Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 466
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Знам, че е важно, но не понасям кремове на лицето си под никаква форма, а фактор 50 да сложа ще е ад за мен. Затова се мажа с разни серуми и кремове само вечер и веднага лягам, иначе откачам и се мия. Не понасям и крем за ръце, както и лосиони. Едва преди 2-3 години започнах да ползвам слънцезащита на плажа дори и още ми е некомфортно. За щастие, кожата ми не е бяла, нито чувствителна, склонна към изгаряне и прочие неприятни неща. Заради непоносимостта ми към мазила не се и гримирам, правя го 5-6 пъти в годината. Започнах да ползвам нощен крем за лице на 34, преди това само ги купувах и ги изхвърлях, или ги прехвърлях на майка ми, която също не може да понася никакви мазила по себе си. Преко сили слага по един крем на лицето вечер. Тя е на 67 и лицето ѝ е супер чисто, свежо, без петна и много малко бръчки за възрастта, което ме кара да бъда оптимист, че генът ще ме спаси да заприличам на мачкан лак на 40,защото не се мажа. 😂

# 526
Генът е в основата на всичко! Моята майка изобщо не използва слънцезащита, само хидратиращ крем, грим не и никога не е, но има свежа и хубава кожа, няма пигментни петна, с които чувам, че се борят далеч по-млади жени от нея. Според мен е хубаво всеки да отдели време, за да види от какво има нужда конкретно неговата кожа, за да е в най-добрия възможен за нея вид.
Приятели се бяха хванали да са дистрибутори на Oriflame (наистина се надявам, че няма да засегна никоя от дамите тук!) или в нещо, което беше като дъщерна фирма на тях. Организираха събитие и за да натрупат точки ме помолиха да посетя събитието, което щеше да представлява разговор на тема как правилно да се грижим за кожата си и тест на нея с някакъв уред. Ами дамата, която провеждаше срещата беше с 2 пръста фон дьо тен и то не особено адекватно нанесен, но се кълнеше в резултатите на продуктите им. Същевременно ми каза, понете имам лунички, че едва ли не без кремовете им съм умряла права. Не си взех нищо, съжалих и, че си изгубих времето. Има много по-качествени бюджетни продукти, които биха свършили по-добра работа от комплекта за 100лв., който тя ми предложи. Все пак гледам и състава на продуктите не се мажа с всичко, което ми попадне.

Знам, че е важно, но не понасям кремове на лицето си под никаква форма, а фактор 50 да сложа ще е ад за мен. Затова се мажа с разни серуми и кремове само вечер и веднага лягам, иначе откачам и се мия. Не понасям и крем за ръце, както и лосиони. Едва преди 2-3 години започнах да ползвам слънцезащита на плажа дори и още ми е некомфортно. За щастие, кожата ми не е бяла, нито чувствителна, склонна към изгаряне и прочие неприятни неща. Заради непоносимостта ми към мазила не се и гримирам, правя го 5-6 пъти в годината. Започнах да ползвам нощен крем за лице на 34, преди това само ги купувах и ги изхвърлях, или ги прехвърлях на майка ми, която също не може да понася никакви мазила по себе си. Преко сили слага по един крем на лицето вечер. Тя е на 67 и лицето ѝ е супер чисто, свежо, без петна и много малко бръчки за възрастта, което ме кара да бъда оптимист, че генът ще ме спаси да заприличам на мачкан лак на 40,защото не се мажа. 😂

# 527
  • Ланкър, планините Овнерог
Зима и лято съм е 50ти фактор. Лятото ползвам серуми с витамин Ц и киселини. Щом имаш слънцезащита, няма проблем. Това си е билета към хубава кожа на старини. Моя приятелка, която не ползва е на 23 и вече има пигментни петна.. Важна е и аз не я обичах, но ползите са повече от минусите. Правилното ѝ почистване също.
Какво е правилното почистване? Без слънцезащита не излизам, но нямах и идея, че има правилно и неправилно почистване.

# 528
А ,забравих да кажа че днес видях в ДМ бб-то на Миша,явно отскоро са почнали да го продават.Седи при другите корейски неща.

# 529
orchid, благодаря за информацията. Моята кожа е много суха и 30 минути след ампулата отново беше много суха. Ще видим след 1 седмица как ще се отрази терапията.

# 530
Зима и лято съм е 50ти фактор. Лятото ползвам серуми с витамин Ц и киселини. Щом имаш слънцезащита, няма проблем. Това си е билета към хубава кожа на старини. Моя приятелка, която не ползва е на 23 и вече има пигментни петна.. Важна е и аз не я обичах, но ползите са повече от минусите. Правилното ѝ почистване също.
Какво е правилното почистване? Без слънцезащита не излизам, но нямах и идея, че има правилно и неправилно почистване.
Двуфазно, задължително. Да масло се слага и на мазна кожа. Моята олио капе, но си я почиствам с масло, след това гел и свети. Не е пресушена, не скърца, но слънцезащитата, грима и дневната грижа е твърде много мръсотия, за да се справи само гела/пяната.

# 531
  • Deutschland
Стрина, мислех, че си около 25 годишна. Уби ме Wink

# 532
А ,забравих да кажа че днес видях в ДМ бб-то на Миша,явно отскоро са почнали да го продават.Седи при другите корейски неща.
На каква цена се продава в ДМ и има ли го в стандартния размер или продават само минито (като Лили)?

# 533
  • Чукарландия
Потвърждавам за балсама. Вече се запасих. Привършвам един друг стар на Балеа и отварям поредна опаковка от този с невен. 👌

На мен също са ми много любими този с невен на Алверде и на Балеа с масло от шеа.
Скрит текст:
И като стана на въпрос, някой пробвал ли е новите балсами за устни на Балеа, много различни видове имаше, но не се спрях да ги разгледам. Не намирам и снимки, но сигурно се сещате за кои говоря. Някакви впечатления? 🤗

А грижата за кожата на лицето, колкото от по рано се започне, толкова по-добре. Генът си е ген, но трябва да отчитаме и факта, че преди години и въздуха е бил по-чист, и слънцето не е било толкова вредно, както е сега, и храната е била по-качествена, водата - по-чиста... Всичко си оказва влияние на кожата. В днешно време слънцезащитата наистина е много важна. Независимо дали е зима или лято. И особено, когато се ползват киселини за лицето(най-удачно е вечер), сутринта непременно - добра хидратация и хубава слънцезащита.
И аз като Gallateya задължително двуфазно почиствам лицето.

# 534
Кой е балсама с невен на Алверде ?

# 535
  • Plovdiv, Bulgaria
Бихте ли препоръчали някакво масло за почистване на лицето от ДМ?

# 536
На каква цена се продава в ДМ и има ли го в стандартния размер или продават само минито (като Лили)?
Минито само,13 и стотинки.

# 537
Стрина, мислех, че си около 25 годишна. Уби ме Wink
Огромен комплимент е това, благодаря ти! 🌺
Иска ми се и на мен много, ама не съм.

# 538
  • Пловдив
Момичета, може ли линк към празни адвент календари? Снощи търсих, но никъде не открих.

# 539
  • Чукарландия
Кой е балсама с невен на Алверде ?

Ето го. Много, много хубав! 😘

Общи условия

Активация на акаунт