Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 356
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
И пластмасовите се острят с острилка.

# 61
Благодаря, Esmeralda23 и Margolota, живи и здрави да сте, малко му трябва на човек, да му се подскаже начина и нещата се получават. Подострих го, явно досега не съм попадала на такъв с пластмасова обвивка отвън.

# 62
На червения Доори от известно време му се чудя, защото има малка опаковка в Лили. Някой с чувствителен скалп пробвал ли го е?

Преди време златния ми раздразни скалпа и не смея да пробвам пак, а в същото време искам да им дам шанс, защото косата ми става супер мека и гладка с тях.

Аз. Simple Smile Моят скалп е супер капризен. С уточнението, че използвам червения шампоан като първа стъпка и на второто миене сапунисвам с аптечния/профи шампоан (редувам ги). Нямам проблеми, но и не ми се е случвало да го ползвам самостоятелно. Малката опаковка за начало ми се вижда добра идея.

# 63
  • София
Червеният пени ли се добре? А някой пробвал ли е лилавият?
Пени се доста добре.

# 64
Червеният пени ли се добре? А някой пробвал ли е лилавият?
Пени се доста добре.
Така е, и при мен добре се разпени червения. Обаче пък не останах впечатлена, поне не ми сплеска и замърси по-бързо косата, както очаквах.

# 65
Поръчах си лилавият серум против косопад и едно мини на червеният шампоан. Ще видя как ще ми понесат.

# 66
Вижте каква маска ми излезе в инстаграм. Дано скоро да я пуснат и при нас.

# 67
  • Deutschland
Тази маска вече е изпробвана. Нищо особено като ефект не дава, а аромата й е ужасен. Нищо общо с шоколад

# 68
  • Пловдив
Някой хвалеше мисля маска за коса на Саяс...? Коя беше? Напоследък не купувам читави.

# 69
  • вкъщи
Салонплекс, вчера я ползвах, в Лили е намалена.

# 70
Лилавият шампоан на Doori e със сулфати, пени се много, но пък при мен ефектът е много добър.
Червеният също се пени добре, но той е без сулфати, при мен се отразява добре на косата ми, но мисля, че лилавият ми действа една идея по-добре.
Не съм имала никакви проблеми от продуктите им, но моя приятелка също получи сърбеж на скалпа от Златен еликсир.
Миналото лято си бях взела травълпак на Doori на зеления шампоан, който комбинирах с маската с пчелна млечице (оранжевата), косата ми беше много мека, ухаеше свежо и скалпът ми се охлаждаше доста приятно. Това лято си взех шампоана и балсама в пълен размер, бяха на промоция и още не мога да ги свърша, не ми допаднаха. Може би са подходящи за много тънки коси.

Похвалената маска на Саяс беше от серията Салонплекс.

# 71
  • Deutschland
Някой хвалеше мисля маска за коса на Саяс...? Коя беше? Напоследък не купувам читави.

Ето тази

# 72
  • Плевен
Момичета, искам да споделя последните продукти, които купих от ДМ и използвах известно време, за да изкажа мнение:

Лосионите за тяло - нанасят се лесно, бързо попиващи са и не оставят мазен/лепкав филм след това. Ароматът им е доста траен. Лично на мен ми харесва този с портокала. Донякъде ми напомня аромата Éclat  на Орифлейм.

Продукта на Нивеа 3в1 - ползвам като маска. След нанасяне се усеща охлаждащ ефект. Отмива се лесно. Много добре почисти лицето ми.

BB крем -  честно казано бях доста скептична към него. Нанася се равномерно. Не съм имала петна или оранжеви отенъци. Лицето ми стои като кадифено.

# 73
Zarzamora, ще погледна тези лосиони за тяло, защото до сега всичко, което съм използвала от Balea като лосиони няма попиване. Имат хубави аромати, но много трудно попиват в кожата ми.
Използвах лятото ето този, ароматът му много ми хареса, но трудно се нанася, попива бавно, но пък не оставя лепкав филм.

# 74
Аз ползвам един на Бале в туба съшо, розов.Попива, не лепне и мирише хубаво.Не знам колко трайно, защото бързо свиквам с ароматите

https://kremmania.hu/kremek/balea-warm-and-cosy-bodylotion

Общи условия

Активация на акаунт