Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 523
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И в Ремедиум , и Софармаси, и Санита, и най-вероятно по всички вериги .

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 20:50 от ~Étoile~

# 436
По всички вериги е, защото Avene празнуват 30 години.

# 437
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е скрабовете за устни на Нивеа?

# 438
Каква им е идеята на тези скрабове ? Мажеш, разтъркваш и избърсваш ? На Алверде съм виждала, само че течни.

# 439
  • Стара Загора
Да, такава е идеята. Аз имам такъв на Balea, но май не ми харесва - самият стик ми стои  на големи бучки някак си, неравен, не знам как да го обясня. Бих предпочела някакъв по-различен пак под формата на стик, нещо като нормален балсам, но с много фини частички.

# 440
Да, и аз имам този на Balea с кокос. Хич не ми харесва. Ефект не видях никакъв, а и частиците са ми неприятни, нито се разтварят, нито мога да ги изтрия. Не го препоръчвам.

# 441
Само домашни скрабове си правя и за тяло, и за лице.

Следя влогърката Тони Попова и като гледам календарите, има доста хубави неща в тези advent календари, но ми се струва, че не си заслужава да дам 40-50лв. за календар, в който вече дори знам какво има. Мисля да потърся тези дни продукти, които си харесах от календарите на Alverde и Trend it up.

# 442
Какво ще кажете за тези продукти:

Идеята ми е да ги използвам вместо нощен крем, искам нещо за освежаване и стягане.

# 443
  • Deutschland
Аз ползвам Ревиталифт лазер. Дневен крем и серум. Много съм доволна, а и не само аз. Много е хвален

# 444
За каква възраст е ревиталифт лазер?

# 445
# 446
Ревиталифт лазер серум имам и аз. Заглажда фини линии, според мен, защото е на силиконова основа. Съмнява ме наистина да е грижа за кожата.
Лилавият серум някой ползвал ли е? Маската, която не намирам вече от същата серия, беше хубава. Очният крем от серията ползвам, хубав е.

# 447
Аз ползвам Ревиталифт лазер. Дневен крем и серум. Много съм доволна, а и не само аз. Много е хвален
На него ли казват х3, защото бях го срещала из форума с това х3 в името?

# 448
  • Deutschland
Да

# 449
Фрау, мерси много! Но в Лили е без това х3 и се обърквам един и същ крем ли е, или са различни.
https://shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=revitalift+laser

Общи условия

Активация на акаунт