Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 470
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
Потвърждавам за балсама. Вече се запасих. Привършвам един друг стар на Балеа и отварям поредна опаковка от този с невен. 👌

# 496
Къде мога да намеря ексфолиант за тяло на Ziaya?

# 497
В Lilly продават продукти на марката, може би там има.

# 498
Някой да ги е пробвал вече? Аз взех пилинга с витамин Ц. Има и кремчета. 😁

# 499
  • София
https://www.parfimo.bg/eksfolianti-i-piling-za-tyalo-ziaja/?c=2101&f[m][]=930&page=1
Тук има разнообразие, в Лили/Дм съм виждала само кафявия, освен ако в последно време не са заредили повече.

# 500
Аууу, тия на Дева не съм ги видяла още. Не съм ги и пробвала, а искам. В ДМ от който най често пазарувам не ги мярнах оня ден. УжасТ, постоянно излиза нещо ново, а шкафа ми прелива и залежава.
Преслава, а на каква цена са, приблизително. Пп Обаче си мисля, че скоро ще отстрелям серума с Витамин С. Grinning

# 501
https://www.parfimo.bg/eksfolianti-i-piling-za-tyalo-ziaja/?c=2101&f[m][]=930&page=1
Тук има разнообразие, в Лили/Дм съм виждала само кафявия, освен ако в последно време не са заредили повече.
Погледнах сайта, но не ми се чака доставка.🙂 Не е кой знае какво все пак. Благодаря, утре ще погледна в ДМ или Лили!

# 502
AHA BHA пилинга е на 7,99. Другите бяха по-евтини май. Серума с витамин Ц не беше зареден, не знам защо. Само го мернах сега в сайта им.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 15:24 от Преслава ♋️

# 503
Аз вече 6 месеца не намирам ампулите на Балеа с витамин С.

# 504
Вижте в различни обекти на ДМ, аз също намирам някои техни продукти само в определени обекти, което намирам за много неприятно. Все пак това е една и съща верига, редно е да имат един и същи асортимент. Същото важи и за Lilly.

Аз вече 6 месеца не намирам ампулите на Балеа с витамин С.

# 505
Абсолютно същата работа съм и аз Animal See No Evil
Затова просто реших за изхвърля всичко, което вече е с минал срок или няма да използвам (каквото е в срок и намеря на кого да подаря раздавам щедро) и спрях да купувам експериментаторски отскоро, защото ей така от проба често става грешка и се чудя какво да правя. Гледам да купувам наистина продукти, които знам, че ще използвам, ако са на промоция слагам щедро в кошницата.

Аууу, тия на Дева не съм ги видяла още. Не съм ги и пробвала, а искам. В ДМ от който най често пазарувам не ги мярнах оня ден. УжасТ, постоянно излиза нещо ново, а шкафа ми прелива и залежава.
Преслава, а на каква цена са, приблизително. Пп Обаче си мисля, че скоро ще отстрелям серума с Витамин С. Grinning

# 506
Момичета, препоръчайте ми палитра със сенки за очи, от която сте доволни (с розови/нюд тонове). От нищото ми се прииска да си слагам лек цвят на очите Simple Smile. Бюджетът ми е до 20 лв, тъй като не съм все още на 100 % сигурна, че искам да инвестирам в по-скъпа. Благодаря предварително на всички откликнали! Hug

# 507
Погледнах сайта, но не ми се чака доставка.🙂 Не е кой знае какво все пак. Благодаря, утре ще погледна в ДМ или Лили!

Не знам точно за ексфолиант, но днес в Елитис видях, че има голямо разнообразия на продукти на марката. Ако имате наблизо може да погледнете.

# 508
  • Пловдив
Момичета, ползвал ли е някой крема на Ив Роше Hydra vegetal за нормална и суха кожа? Имам въпрос за него. Купих го преди около два месеца, ползвах го няколко пъти и временно спрях. Тези дни го отворих пак, но се изненадах - цветът му е променен. Беше си бял, сега е като мляко с какао на цвят. Като аромат /мирише ми на лекарство/ и текстура си е същият, без промяна. Но промененият цвят на какво може да се дължи? Ако сте го ползвали, така ли беше и при вас? Много ми е странно.
/Снимката е от Интернет./

# 509
Аз днес си купих ампулите на Алверде за седем дневна терапия, някой ги беше показал по-назад в темата. Мисля от тази вечер да ги почна.

Общи условия

Активация на акаунт