Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 377
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Преди време бях питала за този бб крем, но никой не писа. Срещнах добри отзиви из интернет и го взех. Ползвам го вече седмица и много ми допада. Аз съм с много суха кожа, слагам си първо от моя крем и после и бб крема. След 5-6 часа все още нямам усещане за сухота. Достатъчно покривен ми е. Досега ползвах бб крема на Гарниер 5 в 1, от който също съм доволна.

# 91
Преди време бях питала за този бб крем, но никой не писа. Срещнах добри отзиви из интернет и го взех. Ползвам го вече седмица и много ми допада. Аз съм с много суха кожа, слагам си първо от моя крем и после и бб крема. След 5-6 часа все още нямам усещане за сухота. Достатъчно покривен ми е. Досега ползвах бб крема на Гарниер 5 в 1, от който също съм доволна.

И аз съм го ползвала. Не е лош, но цапа малко повече от нужното. Но това се отнася за повечето ВВта.
Има доста добра покривност, като за ВВ.

# 92
Момичета, имате ли отзиви за тази палитра?

# 93
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър тоник за лице?

# 94
На ГР не ми допадат спиралите. Пробвала съм два вида, и двете се ронеха и в края на деня бях с кръгове на очите, все едно някой ме е бил. Определено няма да повторя.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 12:39 от vita

# 95
  • Плевен
Poppyflower, и аз ползвам този ББ крем в момента, номер 2. Доволна останах.

# 96
Poppyflower, и аз ползвам този ББ крем в момента, номер 2. Доволна останах.
И аз съм с номер 2. С леко жълт оттенък съм и ми пасна.

# 97
Здравейте някой дали има впечатление от този комплект

# 98
Гела за лице е много добър. Почиства добре и не изсушава кожата. Активния крем доста добре се справя с пъпчиците, но лично при мен (а и при повечето хора) кожата свиква и вече няма същия ефект.. За хидратиращия крем не мога да кажа нищо, не съм го пробвала.

Момичета, препоръчайте шампоан за себорея или такъв, който поне не дразни скалпа допълнително.. Имам себорея от години, пробвала съм почти всички медицински и всичките са с временен ефект или изобщо никакъв ефект.. Сега измивам косата с head and shoulders, нямам толкова люспи с него, но пак дразни малко..

# 99
Няколко човека, които имат такъв (аз нямам), са оставали много доволни от Balea med.

Гела за лице е много добър. Почиства добре и не изсушава кожата. Активния крем доста добре се справя с пъпчиците, но лично при мен (а и при повечето хора) кожата свиква и вече няма същия ефект.. За хидратиращия крем не мога да кажа нищо, не съм го пробвала.

Момичета, препоръчайте шампоан за себорея или такъв, който поне не дразни скалпа допълнително.. Имам себорея от години, пробвала съм почти всички медицински и всичките са с временен ефект или изобщо никакъв ефект.. Сега измивам косата с head and shoulders, нямам толкова люспи с него, но пак дразни малко..

# 100
В момента ползвам шампоан на Phyto с катран. Хем няма ефект, хем мирише лошо, хем е скъп

# 101
  • Ланкър, планините Овнерог
Има един медицински и един за чувствителен скалп на Белеа, около 2-3лв - и двата са добри. Намерих снимка на единия, другия не го помня точно, но знам, че единия беше 1.99лв, другия 2.99лв

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 14:19 от Гита Ог

# 102
Този е и аз го ползвам:

# 103
  • Плевен
Аз съм доволна от серията Здраве форте. Самото шишенце е в картонена опаковка.

# 104
Този е другия на Балеа, аз съм много доволна от него.

Общи условия

Активация на акаунт