Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 370
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Дайте идея за шампоан за мазни корени и сухи краища, че вече се изчерпах...и корейските пробвах..м не е не.
Аз привършвам този на Лореал с глина, който не прави нищо от обещаното, въпреки че уж е точно за такъв скалп. По-назад в темата една дама препоръча на Корес с коприва за мазни корени и мисля да пробвам него след това.

# 691
От фризьорката ми знам, че в такива случаи се ползва хидратиращ шампоан, а масово се прави грешката да се търси нещо, което я изсушава. Обясняваше ми защо и дано не ви подвеждам, но май беше, че когато се изсушава скалпа, той започва да произвежда още повече себум, за да балансира. Същото ми обясняваше и за ежедневното миене на бързо омазняващи се коси.

# 692
  • Пловдив
М да...и аз бях чела нещо такова.
Взех този...
Скрит текст:
Намален е в Лили.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 08:16 от mystic woman

# 693
Здравейте момичета , някоя дали е използвала този измивен гел и доволни ли сте от него . Благодаря

# 694
Ааа, този не съм. Има ли го зареден по нашите ДМ. Сякаш не съм го виждала.

# 695
  • София
Видях че Нивеа са пуснали серум и ампули с Витамин Ц, няко дали ги е пробвал или са съвсем нови?
Серума на Миша с Витамин Ц също ми е интересен.

Но ще ги чакам на намаление със сигурност.

# 696
Днес в Лили гледах затопляща се маска шапка на Лореал дрийм лонг, пробвал ли я е някой?

Златната серия на Доори е намалена там, взех си няколко шапки, по 5 и нещо бяха.

# 697
Здравей , не знам дали в другите Дм го има , взех го днес от дм на пазара на кв.Чайка

# 698
  • Плевен
Тази серия на Балеа с витамин Ц е нова. Има я вече заредена.
И аз с нещо, което не е ново:

Матира и прави кадифен завършек на лицето. Много добре стои.

# 699
Здравей , не знам дали в другите Дм го има , взех го днес от дм на пазара на кв.Чайка
Има го, вчера го загледах 2 и нещо струваше

# 700
Скрит текст:
Видях че Нивеа са пуснали серум и ампули с Витамин Ц, няко дали ги е пробвал или са съвсем нови?
Серума на Миша с Витамин Ц също ми е интересен.

Но ще ги чакам на намаление със сигурност.
[/spoiler]
В Лили този месец са намалени тези на Нивеа:
Скрит текст:

Също и новата серия на Дева с вит. Ц:
Скрит текст:

# 701
Ей, прецаках се! Вчера взех този крем на Дева на по-висока цена от ДМ и даже направих реакция, а пише, че е веган!

# 702
  • София
Веган значи, че не са използвани съставки от животински произход, а не че не съдържа алергени.

Интересно, продуктите на Нивеа в ДМ не са намалени, а са с по 2-3 лв по-скъпи от "намалената" цена на Лили.

# 703
Има разминаване в цените.

Последния път като си взех измивното олио на Нивеа от ДМ беше на редовна цена 7.99, в Лили по същото време беше намалено от 12 на 10 и нещо.

Тъй като загледах кремовете Миша и при тях има разлика, не голяма, но в ДМ са по-евтини.

# 704
Мини палитрите на Революшън са пуснати в Лили. Цената им е 12,59.

Общи условия

Активация на акаунт