Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 362
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
  • Deutschland
И този с моной е хубав. Същият, като показаните от Zarzamora

# 76
Тази маска вече е изпробвана. Нищо особено като ефект не дава, а аромата й е ужасен. Нищо общо с шоколад
Аз обожавам тази с бял шоколад и реших,  че тази ще е нещо подобно. Обожавам аромата й, ефект кой знае какъв не съм видяла.
За да не е спам някой беше питал за олиото на Балеа, днес го видях с този ДМ, който е на Стамболийски в посока Света Неделя. Имаше и това със зелена капачка, мисля че с авокадо беше. Също видях капсулите с витамин Ц, преди време доста ги обсъждахте.

# 77
  • Deutschland
Първият лосион е с аромата на златното мляко на Балеа. Ново олио имат, гледам. Не знам дали са заредени, не съм ходила в ДМ от десетина дни. Дано ги заредят и в България, де

# 78
  • Пловдив
В ДМ има тази маска Саяс...
Скрит текст:
И е на 6лв.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 08:39 от mystic woman

# 79
Не са им никак лоши нещата на саяс, въпроса е да попаднеш на подходящото за твоята коса.. Доволна съм от маската им със серамиди. Шампоани техни одавна ползвах, сега не знам какво е излязло.

# 80
  • Пловдив
Ами..взех я тази, даже ползвах Simple Smile кат за първи път е ок.

# 81
  • Плевен
Аз преди години имах шампоан, май за мазна коса беше. Страшен сърбеж получих.... Явно нещо не ми понесе.
Обаче доста мои приятелки се боядисват с боята, тази която бе с масла. И са доволни.

# 82
Аз май съм споменавала във форума - и аз, и ММ получихме пърхут и сърбеж от шампоаните на Syoss, приятелка също.

# 83
Аз съм получавала такива от шампоан на здраве, колкото и парадоксално да звучи и съм се възстановявала с шампоан на нивеа, колкото и още по-парадоксално да звучи Simple Smile
В лили е намалена спирала на лореал, милион нещо си... Впечетление за нея. За обем ли е, за какво е? Гъсти ли са й снопчетата? Аз имам много лоши спомени от бамби и от една обем  х4... Старичка серия.. Та.. Искам гумена четка за момента да опитам, но по наблюдения, гумените разресват, а аз искам обем и дължина

# 84
  • София
Тази лореалска е за обем основно. Моите мигли са гъсти и имам известни трудности с разресването им с нея, заради четката. Тушът е добър - интензивен, лесно се нанася и лесно се сваля.

# 85
Гъсти ли са ресничките? А за дължина става ли нещо? Или да взема някоя голден роуз със силиконова четка..

# 86
  • София
Ресните са гъсти и по-късички. Не е идеалната за даване на дължина. Тази на ГР не я познавам, за да сравня.

# 87
Те са много евтини. От 4 до 6 лева се намират. Със силиконовите снопчета. Опаковките им са ярки-има зелена, оранжева, жълта и ярко цикламена.
Като всяка е с различна четка и за различни предпочитания. Ползвала съм оранжева и жикламената преди години. Не помня дали се харесвах. Вероятно не, хахах. На други момичета в ютуб мога да харесвам ефекта, ама на себе си не баш.

# 88
Гъсти ли са ресничките? А за дължина става ли нещо? Или да взема някоя голден роуз със силиконова четка..
ГР ги харесвам аз.За обем при мен са окВзех ги по хвалби от темата.

# 89
  • Lost in a fairytale ...
Много любима ми е оранжевата на ГР, но последно като взимах четката беше от много кофти материал, игличките направо ми бучеха клепача, като успеех да го засегна.
Иначе е една от малкото, които успява да ми задържи извивка на миглите.

Общи условия

Активация на акаунт