Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 433
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Направо не знам защо контрола в/у козметичните продукти не е толкова затегнат, но съм убедена, че след време ще берем ядове.
Значи фактът, че съм мързелива и не се мажа с почти нищо може да се окаже повече плюс, отколкото минус.

# 601
  • Стара Загора
Видях в новия каталог на ДМ, че вече ще се предлагат продукти на Mishha.

# 602
Цитат
В бг кремове (на Фармона, към които се бях засилила)....

Фармона са марка полски продукти. Grinning

# 603
Аз помислих, че са български, заради ниската цена, още по-зле тогава щом е внос.

# 604
  • София
На мен много сложно ми се струва това със съставките, защото са прекалено много. Но може би трябва да извадя някакъв списък с най-вредните такива и да започна да ги гледам. Ако някой има подръка, да постне. Wink

Серумът с ананас на Essence наистина мириеше силно, но на мен това точно ми харесва. Обожавам продукти с ананас. Simple Smile Купих цялата серия.

# 605
Съгласна съм с Есмералда за информирания избор. Списък със съставките е малко субективно, например доста често натуралната козметика без силикони и т.н. е пълна с алкохол и силни етерични масла, които сами по себе си не са вредни, но могат да предизвикат тежки алергии. Аз не се задълбочавам много с четене, гледам за алкохол и парфюм ( изкарах много тежка алергия след парфюмиран околоочен крем), и активните съставки, с които се рекламира кремът да са от първите изброени, а не накрая на списъка след консервантите.

# 606
Някоя пробвала ли е True Skin на Catrice - новия хидратиращ фдт? Simple Smile

# 607
Дами от Варна,в кой ДМ сте виждали ампулите на Алверде?Днес бях на Севастопол и нямаха.

# 608
  • Бургас
Да, и аз се каня на балсамите за устни на Алтея. Сега в Зоя има безплатна доставка над 35 лева и може да направя една поръчка като нищо. Simple Smile
На Аалтея не съм пробвала, но балсамите за устни на Апивита са ми любовче, както и балсамът на Юсерин.

# 609
Дами от Варна,в кой ДМ сте виждали ампулите на Алверде?Днес бях на Севастопол и нямаха.
Бобчи, аз видях някакви ампули на Алверде на тоя до зимно Тракия, но бяха сякаш единички в опаковка, ако тях търсиш там ги имаше днес.
Пп Малкото Бобче е прелестна шушулчица. Heart Eyes Kissing Heart

# 610
Мерси ,Джасте.Ще мина утре.
Да похваля маската с кал от мъртво море,от тия единичните на Балеа е.Тя е с отмиване,изсъхва и има пилинг частички вътре.Имах две "менструални" пъпки,почна много да ми щипе на тях,направо ги изгори.Купувах я лятото и сега я пробвах,дано има още да взема.То така като си заринат и не можеш измаза всичко наведнъж.

# 611
Видях в новия каталог на ДМ, че вече ще се предлагат продукти на Mishha.

Какви са цените?

# 612
Аз пък от тази маска за лице с кал от мъртво море, мога само да се оплача. В мига, в който я нанесох започна да ми гори лицето, направо ми щипеше. Веднага я измих и ми беше много червено лицето. Явно нещо не ми понесе. За първи път ми се случи. Иначе ми харесва тази розовата пилинг маска.

# 613
Аз помислих, че са български, заради ниската цена, още по-зле тогава щом е внос.

И то от Полша, полската козметика е една о тнай-евтините в Европа

# 614
  • Бургас
Някоя пробвала ли е True Skin на Catrice - новия хидратиращ фдт? Simple Smile

Не съм и нямам намерение, Catrice е много евтина и масова марка за супермаркети
Нормална дрогерийна марка е.
Има и попадения,когато спряха любимото ми червило на Лореал,си намерих подобно от Катрис.С нищо не беше по-лошо.
Любимият ми фдт по едно време беше на Катрис...

Общи условия

Активация на акаунт