оформих веждите на приятеля ми с такова ножче, много добре се получи. Но е играчка, защото трябва да се подновява през 3-4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт