Дългото чакане след трансфер-тема86

• 44 412
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Момичета деня на трансфера за ден 0 ли го броите или за ден 1

Ден 0

# 661
Аз го броя за ден 0

# 662
И аз така знам ,но попаднах на статия в която го пишат ден 1 и затова ми стана интересно...

Ето я и статията :
https://iskambebe.com/имплантация/

# 663
Здравейте,
Да до споделя какво се случи: 10дни закъснение на цикъл ( минал месец неуспешен трансфер) няколко естествени опита през месеца докато чаках следващо Ин Витро, направени два пикливи теста ( и двата с бледи втори черти), но уви днес ми дойде. Както казах по-рано, отдавам го това закъснение на многото хапчета, които пих покрай трансфера. Много се разочаровах, защото тази втора бледа черта, никога не ми се е появявала върху тест и не мога да разбера защо се показваше. Напразно ми вкара празни надежди. Започвам следваща стимулация и тн и тн, и дано се захванат този път. Успех на вас

# 664
Момичета деня на трансфера за ден 0 ли го броите или за ден 1

Ден 0
Ако трансфера е сутринта се брои за ден 1ви ако е след обед ден 0

# 665
Здравейте,
Да до споделя какво се случи: 10дни закъснение на цикъл ( минал месец неуспешен трансфер) няколко естествени опита през месеца докато чаках следващо Ин Витро, направени два пикливи теста ( и двата с бледи втори черти), но уви днес ми дойде. Както казах по-рано, отдавам го това закъснение на многото хапчета, които пих покрай трансфера. Много се разочаровах, защото тази втора бледа черта, никога не ми се е появявала върху тест и не мога да разбера защо се показваше. Напразно ми вкара празни надежди. Започвам следваща стимулация и тн и тн, и дано се захванат този път. Успех на вас
Vseznaika,съжалявам че така са се развили нещата,желая ти от сърце успешен следващ опит.Наистина е много странно това,че 2 теста показват 2ра черта,откъде ще имаш ЧХГ в урината толкова много време след предходния опит?!Твоят случай за пореден път показва,че на уринарните тестове не може да се вярва.

# 666
kremkaramel78
Има вариант за биохимична бременност да е станала, но знам ли.. дори кръвен тест си пуснах вчера ( не че има смисъл вече дори да го проверявам) но във вторник ще видя дали е имало нещо.

# 667
Здравейте и от мен! На 24-ти към единадесет часа беше и моя свеж трансфер на 3-тридневни. Имам само един ЗЕТ преди това без имплантация. Мислите ли, че утре кръвен ще покаже или на 3-ти по-добре. Теста ми е назначен за 5-ти по принцип. Днес гърдите ми са меки, почнаха ПМС (но аз имах придърпвания всеки ден след трансфера) и май и този го отписвам. Слагам Утрогестан 2*2 и пия на всеки осем часа по един Дуфастон. Успех на всички чакащи!

# 668
Здравейте и от мен! На 24-ти към единадесет часа беше и моя свеж трансфер на 3-тридневни. Имам само един ЗЕТ преди това без имплантация. Мислите ли, че утре кръвен ще покаже или на 3-ти по-добре. Теста ми е назначен за 5-ти по принцип. Днес гърдите ми са меки, почнаха ПМС (но аз имах придърпвания всеки ден след трансфера) и май и този го отписвам. Слагам Утрогестан 2*2 и пия на всеки осем часа по един Дуфастон. Успех на всички чакащи!

Май ще ти е рано за тест- на 3дневни се прави на 11 ден. Иначе гърдите въобще не са критерий, моите бяха напълно меки и положителен тест Simple Smile едва след това започнаха да ме болят, но пак не са твърди. Винаги когато са ми били твърди, тестът е бил отрицателен, така че успех 🤗

# 669
Благодаря ти, sheli2005, права си. Ще си изчакам датата най-добре.

# 670
Благодаря ти, sheli2005, права си. Ще си изчакам датата най-добре.
Ех това с гърдите пък изобщо не е критерий, аз сега влизам в 7 г.с. и гърдите ми са си меки, проста са по чувствителни на допир и но най вече зърната. Иначе никакви други симптоми нямам. 2 дни преди датата на МЦ по календар имах ПМС и го бях отписала този опит, да ама то реши, че сега му е времето 🤗, въпреки ниското ЧХГ в началото и въпреки моето неверие. Още не мога да повярвам, след два дни съм на преглед за сърчице 💞.

# 671
Момичета, моля за малко помощ що се касае нивата на прогестерон. На 25.10 бях на ЗЕТ на 5-дневен ембрион. Днес, 7 дни след ЗЕТ, прогестеронът ми е 10.65 ng/ml. Струва ми се нисичък. Слагам Кринон гел сутрин и вечер. Дали не го усвоявам добре или понеже се прилага вагинално не повишава серумните нива? Благодаря!

# 672
http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Reference%20for%20Serum.htm

Цъкаш на прогестерон.
Нисък е, според мен.
Твърди се, че вагинално първо действа локално на матката и след това минава през кръвта, така че кръвно изследване не може да хване нивата му в матката. Аз обаче съм скептична, това няма как да го докажат.
За начало можеш да пиеш и дуфастон към кринона, но ако + тест, най-добре инжекции.

Висок прогестерон не може да спаси калпав ембрион, но качествен ембрион може да не се задържи с нисък прогестерон. Това е моето мислене.

# 673
Благодаря за информацията. Ембрионът би трябвало да е качествен. Правен е ПИД и ми казаха, че е 5АА. Имам положителен кръвен тест. Ще питам клиниката как да действам.

http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Reference%20for%20Serum.htm

Цъкаш на прогестерон.
Нисък е, според мен.
Твърди се, че вагинално първо действа локално на матката и след това минава през кръвта, така че кръвно изследване не може да хване нивата му в матката. Аз обаче съм скептична, това няма как да го докажат.
За начало можеш да пиеш и дуфастон към кринона, но ако + тест, най-добре инжекции.

Висок прогестерон не може да спаси калпав ембрион, но качествен ембрион може да не се задържи с нисък прогестерон. Това е моето мислене.

# 674
Щом е плюс теста, направо пиши в турските теми за инжекции от някое момиче. И ги почвай, няма да ти навредят, само могат да помогнат. Ако имаш тромбофилия - вземи мерки и с фракси/клексан. Има си отделна тема, ти си знаеш.
Клиниката защо да ти предписва инжекции, нали си им клиентка, пак при тях ще отидеш. Още пари ще вземат от теб. Разни бърканици по тайни рецепти - айде холан, направо Нобелова награда по медицина сме на път да вземем.
Съжалявам за цинизма, но е от опит. И не само тук в България, да не помисли някой, че съм предубедена.

Общи условия

Активация на акаунт