Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 228
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • Deutschland
Нови маски от Балеа

# 241
Соления карамел ме заинтригува,пиши как е като пробваш .

# 242
  • София
Такова лилаво като Вивиан Сабо отива точно на сини очи. На моите черни мигли си личи много, но ползвам върху бяла база де, ще пробвам и  без.

На моите кафяви очи ето тези лилави седят мнoго по-добре от ВС.
Скрит текст:

# 243
Някакви мнения за този CC крем?

# 244
Харесвам много продуктите на Микса.
Този СС крем един цвят ли е?

# 245
И аз много ги харесвам, използвам ги от години, но този крем не съм.
От това, което намирам в сайтовете тук само един цвят е, който обаче не ми е ясно как ще пасне на по-светла и на по-тъмна кожа.

Харесвам много продуктите на Микса.
Този СС крем един цвят ли е?

# 246
  • Варна
Скрит текст:

BB крем Миша 21. Да, сивее в началото, но отнема болния жълт вид на кожата ми и нищо не сивее върху нея.

# 247
Момичета, ДМ са пуснали отново душ олио на Балеа. То може би да го има от известно време, но аз днес го забелязах. Преди все се оглеждах за него, но все го нямаше и спрях да го издирвам. А днес просто си стоеше на рафта и ме чакаше. Grinning Wink

# 248
Добре, че казахте за мишата, че я смесвате с фон дьо тен. Вече два дни смесвам със серумния фон дьо тен хелти микс 52 номер с 23 на миша. Става страхотна комбинация, кожата ми е светла неутрална, знаех си, че ми трябва една идея по-жълтичко.

# 249
Хич не съм доволна от плодовите балсами за устни на нивеа. Никаква трайност на устните и никаква хидратация и омекотяване след това... Имам диня, имам черна череша или боровинка беше, имам и ягода от онзи ден.. Аромата на ягодата е химически и изкуствен. Искам цвят и хидратация. Какво може да ми предложите в розово коралов цвят?

# 250
Здравейте, продуктите на Vivienne Sabo във всички обекти Лили ли се предлагат, или само в някои, както с Миша например? За София питам? Purple Heart

# 251
  • Бургас
Здравейте, продуктите на Vivienne Sabo във всички обекти Лили ли се предлагат, или само в някои, както с Миша например? За София питам? Purple Heart
Аз за Бургас Simple Smile
Искам лилава спирала(ама ще я изкупите,знам си аз) Simple Smile

# 252
Балсамите на Catrice, има 5 цвята, продават се в Lilly и DM.

https://catrice.eu/en/lips/lipstick/lipsticks/catrice-cosmetics/ … lip-balm-010.html

Хич не съм доволна от плодовите балсами за устни на нивеа. Никаква трайност на устните и никаква хидратация и омекотяване след това... Имам диня, имам черна череша или боровинка беше, имам и ягода от онзи ден.. Аромата на ягодата е химически и изкуствен. Искам цвят и хидратация. Какво може да ми предложите в розово коралов цвят?

# 253
  • София
Има вече коледни календари на Balea (дамски и мъжки) - 30 лв и Alverde - 40 лв .

# 254

Балсамите на Апивита!

Общи условия

Активация на акаунт