Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 385
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Днес си купих тоник за лице на Балеа,и го сложих в багажника на количката и познайте.Прибирам се ,всичко изтекло,вътре мазало.Имаше няколко капки на дъното и поне го пробвах,за смесена и нормална кожа взех,на първо четене не е лош.Някой с повече впечатления?
И да ви кажа,Миша е моя ББ крем,много ми харесва,лицето стои свежо и сочно,без да лъщи и мазнее.Не слагам и пудра даже,само хайлайтър .Но с гъбичка не ми хареса,с пръсти нанесен е по-добре.Купих го лятото,но сега му дойде реда.Искам и къшъна да пробвам,но в Лили май не се продава.Някой с отзиви за него?

# 106
Искам и къшъна да пробвам,но в Лили май не се продава.Някой с отзиви за него?
Аз. Градивно, средно покритие; подчертано жълтеникав оттенък, нищо общо с леко сивеещия на ББ-то, както и подчертано сочен завършек. На моята смесена кожа лятото хич не ми беше добре. И най-гадното, заради което го зарязах - страшно преносим, яките ми бяха вечно изцапани.
Като цяло не го препоръчвам, ползвала съм далеч по-хубави къшъни.

# 107
Тук ме отказа.Щом е толкова преносим не ,мерси.
Кои са хубавите къшъни ,в този ценови или малко по-висок клас?

# 108
В този ценови клас друго не съм ползвала, мога да дам примери от по-висок такъв. Вечен любимец ми е Iope Air Cushion Natural Glow. Moonshot Micro Setting Fit Cushion и Hera Black Cushion също са добри попадения, но всичко трябва да се поръчва директно от Корея, в България не се предлага.
Хубавото на къшъните (поне от азиатските сайтове) е, че ако не държиш на кутийката, можеш да поръчаш само пълнител, което ти сваля между $5 и цели $15 от цената.

# 109
Аз съм доволна от серията Здраве форте. Самото шишенце е в картонена опаковка.

Да и аз бях доволна от него, изразходих няколко опаковки и за съжаление спря да ми помага..

Благодаря Ви момичета! Ще пробвам тези на Balea. 🙂

# 110
  • Ланкър, планините Овнерог
Взех си този душ гел. Много приятно мирише на дъвка. Е, след излизане от банята няма и помен от миризмата, но за 1.99лв толкоз

# 111
Моя още чака ред в шкафа,но не очаквам и аз кой знае какво.Така са на Балеа,мирише хубаво под душа само.

# 112
По-добре е от Палмолива с блудкава миризма, че и оставаше след баня. Две къпания го издържах и хвърлих.

# 113
По-добре е от Палмолива с блудкава миризма, че и оставаше след баня. Две къпания го издържах и хвърлих.
А ставал супер препарат за баня с шампоан, оцет и топла вода Simple Smile
Като дойде време
нещо да замине в кофата Simple Smile))

# 114
Пфу, в контейнера е. Може някой друг да се къпе вече с него Simple Smile

# 115
Аз ги слагам в кухнята за сапун за ръце.

# 116
Момичета, какво ще кажете за шампоани те на Schwarzkopf Beology? Видях, че са на някаква разпродажба в ДМ.

# 117
Несполучлив шампоан или душ-гел пренасочвам към дозатора за теч. сапун, към пералнята при пране на вълнени тъкани или към кофата за миене на пода с моп.
 На Балеа приключвам един лосион тяло кокос Calm Coco лимитирана серия - на аромат не e нищо впечатляващо, малко по-гъст е, но става за ръце и крака. Хареса ми.

# 118
Момичета, какво ще кажете за шампоани те на Schwarzkopf Beology? Видях, че са на някаква разпродажба в ДМ.
На мвн ми харесват, ползвам и балсам също на марката

# 119
https://remedium.bg/911-shampoan-sebopiroks-protiv-parhot-za-vse … sa-h150-ml-9677/p Руски шампоан 911 себопирокс аз това ползвам и доста ми помага - ползва се 2 пъти седмично. Има и един пак руски шампоан 911 с катран, също имаше ефект
чувала съм и за един, който много го хвалят, но не съм пробвала още - низорал https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010002607

Общи условия

Активация на акаунт