Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 508
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
Купих новия фдт на Есенс:

Нацелих току що заредени тестери, неразпечатани, още с предпазното фолио, та имах късмета да ги пробвам на ръка(иначе не бих посмяла в тия епидемични времена). Взех си цвят 50 natural champagne, че ванилата ми дойде светла, тя е номер 40, от този номер и започва заредената номерация. На ръка фдт се държи прекрасно, бих казала, че е със средно покритие, доста добра покривност, не ми засуши кожата, първоначално помислих, че леко се набива в порите, но след около 30 секунди стана като втора кожа на ръката. Усеща се гладък, не е озаряващ, но не е и мат. С една дума чудно се държа на кожата на ръката, сега остава да видим как е на лице. С хиалурон и алое вера е. Ще споделя впечатления като го понося.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 13:40 от Джаста Праста

# 451
  • Плевен
Джаста знаеш ли дали е лимитиран този ФДТ или е нов, който ще си го има постоянно?

# 452
Zarzamora, не, не знам, сякаш не пишеше да е лимитка.

# 453
Нов е, със сигурност не е лимитиран.

# 454
  • Стара Загора
Взех си скраба за усни на Нивеа с алое.  Въпреки че отзад пише при първата употреба да се втрие няколко пъти за да се острани най-горният слой, аз мислех, че достатъчно втърках и пилинг частици не усетих, но при повторно слагане се показаха. Пише, че са разтворими и няма нужда после да се избърсва продукта от устните. Мирише ми много свежо и самата капачка е направена все едно на пъпчици.

# 455
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пак по лудост миналата седмица си взех гела с алое на Холика. Като излезнах от магазина още, се чудех за какво ми е, но си сложих още същата вечер на лицето и взе, че ми хареса. От тогава си го ползвам вместо серум за под крем, а вечер даже само него слагам. Сравнително бързо попива и не лепне, а си чувствам лицето супер.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 19:04 от Гита Ог

# 456
  • София
Mда и аз го купих, много го исках и после седя 2 седмици в шкафа Laughing. Обаче като го пробвах мн ми допадна, освежава, попива, не лепне, фдт спокойно може да се слага върху него. Казах и на сина да си маже лицето и той го хареса.
За околоочния на Лореал ревиталифт да питам, който по горе коментирахте. Кой е по хубав, този в бурканчето или с апликатора?

# 457
  • Бургас
Аз си взех днес два крема на Виши Аквалия Термал.
Има талони за 10 лв отстъпка в Софарма,за всеки продукт дават,подаряват и мостри...
Мислих за балсама за  околоочната зона,пак от серията Аквалия,но...някак като количество е изключително малко,а е много хубав,имала съм тестери...

# 458
Околоочните винаги са по 15 мл. Това си е стандарт. Не знам дали този е по-малък 🤔

# 459
Аз си взех днес два крема на Виши Аквалия Термал.
Има талони за 10 лв отстъпка в Софарма,за всеки продукт дават,подаряват и мостри...
Мислих за балсама за  околоочната зона,пак от серията Аквалия,но...някак като количество е изключително малко,а е много хубав,имала съм тестери...
Софармаси да не е?

# 460
Mumy, имам този с апликатора. Не ми е единственият крем за очи, обаче. Имам и един по-мазен и подхранващ. Този слагам, когато бързам и нямам време за по-подхранващи кремове, които попиват по-бавно.

# 461
  • Бургас
Да,Софармаси е,телефонът държи да ме поправя Simple Smile

Околоочните винаги са по 15 мл. Това си е стандарт. Не знам дали този е по-малък 🤔
Да,15 мл е.За мен е малко количество,по принцип и дрогерийни рядко купувам,май само на Балеа...
Но 15 мл не си струват,за мен лично кремът за около очите е по-скоро търговски трик.3 пъти по-малко е,а е на същата цена като кремовете от 50 мл...

# 462
  • София
Mumy, имам този с апликатора. Не ми е единственият крем за очи, обаче.
Е да беше казала дали ти върши някаква работа поне. 😁

# 463
Ако не ми вършеше, нямаше да го ползвам, нито щях да го напиша тук....поне

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 10:31 от marigold_

# 464
Докато чета и ми излиза тук реклама на sopharmacy, което и коментирате Grinning.

Исках да споделя нещо, което разбрах от моя позната, която прави домашни кремове за лице, тяло, ръце, балсами за устни и т.н. Не съм използвала нищо от нея, но ми беше споделила, че това с околоочния крем е просто търговски трик и всъщност няма никаква разлика в състава на крема. Околоочните, които съм използвала са на Farmona и на Lumene. Този на Lumene ми харесва повече, но е с кофти априкатор, а на фармона е като рол он.

Вчера видях душ олиото на Balea в магазина на 8-ми приморски и в ДМ на центъра срещу Община Варна. И на двете места имаше само по 1 брой, но не си взех, защото използвам олиото на Mixa от бебешката серия. Лично на мен не ми допада това, че в дрогериите Lilly и ДМ не се предлага едно и също във всеки техен обект. Особено в Лили някои продукти не могат да се намерят и трябва да обиколиш няколко обекта, за да купиш това, от което имаш нужда...

Общи условия

Активация на акаунт