Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 799
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Момичета благодаря Ви. На Севгито и Александра за превода а на другите за снимките и страничната информация. Не мога да гледам онлайн и само Ви чета. БЛАГОДАРЯ ВИ от❤❤❤

# 181
  • София
Айфер не ме дразни. Просто е загрижена. Но е добра и разбрана. Ще приеме всичко - и Серкан, и любовта им, и връзката им. Сигурна съм. Дори със Серкан ще станат дружки. Ще видите. Hands V

# 182
  • Кърджали
Еда, събуди се
Ох, колко си красив
Еда
Още малко ще поспя

Ферит казва на Селин че довечера ще им дойдат на госит родителите му. Предлага пак да се срещнат с Еда и Серкан. Селин отказва, искала да е само с Ферит

Я, Серкан отказва да работи повече

Серкан иска да махтне преградите от стаята за събрания, да виждал по хубаво работещите

Еда, ела за малко
да, слушам
Имаме проблем. Заради теб не мога да работя
Май и аз .
Добре
И аз исках да говноря с теб. Какво си говорихте с леля. Може да те е заплашила, да те е хипнотизирала
ОСвен теб никой друг не може да ме хипнотизира . Казах и че ще заминеш за Италия

Затова ли ме извика
не имаме и друг проблем
какъв
Пристрастен съм към теб

# 183
На нашето като не му изнася нещо заспива Simple Smile

# 184
Серкан вратите на заседателната ли ще сменя Joy ах тези негови любовни намерения Joy Relaxed

# 185
Севги, Алекс, БЛАГОДАРЯ!
За безкористния и всеотдаен превод. За възможността да съпреживеем емоцията от това вълшебство.
Благодаря и на всички момичета с които в момента гледам и трескаво следя превода. Чувствам се по добре отколкото на кино с приятелки.
Благодаря за споделеното!
Благодаря за насладата!

# 186
  • София
Сетих се защо толкова много обичам ромкомите - обичам факта, че няма лоши герои. Такива... истински лоши, дето плетат интриги и правят страшни гадории. Засега при нас няма такъв персонаж и това е чудесно.

# 187
Сетих се защо толкова много обичам ромкомите - обичам факта, че няма лоши герои. Такива... истински лоши, дето плетат интриги и правят страшни гадории. Засега при нас няма такъв персонаж и това е чудесно.
+1
Абсолютно съгласна

# 188
  • Кърджали
Селин иска да намерят друг ПР специалист.Искала да работи по-малко

Джерен иска да говори с Пъръл
Добре да говорим, номоля те , само не ми споменавай и дума зза Енгин
Пъръл, Енгин е влюбен в теб
Пъръл, не бива аз да говоря за това, но всичко е по моя вина. Запоцнахме се с него на годежа на Еда. Сподели ми за несподелената си любов към теб
Не изглеждаше така
да, и това беше моя идея - да те накара да ревнува
Трябваше да говори просто с мен

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:36 от Aлекcандрa

# 189
Момичета, благодаря ви за превода и коментарите. Не слагам отметки, но сте прекрасни .Blue HeartYellow HeartHeartbeat

# 190
Фифи как го прави това? С един поглед му намери профила на младежа Joy

# 191
  • Кърджали
Фифи е новият агент 007

Пъръл кани Енгин да хапнат заедно
Джерен иска извинение от Енгин

# 192
Затова ли ме извика
не имаме и друг проблем
какъв
Пристрастен съм към теб

Не съм изненадана 😂 с тези нейни очи на сърна и като пусне усмивката с тръпчинките в комплект, даже му се чудя на Керем (буквално) какво чака 😂
Какъвто и човек да е Ханде.. Сигурна съм, че при една усмивка и почти всичко ще й е простено 😂

# 193
  • София
Досега гледах сторитата на актьорите от каста. Много са мили и страшно сладки. На Неслихан (Айдан) са много смешни. Шегува се за отношенията й с Еда (свекърва/снаха). Само актьорът, който играеше Каан, ме подразни - публикувал си е стори с Демет и ДЕК. Много неспортментско поведение! До вчера беше в този сериал, а днес вече подкрепя друг, защото му закриха ролята бързо-бързо. Rolling Eyes

# 194
  • Кърджали
Ох, нещо ми прекъсна връзката...

Не е заминала, не излезе от живота ни.
Джерен казва на Серкан че хората, които са откраднали проекта им, са предложили споразумение. Щели да платят неустойка
Серкан иска Джерен да уреди тайно тези пари да отидат в сиропиталище . И Еда да не разбира

Общи условия

Активация на акаунт