Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 108
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Наистина Севги, сега през твоя поглед изглежда много вероятно. Погледите им не са греещи от щастие.
Да ревнува Серкан, казвате. Само, че той по-скоро ще се откаже от Еда. И без това по принцип счита, че не й подхожда. Дори след като си признаха, той продължава да мисли, че ще й омръзне. Питаше се кога, а не дали. Има я и вината заради причиненото от семейството. Появява се Идола, Еда го харесва, имат общи теми, вероятно ще е цветен образ като самата Еда. Серкан ще ревнува, но ще реши, че Рошльоти й отива повече и ще се оттегли в страни. Еда погрешно ще си помисли, че стаите чувства към Селин са се върнали и... В игри и недоразбиране добутали сме до Коледа сериалчето 😜.

Ако е така, Дари,  Серкан да се откаже от Еда .... Ми... значи аз пък виждам втори номер доктор, в смисъл Серкан, дето любимата му заминала при друг, защото не могла да се примири с работохолизма му и с характера му..  Кой от кого ще се откаже, не знам... Но ... аз помня думите на Серкан, когато каза, че не започва игра, която няма изгледи да спечели... Е, той отдавна се впусна в тази игра на котарак и мишка с Еда... Много ще се разочаровам от него, от качествата му и способностите му на мъж, който отстоява себе си, възгледите си и изборите си в живота /любовта също е един такъв избор/, ако допусне като котарак да отмъкнат "милото мишле" под носа му...

# 571
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Огромни благодарности за преведения 12-ти епизод!!! Hug Flowers Bouquet

# 572
Благодарности за превода на всички прекрасни преводачи! Kiss

# 573
Добър ден, момичета. Благодарности за превода на преводачите. Аз, не знам какво да си мисля, трудно ми е да анализирам нарязани, нарочно избрани кадри, които да подвеждат зрителя с единствената цел да задържат вниманието. Всичко може да се окаже много различно от това, към което ни насочват фраговете. Само искам да кажа, че ако Селин, си седне на д-то още в този епизод, ако Серкан се покаже такъв, какъвто ние искаме, не знам тогава къде ще е интригата между ГГ - обикновено тези неща се случват в края на сериалите. За мен, няма огромно значение, какви взаимоотношения са измислили сценаристите, важното е, да е интересно за да можем да гледаме по-дълго нашите любимци. Няма голяма любов без препядствия, болка и ревност! Това е лично мнение и не обвързвам никого с него. Прекрасна, слънчева неделя на всички! Поздравявам ви, с едно от любимите ми парчета на Ета Джеймс:
Etta James - A Sunday Kind Of Love
https://www.youtube.com/watch?v=kl0DehwApzE

# 574
  • Кърджали
Всенси мсиля, че единствено когато разбере истината за смъртта на родителите на Еда, тогава Серкан може да има колебание относно това има ли няма ли място в живота на Еда. И това колебание тогава  ще е разбираемо (неприятно, да, но разбираемо).Само заради едната ревност не мимсе  мисли, че ще тръгне да бяга (ще ревнува, ще киселее, ще се чуди какво що как), но той вече усети каква е тръпката Еда да изпезва от живота му, видя че съвсем полудява тогава, кактомсинказва и в промото "без теб не мога да си поема въздух". Малко е вбесяващ с това, че не може д постави граница в отнощенията ди със Селин ( обсче чакам да видя как ще реагира когато разбере за акциите), но знае какво иска вече, остава да се научи и как да си поиска инзадържи. Досега не е бил важен, не е имал важен човек в  живота си (травмата пт детството), но ще се баупи. Падайки, ставайкк, с грешки и извинения, вярвам (надявам се), че ще влезе в правия път.
Засега забелязвам, че образите на Еда и Серкан са добре изградени, няюат много алогични действия, надявам се и така да продължи

# 575
Ново от Фифи Simple Smile

# 576
Ако наистина Алптекин е в болница - Серкан ще се чувства притиснат/принуден да следва съветите му, а съветите на Алптекин са едни и същи - Селин и Серкан да управляват заедно холдинга.
Може би затова той е тъжен, притеснен, когато Селин отива вечерта при него.

Серкан ще трябва да избира между холдинга (който се асоциира със Селин) и личното си щастие - Еда. Broken Heart Няма как да му е лесно.
И дори и да иска да се отдалечи от Селин, няма да може и ще има нужда от нея, за да прокарва решенията си. Може би и баща му ще се оттегли от холдинга и ще остави Серкан да управлява.

На няколко пъти Алптекин, бащата на Селин и Селин вземаха решения, в които мнението на Серкан гласа не се зачиташе.
Стана ясно, че мнението на Серкан, който, ако правилно си мислим има 25% от Холдинга няма значение и не може да промени решение, когоато мнозинството е решило нещо (т.е мнението на Ефе 15%+Ферит 5% - няма да има значение), когото мнозинството реши нещо.

Селин беше тази, която подписваше за баща си. Т.е тя може да има в момента 10% от акциите, но баща й има все още 25% и Селин ме нужна на Серкан, ако трябва да се вземе решение в холдинга.

Т.е сега Серкан едвам успя да задържи Еда, сега ще се мъчи да задържи Селин. На Селин също не й е лесно:
- едва ли иска да вижда любимия си мъж Серкан близо до Еда всеки ден
- едва ли иска да вижда Ферит, който я заряза на сватбата и изложи пред цяла Турция

# 577
  • София
Момичета, добър ден! Днес е облачно, както е облачно в душите ни след втория фраг. Надявам се обаче в сряда облаците да се разсеят и слънце да изгрее на нашата улица. Nature Sun With Face

Първо искам да благодаря на момичетата за превода - прекрасни сте, както винаги! Направихте неделята ми по-усмихната. Довечера ще си изгледам епизода с превод. Hug

Като ви чета и си размишлявам за следното, поправете ме, ако греша - досега в ромком не се е случвало главните герои да са разделени заради друг (мъж или жена, няма значение). Имам предвид това е сценарий в драмите. Лошият главен или лошата главна да намери начин и раздели ГГ. В ромкомите няма изневери, бременни бивши, раздели заради трети, главният да е с друга или обратното и т.н. Да, ревнуват се, имат обожатели, но любовта им остава чиста. Проблемите между тях ги има, но са от друго естество. Поне досега не си спомням да съм гледала ромком, в който да са събрали ГГ и след това да се е намесил трети и да ги е разделил. Е, възможно е на Еда да й писне от близостта на Серкан със Селин и да му бие шута, съвсем заслужено. Но не вярвам той да тръгне да се събира със Селината. Напротив - ще ближе рани и ще се моли на нашето момиче да му прости.

Относно образите - съгласна съм, че са изградени много добре и дори доста реалистично, което много ми харесва. Засега никой не се държи нелогично и несвързано. Но и аз съм много ядосана на Серканчик - интелигентен бизнесмен, успял, с нюх и самочувствие, независим и уж разумен, а да не се досеща, че не е нормално да си пръв приятел с бившата, дори и да се познавате от деца и да имате общ бизнес, особено ако си обвързан, особено ако си се запознал с тази жена, карайки я да подпише договор, с който да разделяш бившата от годеника й. Съжалявам, но всичко си има граница и Серко трябваше да постави такава между него и Селин. Окей, иска я в бизнеса си - ами нека отношенията им си останат чисто професионални. Може да я цени много като човек, но в живота често се налага да избираме - не може и вълкът сит, и агнето цяло. Или ще бъде с Еда, или ще интимничи със Селин. Не може да има и двете - едната като годеница/жена, другата като “семейна” приятелка. Олмаз! Аз не бих му поставила ултиматум, защото е под достойнството ми, предполагам и на Еда, но той сам трябва да се усети и да промени отношението си към Селин, в противен случай явно не цени и не обича Еда толкова, колкото твърди.

И за протокола - Еда е чиста като момина сълза. До момента не е направила нищо лошо. Нищо, с което да нарани или обиди Серкан. За разлика от него - обвини я, че е крадла; през цялото време й говореше за Селин; а сега продължава да се държи “приятелски” със Селин, все едно нищо не е било. До момента Еда я виня само за това, че подтикваше Серкан към Селин вместо да се бори за любовта си. Но я оправдавам, защото, както тя сама каза на Джерен: “Понякога си мисля, че Серкан ме харесва, но после прави или казва нещо, с което проваля всичко...”

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 13:33 от Бърборанка с розови очила

# 578
Ханде и Керем заеха 1-во и 2-ро място в "5-те най-популярни актьори / актриси за септември на Socipol Simple Smile

# 579
Привет, момичета, Flowers Hibiscus
Включвам се и аз да изразя благодарността си към екипа, който превежда.  GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaataHeart EyesHugHeart прекрасни момичета - БЛАГОДАРЯ  

И да си кажа и аз - аз не вярвам Серкан да се откаже от Еда, хич не си го представям това (освен ако тя не му каже да я остави на мира, което пак няма да стане лесно), но е време да спре да я натъжава. Нека сценаристите вихрят интригите на друго място, не в двойката им.

# 580
Привет и от мен Flowers Four Leaf Clover
Благодарности на момичетата за бг. буквичките, които ще направят следобеда ми много приятен.

И да си кажа и аз - аз не вярвам Серкан да се откаже от Еда, хич не си го представям това (освен ако тя не му каже да я остави на мира, което пак няма да стане лесно), но е време да спре да я натъжава. Нека сценаристите вихрят интригите на друго място, не в двойката им.

Аз също мисля, като blue, че наш робо няма така лесно са се откаже от въздуха си Еда.
Сега покрай Ефе, ще се нагледаме на сладката му ревност, ще има да подскача и да се нерви, но ръката на Еда няма да пусне. Тя е като нарцис в градина, никой не може да ѝ съперници на яркостта и слънчевото настроение, което внася в живота му, кой се отказва от такова благодат.
След като истината излезе, както писах и сутринта, надявам се да не се отдръпне, да си мисли, че не я заслужава, нека ѝ сподели и ако той има съмнения, че тя ще се откаже от него заради инцидента, тук Еда след първоначалния шок  нека прегърне любимия си и да му покаже, че вината е в друго време,на друго място, от други хора и могат да устоят на всичко, заради любовта си. Та каква вина има той за случилото се Disappointed Relieved, още от сега съм сигурна, че както го нападам сега покрай Селин, тогава ще плача с него и ще преживея неговата мъга и безизходица, само Еда ще може да го спаси.

Всички я обичат:sparkling_heart:

# 581
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря на целият екип за превода на серията HeartHeartHeart
Гледайки за трети път....се убедих отново, че Ферит го крепеше мисълта, че Серкан е сгоден...т.е. е недостъпен за Селин...разбирайки за фиктивният годеж, подслушвайки, че с едно щракване от страна на Серкан, Селин ще го зареже той реши малодушно да се презастрахова и той да направи тази крачка....Не бих пожелала такъв мъж за Джерен....Нерешителен, неуверен....не, че приятеля на Серкан-Енгин  е по-добър...
Учудвам се, че  бащата на Серкан така с лека ръка съобщи такава новина на Ферит....искаше ли да провали сватбата им....?
Надявам се, че Серкан ще се покаже достатъчно зрял и ще съумее да защити любовта си към Еда и тя няма да бъде наранена отново...
Страхотен пиар на екипа на сериала...от фраг на фраг ни люшкат от едната в другата крайност и ни карат да очакваме срядата с нетърпение....Идват и други сериали така е, но аз не съм максималист...не искам първото място, а такова, което да позволи на сценаристите да развият спокойно историята и да не правят глупости в стремежа си за повдигане на рейтинга....За другото ще се погрижат Керем и Ханде....
Който иска може да ми прави компания....
Скрит текст:

# 582
  • София
Скъпи момичета, причината да сме погълнати от този сериал и толкова да ни вълнува не е в историята, сценария или сюжета, трябва да сме благодарни на Ханде и Керем. Защото те успяват да вдъхнат живот на своите персонажи. И двамата са толкова талантливи и отдадени на своята професия. Очарователни, харизматични, различни, но и еднакви в способността си да те завладеят и държат прикован пред екрана. И двамата имат пленителни погледи, и двамата имат очарователни усмивки, и двамата като заговорят, сърцето ти спира - Ханде със своя мелодичен и звънлив глас, Керем със своя плътен и мъжки тембър. Прекрасни млади хора! Мога само да си пожелая по-дълго време да ни радват със своя талант и приказката, която ни разкзват, да бъде все така вълшебна, защото в своя живот всички се нуждаем от красота, доброта, щастие и любов. Този филм ни ги дава в излишък! Purple Heart

Имах нужда да споделя това с вас и още веднъж - радвам се, че ви намерих, за да изживеем заедно тази магия, наречена Почукай на вратата ми. Усмихнат ден! Btw, слънцето изгря... Flowers Hibiscus Nature High Brightness Flowers Cherry Blossom Nature Sunny

# 583

Който иска може да ми прави компания....
Скрит текст:

Гости, обожавам кремчета и кафе, пресъединявам се за компания

Бърборанке, така е, много съм съгласна с теб, тук сме се събрали, защото Керем и Ханде ни представят една позната история по изключителен начин, толкова харизмантични, приветливи и усмихнати, така оживяват геройте си, че ние не можем очи са откъснем. Нека продължават да ни доставят това удоволствие, да ни карат да мечтаем и да се вълнуваме за тази приказка, която благодарение на тях ни завладя и прави ежедневието ни по-цветно.

# 584
В соц. мрежи се коментира, че Серкан толкова ревнува Еда, че в следващия епизод вратите в офиса, където работи, са широко отворени. За да не изпуща нищо ...

Общи условия

Активация на акаунт