Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 484
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Аз също съм доволна от продуктите на Биотен. И серума ми допадна, и кремовете ми харесаха. Розовата им мицеларна вода е много хубава, розовия им тоник с памук е чудесен. Двуфзания дегримьор за мен е един от добрите в класа си и вида си. Мазнее, да, но той затова е двуфазен. Почиства грим добре, след него има следваща стъпка за почистване, за да се отмие мазното и отделената посредством него нечистотия.  Всеки с вкуса си все пак, а и боклука за едни е съкровище за други. Неведнъж сме писали, че всичко е до кожа, нужди, поносимост и предпочитания. Универсален продукт няма, а и не е нужно да има, не сме еднакви, имаме различни нужди и потребности, пазара е богат, разнообразието от продукти е неизчерпаемо и има за всекиго по нещо. Не заклеймявам никоя марка само защото на мен не ми пасва. Аз например не се разбирам с шампоаните на Шаума, откак са на пазара съм така, но има хора, които са доволни, значи за тях те са добри, това, че на мен не ми понасят не ги прави боклуци, просто за мен са неизползваеми.

# 481
  • БГ
Здравейте, от кой антиперсперант сте доволни? Взех един дезодорант на балеа, но се налага поне три пъти в деня да го "подновявам".

# 482
  • Плевен
One_love, основно Dove. И на Нивеа ето този:

# 483
Аз също харесвам продуктите на Биотен-използвам околоочния крем 3Д и този двуфазен дегримьор ми е любим от както го открих. Микса също много харесвам, използвала съм няколко вида лосиони за тяло, сега един крем за лице по-лек по препоръка от форума и мисля да пробвам споменатото олио.
И въпрос-има ли правилен и неправилен начин за нанасяне на околоочен крем?

# 484
И аз харесвам Биотен, скрабът с кайсия и на мен ми е любимец, много сладко мирише. 😊
Ползвам СС кремът им, за тази цена е супер.
За почистване на грим използвам това за очите:

и това мляко за лицето:

# 485
  • Чукарландия
Аз си купих серума на Марион за хидратация и ми създава себумни депа (ако мога така да ги нарека). По принцип съвсем нямам такива и за кожата ми не е характерно това. Ползвам само серума и нищо друго. Ефектът е еднакъв и с едно мазане на ден, и с две. Жалко, защото много му имах мерак. Не бих го препоръчала. По-добре някои друг. Аз сега се ослушвам за Лумене. Ще видим по-натам.

Кой точно е серума на Марион? Може ли линк или снимка?
Какво значи себумни депа? Разясни, моля те, че и аз се заглеждам по серумите на марката. 🤗

# 486
Аз също не харесвам Биотен, само околоочните кремове ви допаднаха. Но за лице съм ги зачеркнала отдавна. Душ гелът със зелен чай обаче ми е страшен любимец.

# 487
За този серум и преди съм писала тук, че за мен е номер 1, използвах цяла опаковка от него, сега ще поръчвам и втора. Съставът му е хубав, също има парфюм, но е назад сред съставките. Опаковката му е 30мл. и хидратира добпе кожата. Използвам и серумът на Avon Anew с витамин С, но по-скоро когато имам петна по кожата или ранички от пъпки, иначе си разчитам на INTRA. Заглеждам и други техни продукти, не мога да преценя дали се водят за бюджетни, но според мен за цената си са доста добри.

Линк съм Vivre, откъдето си го поръчвам:
Линк към сайт за разбор на състава му:
Скрит текст:
https://www.skincarisma.org/products/analyze?utf8=%E2%9C%93& … n%29+germ+oil+%28*%29%2C+Caprylic%2Fcapric+triglyceride%2C+Coco-caprylate%2C+Sodium+hyaluronate%2C+Cetearyl+alcohol%2C+Glyceryl+stearate%2C+Lysolecithin%2C+Sclerotium+gum%2C+Stearic+acid%2C+Pullulan%2C+Rosa+centifolia+flower+extract%2C+Prunus+persica+%28Peach%29+flower+extract%2C+Sodium+lauroyl+glutamate%2C+Helianthus+annuus+%28Sunflower%29+seed+oil%2C+Glycerin%2C+Glycine+soja+%28Soybean%29+oil%2C+Tocopherol%2C+Beta-carotene%2C+Daucus+carota+%28Carrot%29+sativa+root+extract%2C+Xanthan+gum%2C+Phenoxyethanol%2C+Parfum+%5BFragrance%5D%2C+Benzoic+acid%2C+Dehydroacetic+acid%2C+Sodium+phytate%2C+Silica%2C+Ethylhexylglycerin%2C+Linalool%2C+Benzyl+salicylate%2C+Citric+acid%2C+Geraniol%2C+Limonene%2C+Sodium+benzoate%2C+Potassium+sorbate.+*da+agricoltura+biologica+%E2%80%93organically+farmed

Линк съм продукта в официалния сайт на марката:

Като грижа преди крема използвам и сините ампули на Balea, взех си онзи ден от ДМ, те са ми 4-5 опаковка, също много добри.
Кремове за лице използвам на Lumene, но мога да кажа, че кремовете на Farmona herbal care са доста добри като състав, почти нямат аромат и са бюджетни. Ако не бъркам, когато са намалени в Лили са около 6-7лв. за 50мл. Използвала съм кремът с алое, а сега използвам този с лайка.

# 488
Орхидея, сините ампули на Балеа са тези от хиалуроновата серия, нали? Beauty effect?

# 489
Здравей, BBeLLa!
Ето за този става въпрос.
https://shop.lillydrogerie.bg/asch-serum-20ml
Образува му пъпчици, но не гнойни с връх, а изглеждат като подкожни пъпки и като ги изтискаш излиза мазнина. Аз нямам склонност към такива неща. Или имам пъпки или не. Имам ел. четка и с нея си почиствам лицето, но и без нея пак не образувам такива подкожни пъпки. Затова мисля че е от серума. По цялото лице ми се натрупва. Като мина да речем с нокът и обирам едно кило, все едно не съм се мила, а това не е вярно. Ползвам само серума и други нови продукти не съм добавяла в рутината си. Появиха се почти веднага, на втория или третия ден. Въпреки това ми е жал да го изхвърля, а няма и на кого да го прехвърля. Знам че всяка кожа е различна, но може да имате едно на ум за него.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 11:06 от Lale_Lili

# 490
Аз си мисля, че Орхидея, пише за този вид капсули, водят се хидратиращи и са комбо за очи и лице:

Но е възможно и да бъркам и да споделя за друг вид. Ще се радвам да се включи да обясни.

# 491
  • Чукарландия
Lale_Lili, благодаря! 🌹
Не го изхвърляй. Пробвай го за шия и деколте - там кожата е различна, може и да е добре за тези зони.

# 492
Аз бях много доволна от показания от Лале Лили серум. Изхабих го до капка и питах за още. Grinning Wink
Не съм го подновила, защото съм затрупана със серуми, които си чакат реда, а срока им изтича, пък хич не обичам да хвърлям. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
Хелия, ампулите, които е показала Джаста точно тях използвам. Тази седмица в ДМ видях и други ампули, които ми привлякоха интереса, но не си взех. Ще пробвам от тези, за които ти казваш, а също и от Alverde харесах. От Alverde видях и олио за лице, което ми се стори хубаво, ако някой е ползвал и може да даде мнение:

Орхидея, сините ампули на Балеа са тези от хиалуроновата серия, нали? Beauty effect?

# 494
Орхидея, това олио/масло за лице на Алверде е разкошно. То и един балсам за устни с невен на Алверде са ми любими продукти, инак Алверде не ги харесвам, но олиото и балсама са чудни. Heart

Общи условия

Активация на акаунт