Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 494
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Ами околоочните поне уж нямат парфюм...Което би трябвало да важи и за кремовете за лице.Колкото и деликатно и приятно да е ароматизиран кремът,аз предпочитам да е без аромат.
Знам,че Балеа мед е без,но нещо го развалиха този с уреата...Стои мазен,не попива,става на силиконова кир... Много кофти партида е последната,от която купих...Едва ли пак ще купя.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 06:24 от mariqivanova799

# 466
Дам,ползвам флуиди за лице и тяло без аромат,почти де,съвсем е лек,както и околоочен.Тях не ги заменям,правила съм експеримент но..И интимна пяна без никакъв аромат също няколко опаковки.

# 467
  • Пловдив
И серума Аква на Балеа е променен по отношение на аромата. Преди беше съвсем леко и деликатно ароматизиран. Сега е добавена лимонова нотка, аз по принцип обожавам аромата на лимон, но тук е много изкуствен и дразнещ.

# 468
Тук много се хвалеше един серум на Биотен и го купих с огромно желание. Няма такава силна миризма, мирише на омекотител за пране. Не го изтърпях и го запратих в дъното на шкафа, което ме подсеща да го изхвърля. Това, което е отишло в дъното на шкафа, повече не е излязло с цел ползване, а с цел кош.

# 469
Тук много се хвалеше един серум на Биотен и го купих с огромно желание. Няма такава силна миризма, мирише на омекотител за пране. Не го изтърпях и го запратих в дъното на шкафа, което ме подсеща да го изхвърля. Това, което е отишло в дъното на шкафа, повече не е излязло с цел ползване, а с цел кош.
Не знам дали е същия, но при мен се случи същото. Ужасно мирише, сякаш се кажа с Коколино.

# 470
Аз си купих серума на Марион за хидратация и ми създава себумни депа (ако мога така да ги нарека). По принцип съвсем нямам такива и за кожата ми не е характерно това. Ползвам само серума и нищо друго. Ефектът е еднакъв и с едно мазане на ден, и с две. Жалко, защото много му имах мерак. Не бих го препоръчала. По-добре някои друг. Аз сега се ослушвам за Лумене. Ще видим по-натам.

# 471
Не знам дали е същия, но при мен се случи същото. Ужасно мирише, сякаш се кажа с Коколино.
Ей този е

Скрит текст:

Други два тяхни хвалени продукта, които също ще отидат в кофата са тези
Скрит текст:

Лично аз приключих с въпросната марка и чак се чудя на себе си какво съм очаквала.

# 472
Аз пък напоследък получавам много запушени пори по бузите, което е доста нетипично за моята кожа. Единствените нови придобивки са ми на Балеа-скраба/маска, който Азалия беше препоръчала, както и един нощен крем.

# 473
Ей този е

Скрит текст:

Други два тяхни хвалени продукта, които също ще отидат в кофата са тези
Скрит текст:

Лично аз приключих с въпросната марка и чак се чудя на себе си какво съм очаквала.
Същия. Тези двете подарих, но марката преди беше добра. Сега е много зле... май само една мицеларна вода ми допада, ако не са развалили и нея.

# 474
Мицеларната вода на Биотен не харесах,лютеше ми на очите.Но серума ми хареса като действие,но като аромат е силничък.Миналата зима го ползвах,добре ми се отрази .
В момента шкафовете ми са наполовина празни,още малко да свършат  и ще напълня доволно.
Въпрос за ампулите вит С-дали е удачно вече да ги ползвам,няма толкова силно слънце,но имах силна мелазма по челото лятото,родих края на май,сега е почти изчезнала,но много ме е страх да не се върне Прикривам я все още.

# 475
  • Пеликания
На мен тази серум на Биотен не ми мирише толкова силно и при мен се отразява добре. Даже на Марион ми е по силен на миризма.

# 476
  • Пловдив
И аз много харесвам този серум на Биотен. Ароматът и на мен ми е малко вповече, но мисля, че е така, защото нанасям цял капкомер, тоест не малко продукт и просто мирисът се наслагва. Но пък самият серум е много добър,  та гледам да не обръщам голямо внимание на силния аромат. Миналата седмица бяха много намалени в Кауфланд /всичко на Биотен/ и отидох с идеята да се заредя с поне 3-4 серума, но беше останал само един.Simple Smile На мен пък ми хареса двуфазния дегримьор, от който Стрина Калина не е останала доволна. Като цяло, Биотен много ми допада.

# 477
Двуфазния е отвратителен, очите ми плуваха в мазнина и виждах двойно поне 2 часа след почистване.

# 478
  • Deutschland
Аз серум не съм ползвала, но крема с хиалурон ми беше идеален. Скраба с кайсия ми е любим. Ароматизирани са им продуктите и някои парят на очите, но ще го преживея

# 479
  • Бургас
Аз съм от доволните от Биотен,серумът е много хубав,кремът с хиалурон също.
Да,ароматизирани са доста за съжаление.Не ме дразни чак толкова ароматът,но бих предпочела да го няма.
Микса преди също много харесвах,но и техните кремове са ги направили хипер мега силиконови,не попива по-голямата част...

Общи условия

Активация на акаунт