Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 123
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
В додис , казаха ,че няма да го заредят повече календара на Катрис. Не знам дали ще го заредят по дрогериите.
Само в Додис ще са налични. По дрогериите няма да бъдат зареждани изобщо.

# 301
Bobchita, много ти благодаря за инфото. Аз обичам много продукти за тяло, крака и ръце. Мисля да си го подаря на мен самата.
И аз така,утре мисля да мина през най-близкия до нас ДМ,на 5 мин ми е,но съм с бебе,и го снимах върху количката този .Ако утре нацеля момента да е спокойна,ще го купя и ако искаш още снимки,ще ти нащракам.
Джасте,от къде взе душ олиото,днес бях на осми приморски и го нямаше,утре през Севастопол ще мина ,дали го имат?

# 302
Душ олиото бях видяла в Делта планет мол преди месец и нещо.

А за снимките със zoom всичко се чете при мен, изглеждат много добри нещата, аз ползвам всичко, което виждам, че има вътре. Солите за вана ще ползвам за ванички на крачетата, защото нямам вана.

Bobchita, много ти благодаря за инфото. Аз обичам много продукти за тяло, крака и ръце. Мисля да си го подаря на мен самата.
И аз така,утре мисля да мина през най-близкия до нас ДМ,на 5 мин ми е,но съм с бебе,и го снимах върху количката този .Ако утре нацеля момента да е спокойна,ще го купя и ако искаш още снимки,ще ти нащракам.
Джасте,от къде взе душ олиото,днес бях на осми приморски и го нямаше,утре през Севастопол ще мина ,дали го имат?

# 303
  • София
В додис , казаха ,че няма да го заредят повече календара на Катрис. Не знам дали ще го заредят по дрогериите.

Значи ,който взел - взел. Те няма да заредят повече. Жалко.

# 304
Далеч ми е Делтата,евентуално и в Гранда ще видя,че имам път натам.Но благодаря!
А и моето,какво му става ,като влезем в ДМ и почва да плаче,всеки път със страх влизам,хората като изумени ме гледат,а и млека и мокри кърпи купувам от там,покрай тях и аз намазвам,ей тъй мимоходом Grinning

# 305
Bobchi, моето олио го взех от ДМ на зимно кино Тракия. Имаше две бройки, едната взех аз. Не знам дали са заредили нови.

# 306
Bobchi, моето олио го взех от ДМ на зимно кино Тракия. Имаше две бройки, едната взех аз. Не знам дали са заредили нови.
Там мога да вляза,да.Мерси,Джасте,ще проверя тия дни.

# 307
  • Бургас
Уффф...как така няма да го заредят?
Ужасни са календарите на Есенс,аз харесах този на Катрис.
За първи път реших да си купя коледен календар с козметика,за първи път си струва...и го няма.Супер.

# 308
Здравейте! Бих те ли ми препоръчали изсушаващ шампоан за мазни корени, защото моята е точно такава.
Купи си шампоана на Клоран с коприва и ще се родиш буквално. После ще ме търсиш да ми благодариш.
Ако искаш на ЛС ще ти напиша за моя опит с мазните корени и шампоаните 😄

# 309
Момичета, ето и видео от влогърката Тони Попова на календара на Balea:

https://youtu.be/-a3pAjGh6pU

# 310
Там мога да вляза,да.Мерси,Джасте,ще проверя тия дни.

Аз мисля днес да ходя до Зимно Тракия точно за олио. Ще пиша после.

# 311
Не го намерих аз вчера в Парадайс ,София.Някъде да е сложено на специфично място?

# 312
Не го намерих аз вчера в Парадайс ,София.Някъде да е сложено на специфично място?
Моето беше при душ геловете.

# 313
Гледам много хубави продукти за коса в немския сайт на DM. Но мисля, че нищо от това, което харесах не се предлага тук. Sad

# 314
orchid.xx ако искаш си ги поръчай с превозвач. Вярно че ще ти се оскъпи поръчката с до 10 лева, но ако имаш мерак си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт