Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 218
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
Аз си взех преди повече от месец опаковката на Ебелин с ножчетата. Бяха около 4 лв за 3 броя.
Ножчетата са много удобни, не могат да те порежат. Аз имам окосмяване по лицето, което преди премахвах с кола маска, но беше наистина много болезнено (не толкова по време на самата кола маска колкото след това). Купих си и епилатора за лице на Браун - там резултатът беше направо кошмарен!!! Цялото ми лице стана в рани, не се оправих повече от месец...
Ножчетата са най-добрият вариант при мен. Мога да кажа на 100%, че при мен няма увеличаване на окосмяването или удебеляване на космите.
Аз ги използвам само над горната устна. От лентичките ме боли, излизат ми пъпки, понякога и рани, кожата е червена и болезнена.. С тези ножчета е супер удобно, бързо и лесно. Не съм забелязала да ми порастват по-черни или дебели. Много съм доволна и само тях използвам.

# 226
  • София
Планери на дм има ли вече за 2021? Миналата година спечелих един и много ми хареса дизайна, бих искала и тази година да си взема.
И адвент календари виждали ли сте вече?

# 227
Аз взех от лилавата спирала на В. Сабо, точно такова лилаво си търсех, имах неуспешна покупка преди време от Кико и Ейвън. Очаквах по-голяма четка. Но за сега съм доволна, миглите ми не са особено обемни и дълги, прави ми приличен обем, разделя миглите, не се рони. Чудя се дали да не взема и аз зелена, обаче очите ми са светли и май няма да изглежда добре.

Мога ли да попитам за малко инфо за лилавата спирала на Вивиен Сабо - достатъчно наситен ли е цвета, тъй като миглите ми са тъмни и се чудя дали ще личи лилавия цвят. А аз определено искам наситен и ярък лилав цвят.  От зелената вероятно ще се откажа, защото цветът е тъмен и почти няма да личи, освен на ясно слънце.

# 228
За над горната устна използвам пинцета. Не мога да кажа дали от ножчетата там израстват по твърди косми, но по останалата част на лицето нямам такива наблюдения.

В сайтът makeup.bg има предложение при покупка на 2 продукта LUMENE получаваш подарък спирала на марката. Блазни ме офертата, но на сайтът продуктите им са доста по-скъпи от Лили.

# 229
Момичета,какво е това дето си слагат под очите(вид маска)?В една кутия(подобна на крем) и едни листчета вадят.Като намеря клипче ще го кача.Но не знам как да го търся на нашия пазар.

# 230
Момичета,какво е това дето си слагат под очите(вид маска)?В една кутия(подобна на крем) и едни листчета вадят.Като намеря клипче ще го кача.Но не знам как да го търся на нашия пазар.

Пачове се наричат, но не съм ползвала и нямам мнение.

https://moiatakozmetika.com/product/hidrogel-pachove-s-kolagen-i … bo-bonjour-beaute

# 231
Аз съм ползвала,пачове няколко вида,от Лили и Дм ,както и на Виктория.

# 232
Ако говориш за това, пачове за грим са. За да не се разпрашават сенките по кожата.
https://images.app.goo.gl/QcHb5z4yR1PhcwjN8
А има и пачове, които са тип компреси за очи.

# 233
Благодаря Ви.Срахотни сте.

# 234
Скрит текст:
Аз взех от лилавата спирала на В. Сабо, точно такова лилаво си търсех, имах неуспешна покупка преди време от Кико и Ейвън. Очаквах по-голяма четка. Но за сега съм доволна, миглите ми не са особено обемни и дълги, прави ми приличен обем, разделя миглите, не се рони. Чудя се дали да не взема и аз зелена, обаче очите ми са светли и май няма да изглежда добре.

Мога ли да попитам за малко инфо за лилавата спирала на Вивиен Сабо - достатъчно наситен ли е цвета, тъй като миглите ми са тъмни и се чудя дали ще личи лилавия цвят. А аз определено искам наситен и ярък лилав цвят.  От зелената вероятно ще се откажа, защото цветът е тъмен и почти няма да личи, освен на ясно слънце.
[/spoiler]
Не ми се получи снимка на очите, мацнах малко на ръката си. Не е много ярък цвета, особено в това мрачно време. Жалко, че не са изложили тестери.
Скрит текст:

# 235
Благодаря за снимките Katniss Everdeen, да, виждам цветът е чудесен, но сигурно би бил перфектен на светли мигли, за тъмни едва ли би стоял по същия начин.

# 236
  • Варна
Аз имам ножчетата на ебелин за лице, ползвам ги за махане на мъха по лицето.
Няма как космите ти да пораснат повече от това, което са били.

С ножчето се процедира бавно и внимателно. Не съм се порязвала с кръв, но имах видима черта от него, както и зачервявания, че гледах за 5мин. да превърша със заниманието.

Хубаво е, защото по гъстите фдт се нанасят гладко и няма черти заради косъмчетата. Като почнаха да ми растат наново и "набодаха" косъмчетата се ошашавих, че нещо ми е изгрубяла кожата, а то косъмчетата боцкат леко.

# 237
  • София
Благодаря за снимките Katniss Everdeen, да, виждам цветът е чудесен, но сигурно би бил перфектен на светли мигли, за тъмни едва ли би стоял по същия начин.
Аз съм с черни мигли и много ясно си личи лилавият туш, не само на слънце. Relieved

# 238
Аз също се замислям от известно време за лилава спирала ,или зелена.Но на сини очи дали няма да изглеждам като бита?

# 239
Искам да споделя, че през лятото и ранната есен изпробвах няколко вида шампоани и маски за коса, но не успях да намеря нещо, което да се хареса на косата ми така както Doori. Затова реших да спра с експериментите и да се върна към тях. Искаше ми се да изпробвам различни продукти, защото макар да имам повечето от сериите на Doori  и да ги сменям, исках нещо по-различно. Изпробвах и бюджетни, и дрогерийни продукти, но уви! Продължавам да използвам метода на pre-wash, за който ми казахте, използвам Garnier Hair Food за целта.
Харесах много ето тази маска като аромат и хидратация, затова я нанасям заедно с балсама/маската на Doori. На цена е около 14лв, продава се само в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт