Дългото чакане след трансфер-тема86

• 45 099
  • 727
  •   1
Отговори
# 630

Това е моя резултат на 14 ден след трансфер на 3-дневни и след 3 инжекции Хориомон през 5 дни Sob

Има ли някакъв смисъл в понеделник да пускам още един Кръвен тест или този е достатъчно ясен?!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:38 от AnMary

# 631
Аз бих направила още един тест вдругиден все пак не е нула.Ако оставиш нещата така после все ще се питаш ами ако...Поне така мисля аз.Успех!

# 632
Патенце стискам палжи да се покачват. Не се отказвай.

# 633
Аз бих направила още един тест вдругиден все пак не е нула.Ако оставиш нещата така после все ще се питаш ами ако...Поне така мисля аз.Успех!
Благодаря ти, Макси! Не е нула, но аз съм с ЧХГ-инжекция, даже цели 3. Те дават фалшиво положителни резултати. Поне това установих от толкова ровене тук по темите. Късно е вече да звъня в клиниката. Чудя се да спирам ли лекарствата?!

# 634
Нищо не спирай, докато не ти каже доктора. Не прави нищо на своя глава освен да се бориш

# 635
Здравейте,
След неуспешен трансфер на 2 3дневни ембриона от миналия месец, докато си чаках одобрението от фонда за следваща процедура имахме няколко опита с ММ и резултата е, че ми закъснява с 7дни и кафяво зацапване. Отдадох го на това, че миналият месец покрай трансфера пих доста хапчета и за това ми закъсня, но преди малко си направих профилактично тест и за мое учудване - втора бледа черта. Какво мислите?

# 636
Здравейте,
След неуспешен трансфер на 2 3дневни ембриона от миналия месец, докато си чаках одобрението от фонда за следваща процедура имахме няколко опита с ММ и резултата е, че ми закъснява с 7дни и кафяво зацапване. Отдадох го на това, че миналият месец покрай трансфера пих доста хапчета и за това ми закъсня, но преди малко си направих профилактично тест и за мое учудване - втора бледа черта. Какво мислите?

И аз я виждам Simple Smile пусни утре кръвен тест и прогестерон. Може зацапването да е от него.

# 637
Здравейте,

И аз я виждам Simple Smile пусни утре кръвен тест и прогестерон. Може зацапването да е от него.

Вижда се ... Ако имаш започвай утрогестан за всеки случай + фолиева кис. и пусни хормоните

# 638
Здравейте,

Сбъдната мечта! Дано, дано всичко да е наред!

# 639
Здравейте,
Vseznaika,стискам палци това чудо да завърши след 8-9 месеца с пухкав,ревлив финал.Много ме окуражи с тази новина,радвам се за вас,а в същото време си мисля,че плана,който си правех в последно време е правилен.Решила съм,ако ЗЕТ който ми предстои в понеделник е неуспешен да си почина 3-4 месеца и да действаме по старомодния начин,пък ще видим какво ще стане 😂.

# 640
Ако може някои от момичетата да се включат. При трансфер на естествен цикъл,при колко мм лигавица ви върнаха ембрионите? При тънка лигавица приемали ли сте нещо?

# 641
Аз правя трансфери само на едтествен Ц.
На ЗЕТ ги връщат 5 дни след установена уволация защото ембрионите са замразени на 5 ти ден съответно така всичко съвпада с идеята “ естествен цикъл”

# 642
И само да допълня средно 8 мм трябва да е маточната лигавица. Практикува се утрогестан или кримон гел 5 дни преди трансфера и след това за да помогне допълнително удебеляването.

# 643
И  така от цели 5 върнати двудневни ,днес 14 ти ден от трансфера реших да си направя един пиклив тест,няма никаква втора черта.Би трябвало поне бледа да се появи ако имаше нещо,но уви май приключи и третия опит безуспешно.Срината съм

# 644
Съжалявам, Станислава!
Но защо върнахте цели 5 и то двудневни? Успех в следващия опит и те съветвам да говориш с док си и да оставите някои от ембриончетата да се развият до 5 ден. Така ще имаш повече възможности за трансфери.

Общи условия

Активация на акаунт