Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 416
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Видях в новия каталог на ДМ, че вече ще се предлагат продукти на Mishha.

Какви са цените?
Само бб -то загледах,13.49 или 13.59 беше.Друго даже не съм сигурна какво има.

# 616
  • София
Някоя пробвала ли е True Skin на Catrice - новия хидратиращ фдт? Simple Smile

Не съм и нямам намерение, Catrice е много евтина и масова марка за супермаркети

Много адекватно включване... Намирате се в дрогерийната тема все пак. Скъпите, немасови и несупермаркетски марки са тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1210525

# 617
Купих си серума с витамин С на Велнеа. Нямам търпение да го пробвам. Мирише доста приятно и много по-ненатрапчиво от серума на Биотен с колаген. Мъча го, мъча го и не става, миризмата на омекотител ме съсипва.

# 618
Ей тъй някой като се включи ни в клин, ни в ръкав и то с поредни постове, много кеф ми става. В тема за дрогерийни евтини продукти, влизаш да оповестиш, че няма да ги купуваш, защото били евтини и дрогерийни. Ха, сега, де! Joy

# 619
Някоя пробвала ли е True Skin на Catrice - новия хидратиращ фдт? Simple Smile

Не съм и нямам намерение, Catrice е много евтина и масова марка за супермаркети
Очаквайте извинително писмо от Катрис, заради вашата аристократична личност, няма да се продават повече в Дм, Лили и Кауфланд.

# 620
  • Бургас
Отдавна съм в бг мама,тази дискусия е водена неведнъж...
Аз лично,не виждам защо да купувам скъпа селективна козметика,там също се предлагат продукти,които не правят нищо.Изкушавала съм се,купувала съм.Няма в скъпите продукти фин прашеч от крилца на елфи,който те прави да изглеждаш приказно красива...
Попадала съм на непигментирани сенки на ЕЛ...
Да,сред дрогерийните също има разочарования,но напоследък се стараят,има ревюта в Интернет,има отзиви и човек може да си прецени.
Признавам,че харесвам палитри Худа бюти, Anastasia Beverly hills...Умирам за лъскаво,там блестящите цветове изглеждат доста добре,но едва ли ще взема,неоправдана ми се вижда цената.
Мое лично мнение,никого не агитирам да мисли като мен.

# 621
Един от най-добрите фдт, който съм ползвала в последните 2 години е HD на Catrice.
С ръка на сърцето мога да кажа, че е един от най- добрите в дрогерийния клас козметика и достоен конкурент на някои от високия клас.

# 622
Mariqivanova ,абсолютно подкрепям.Кожата ми е супер толерантна,а и съм си красива и с дрогериен ФДТ и със селективен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
Купих си серума с витамин С на Велнеа. Нямам търпение да го пробвам. Мирише доста приятно и много по-ненатрапчиво от серума на Биотен с колаген. Мъча го, мъча го и не става, миризмата на омекотител ме съсипва.
Чета тук, че има оплаквания от миризмата на колагеновия серум, пък аз нищо не усещам и днес специално си наврях носа - бе мирише си. Аз, понеже го ползвам след розова вода, която има доста силен аромат, нищо не надушвам 😊. Някъде из форума имаше съвет за грижа за лицето тип "сандвич" и днес падна голямо мазане - първо розовата вода, после серум, крем и накрая "запечатване" с шипково масло. Мазничко си стана, ще видя утре резултатите какви ще са. Иначе от серума на Velnea с витамин С имам запаси, но чаках да дойде време с по-малко слънчево греене, та май ще го начевам - доста хвален беше и се надявам да ми поизравни тена като изсветли пигментните петънца.

# 624
  • Стара Загора
Видях в новия каталог на ДМ, че вече ще се предлагат продукти на Mishha.
Какви са цените?

# 625
Има в магазина в търговския център на 8-ми приморски полк.

И аз съм на мнението, че е важно не цената на продукта и състава му, а това как се отразява на конкретния човек, който го използва. Много разнопосочни мнения има за един и същ продукт могат да се прочетат.

Дами от Варна,в кой ДМ сте виждали ампулите на Алверде?Днес бях на Севастопол и нямаха.

# 626
доста хвален беше и се надявам да ми поизравни тена като изсветли пигментните петънца.
Аз нямам пигментни петна, но тенът ми е супер неравен, имам и ужасни тъмни кръгове под очите, които не се повлияват от нищо. Дори носът ми е с друг цвят. Знам, че не мога да очаквам чудеса, но се надявам поне на минимално подобрение.

# 627
Момичета, кой BB или CC крем на Лумене се хвалеше във форума? Как е като състав? Подходящ ли е за една малка тийнеджърка? Кожата ѝ е нормална, не е мазна. Тук там има някоя младежка пъпка. Не се търси сериозно покритие. Просто да си маца от време на време нещо, с което да си начеша крастата, но и да не си навреди на кожата.

# 628
Аз вчера се прибрах с тези продукти.

Давчето с ябълка и златната маска ги повтарям и съм много доволна. Сухият шампоан е мини, аз не купувам често, но за собствено спокойствие винаги поддържам някой наличен.
Ампули ще ползвам за първи път. Спрях се на тези, защото околоочният серум и маската за лице от тази серия са много хубави.

# 629
Особено маската на Балеа,любима ми е просто.Такъв ефект за смешна цена

Общи условия

Активация на акаунт