Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 110
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Angry Здравейте отново, момичета!

Persevere Още не ми е минало от последния провокиращ фраг! Но сега се сещам за родителите на Селината. Не ги показват, не ги спрягат, сякаш ги няма! Дъщеря им се вихри като последната изпаднала маймуна, върти номерата си и очаква даже да я съжаляват! Няма ли си майка, като баща й е болен, някой да й налее малко мозък в главата! Ей, проклето същество! Бърборанка има нужда от сценарий за следващия епизод и ще ме подкрепи!
 Никой да не спори с мен, даже да я оправдава тая въртиопашка!  Залепи се за Серкан като пиявица, върти си гадните номера с акциите, съсипа живота на един мъж, който я обожава!  Какво да ми хареса в тая кокотка?! Не искам повече да пиша за нея, ще си кажа " бита карта " и това е последната ми диагноза! А Серкан, ако се опита да я оправдава за акциите, ще падне няколко степени надолу в очите ми!
Stuck Out Tongue Winking Eye Едно е ясно - Серко го чака не един сюрприз - продадените акции, истината  за инцидента, атрактивния Ефе не само като съдружник, но и като конкурент за сърцето на Еда! Не изключвам вероятността Еда да замине, ако сърцето й не може да издържи! Бабата я оставям за капак! Това са неизвестни за него истини, които ще го отвеят и ще разбият всичките му настройки! И си мисля, че може да се изсипят върху главата му една след друга, за много кратко време! Най черните облаци са над неговата глава!
Heart Decoration Защо всички трябва да приемат, без въпроси, отношението му към продажната Селин?! Еда е неговата любов! Един мъж, който е " лудо влюбен ", трябва да пази своето цвете! Да не го наранява! Или и тук оправданието му ще бъде, че е безчуствен робот?! Не мога да понеса мъката на момичето и сълзите в очите й! Серкан трябва да се обясни веднъж завинаги с приятелката си от детството и да сложи край на историята като истински мъж! Но така да го направи, че Селината да забрави къде е холдинга и къде е фирмата! Казах го скоро и пак ще го кажа - едно роботче!
People Baby Само едно роботче искам! Серкан да се вземе в ръце, Айдан и Алптекин да млъкнат, Селината да си затвори и човката, и  трогателните си очи! В така построения сценарий до сега, ще има нужда от бомба, шах и мат с пешката!  Няма да има нужда нито от раздяла, нито от скок във времето!
Innocent Знам, че това е само моя мечта и знам, че ще не нападнете с разумните си доводи! Случи ми се веднъж и ще го преживея отново! Но си мечтая! Завесите и воалите си чакам аз ... а роботчето няма да закъснее!

Nature Sparkles Приятна вечер, звездички! Не ме разпъвайте на кръста, нали и аз съм човек, а не Бог!

*** DaryWale, изчетох те, благодаря за информацията! Сега вече е по добре с главата и сърцето ми! Искам да се справя с настроението си, но и не искам да остане този гняв! А вие като приятелки ще ме понасяте! Успокоява ме само това, че не съм само аз на такава вълна!

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:00 от neorum

# 556
Ох, Кате, Hug добре че се появяваш с разследванията да внесеш лъч надежда. Аз също реших, че Селината е прекарала нощта у Серкан. Дали в стая за гости няма значение. Тя няма никаква работа там. Още повече по нощите. Има си Пъръл, да ходи при нея, нали са големи приятелки. Нещо съм много лоша днес. Като ми паднат розовите очила така става. Дано всичко е една голяма партенка и серията да си е хубава, и позитивното усещане да е в превес.

neorum,
Flowers Hibiscus благодаря ти мила, не само ме усмихна, направо се разсмях докато четох. Много ми хареса написаното Heart Exl

# 557
  • София
Всъщност... като се замисля... ако с първия фраг ни създадат романтични и положителни представи, обикновено с втория ни вкарват в някакъв филм... или обратното. И миналия път вторият фраг не беше уау, но епизодът си беше хубав. Освен това Еда не е от главните героини - мъченици. Тя е силна, борбена и не си поплюва. Ако Серкан се изложи, тя ще му покаже червен картон. След като вече се изясниха и си разкриха чувствата, тя няма да мълчи и гледа отстрани. Сами чухте думите й: “Не мога да бъда с теб. Около теб винаги има някого. Има я Селин.” Така че Серкан да му мисли. На този етап той не може без Еда и би направил всичко за нея. Прекалено е влюбен и има защо. Така че всеки път, когато той кривва, тя ще го вкарва в правия път. Мисля, че и двамата не са готови да се разделят. Просто Еда е тази, която на този етап не прави грешки. Засега. Докато Серкан ги надроби едни със Селин и продължава. Затова тя ще му се сърди, той ще й се извинява - надявам се само това да не продължи твърде дълго. Много искам да харесвам Серкан. Ама се излага много и трупа черни точки една след друга. Да го видим Ефе бей що за стока ще е. Wink

Другото, което си мисля, е как ще завърши следващият епизод. Обикновено във втория фраг ни показват последната сцена. Сега не е така. Но, съдейки по емотиконките - подсказка, някой ще плаче.

Е, толкова от мен за днес. Сладки сънища, девойки. Nature Moon До утре!

# 558
Сега като се загледах, blue, декорацийката на стената е в астро-стил, т.е. разни планети, орбити и т.н., което може и наистина да е у Серкан, но на видео-разговорът с Еда, със сигурност не са там, а в офиса Wink

# 559
Stuck Out Tongue Winking Eye Уж това моето щеше да е последно за вечерта! Но нали не мога да се отделя от екрана!
Все нещо ме дърпа да погледна още веднъж!

Nature Star2 Blue, звездичке, как добре те разбирам! Стопли ми сърцето!

Nature Star2 Бърборанка ще си ляга, но ако продължи, можем да си нищим сценария и фраговете до сутринта! Благодарна съм, че ми напомни за Еда и нейния червен картон! Толкова ме разсмя, направо си като слънце след буря!

Nature Star2 Катето и тя се намесва с нейното око - рентген! Да ни отвори очите за неща, които не виждаме!

Nature Stars Е, не ме оставихте и тази вечер сама с моите бесове`! Сега е по добре и мога и аз да си лягам! С благодарност и обич!

Nature Sun With Face Утре е нов ден! Да изгрява слънцето ... и да идва сряда! Kiss

# 560
Ох ,момичета ,в мен бушуват толкова емоции :
  Hearts Първо погледнах позитивно на нещата - Еда е бойна ,смела ,изобщо не си поплюва в приказките и ще вкара в пътя този уж безчувствен робот ,който изведнъж стана много чувствителен към онази кокошка.
    Tired Face После обаче си мисля : Ще го вкара в пътя 1,2,3 пъти и то на всяка себеуважаваща се жена ще и писне и ще хване самолета с Ефе към Италия.
    Misc Gun Rage Nature Zap От там като ме хванат лудите и като се агресирам и си казвам : Нека ! Заслужава си го Серкан. Всеки път като я огорчава и наскърбява на мен чак ми застава буца в гърлото ,че чак сърцето ме боли. И започвам да пиша сценария как Еда завършва образованието си ,а през това време Ефе е събрал мажоритарния дял акции и Еда се връща да разпердушини Болатови.
   Hug Но после си представям съсипания Серкан и хем си знам ,че го заслужава и толкова съм му набрала ,че чак някой път искам да го ударя с нещо по главата ,че да се упомни ,хем ми се иска да го утеша...
   Може би заради тази палитра от емоции сериалът е толкова успешен ,но аз май ще трябва да ида до аптеката за валерианче.  Laughing

# 561
  • София
Ох ,момичета ,в мен бушуват толкова емоции :
     Hug Но после си представям съсипания Серкан и хем си знам ,че го заслужава и толкова съм му набрала ,че чак някой път искам да го ударя с нещо по главата ,че да се упомни ,хем ми се иска да го утеша...
   Може би заради тази палитра от емоции сериалът е толкова успешен ,но аз май ще трябва да ида до аптеката за валерианче.  Laughing

Среднощен привет от мен! Nature First Quarter Moon With Face

Емоциите бушуват във всички нас, които следим сериала и се вживяваме толкова силно в действието му, че ставаме съпричастни на всяка една сцена най-вече на главните герои! Отдавна съм написала в темата, че на Серкан Болат няма да му се изяснят отношенията с Еда и да бъде здрава връзката им (независимо от двойното признание в епизод 11 и 12), докато не я изгуби! И винаги съм смятала, че варианта е само един - Еда да замине за Италия! В края на еп. 11 това за малко не се случи, но подозорим, че следващия път няма да има "връщане назад"! Защото умният мъж, успешният бизнесмен, талантливият архитект Серкан Болан все още не си дава точна и реална сметка за едно - Еда е толкова жизнена, усмихната, лъчезарна, талантлива и красива, че в нея може да се влюби всеки един мъж от обкръжението й! Серкан лудо я ревнува от всеки появил се в живота им мъж (Каан, учителя по плуване, мениджъра на певицата, работника в ресторанта в Анталия), но нито за миг не си направи равносметка как се чувства Еда с неговите "заигравки" със Селин (въпреки, че Енгин му го каза в прав текст!). И ако заминаването на Еда за Италия подейства като шок за него и в последния момент го изпрати вместо при Селин на брега на морето при Еда, то за да задържи Еда и за да я убеди в чувствата си, ще трябва да направи нещо повече! И това е несъмнено свързано (както повечето от вас вече отбелязаха) със сериозното премисляне и категорични действия по отношение бъдещите си взаимоотношения със Селин! Защото определено на Селин неговото признание, че е влюбен в Еда няма да й попречи да продължи да се върти около него (служебни разговори, обяди, срещи), да го прегръща с повод и без повод т.н. В противен случай ще изгуби Еда, колкото й тя да е влюбена в него, защото и нейната чаша на търпението е на път да се препълни!

И за протокола, на мен няма да ми е жал за Серкан Болат, ако Еда замине и го зареже! Защото с действията си, поведението си към Еда (независимо от романтичните моменти, дълбоките влюбени погледи и милите жестове) той многократно я натъжи, засегна гордостта й, обиди я несправедливо и непрекъснато повтаряше като мантра "Селин"! Очите на Еда бяха по-дълго време тъжни и пълни със сълзи, отколкото усмихнати и грейнали от щастие и любов! А всички ние искаме да гледаме една усмихната, успешна и удивителна Еда Йълдъз, нали?

Спокойни сънища на всички! Sleeping

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 03:38 от nrgmama

# 562
Ех, момичета тъкмо бях започнала да скубя перушинестата и ме извикаха на работа, така охладих малко страстите си от към скубане,ноооо сега се прибрах и ме завладяха отново Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще я довърша и Серкан даже няма да може да ѝ помогне!
То бива, бива,ама стига вече му се е натискала, то приятелство,то детство, но какво прави в домът му посред нощ, а особено като прочетох, че евентуално е прекарала нощта там макар и в стая за гости, направо ще я оставя само по обеци, да знаете, че  по тях ще я познаете, ако изобщо искате.
Разбирам, че Биге заема важна роля в сериала и няма как да бъде отстранена нейната героиня, но предпочитам да направят Селин отрицателен образ, да върти някакви игрички с акциите, интриги да създава и пак да дразни, но не да е така близо до Серко, като негов приятел и да наранява нашата звездичка, че тя няма да ги изтърпи дълго и ще отлети.
Успокоих се малко след разследванията на Катето, че Серко няма да е чак такъв идиот да утешава Селка цяла нощ. Защото ако е така с две ръце ще подкрепя Еда да го остави и продължи живота си без него, да го видим тогава робо, да се осъзнава, че време не остана.
Серкан и той е за скубане, дано да се оправдае добре и да положи усилия Еда да е усмихната и щастлива. Да се вълнува, че е обичана, да бъде докосвана от ръце предназначени само за нея, прегръщана от любимия в свят за тях двамата, да бъде целуване от устни, който шепнат нейното име, да знае, че Селин я няма в този свят на тяхната любов.
Скоро ще започне и Серкан да се тревожи да не би да я загуби, ще ревнува лудо,и ще го питам дали ще му е добре.
Много се надявам, умело да ни заблуждават и нашите влюбени да си останат заедно и още по-влюбени. Да не направят с поведението си Серкан смешен, уж полудял от любов по Еда, а пък все тича след Селин и има нужда от помощта ѝ. Дано, когато разбере за продажбата на акциите ѝ, да се разочарова от нея, а не да ѝ влезе в положение.
След разкриването на истината за трагедията на родителите на Еда ще има сътресения в отношенията. Много се надявам, когато Серкан разбере, да не  скрие от Еда в стремежа си да не я загуби или пък да се отдалечи от нея с някакво пошло обяснение. Нека се справят заедно с болките и мъките си.

Чакам си аз нощта на воалите, огъня, звездите, на нежни докосвания, нощта на чувствени ласки и милувки, на изгарящо желание, на целувки в една мелодия за двама. Много розово стана, но пък така ми харесва.
Слагам розовата лента за очи и се потапям в сънища едни.

# 563
Ох, да ви кажа, този път и на мен ми иде да оскубя Селинката! Тя вероятно нищо нарочно не е направила пак обаче не мога да гледам Еда така да се натъжава заради нея Rage
 Серкан ако още веднъж се провини Misc Gun и наистина ще се радвам Еда да го остави! Искам да го видя със сълзи на очи да моли Еда да се върне при него!
Раздяла е необходума, но според мен голямата раздяла ще дойде едва когато Еда научи причините за инцидента. Което по мои сметки ще е след 2 месеца, но те могат да излязат криви Wink

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 07:31 от paterina

# 564
Добро утро!
Сега като гледам 2 фрага си мисля следното:
1.На първия фраг в началото.Серкан както се е загледал в Еда и си мисли
а)Колко е влюбен е неможе да живее без нея
б)Знае за инцидента,но се чуди дали да и каже ,защото е влюбен и неиска да я загуби
в)Нито едно от двете,просто си мисли нещо
2.Във втория фраг-че ще има ревност ще има и от Еда и от Серкан.Може би Еда трябва да му покаже откъде изгрява слънцето.Няма само тя да ревнува и дразни от онази натрапница Селин.Ама друго не разбирам-предполагам,че сватба е нямало.Ами тогава Ферит толкова ли е безчуствен и такъв непокист ли е или пък не му пука вече?И се завръща да работи във фирмата,сякаш не е оставил момата пред олтара.Не му ли е малко неудобно?Или работата ще излезне друга?
Май много въпроси задавам,а отговорите са в следващия епизод.Поне така се надявам.

# 565
Flowers Hibiscus Добро утро прекрасни момичета Flowers Hibiscus
Имаме преведен 12 еп.
https://vk.com/miladizikuzgun?z=video252262912_456239956%2F033b220baa1087fbfe
https://ok.ru/video/1953851181751
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata за превода!
Момичета страхотни сте! Flowers Hibiscus

# 566
И аз казвам БАСТА /за да съм в крак с бъдещото италианско развитие на сериала Wink/... Крайно време е вече Серкан да поревнува, ама много да ревнува, и да забрави окончателно, че има покрай него "приятелка" на име Селин... И роботите имали сърце... Къде го туй неговото сърце?! Да гледа как любимата му страда... Не напразно май ни разказаха онази история за лекаря, розата и любимата... Трябва да си пазиш  розата... Така пише в "Малкия принц" ... Само накрая проклятието на тази къща да не застигне и романтичния робот.... Пу-пу! Дано не, ама... както я е подкарал... ще си седи сам в реставрираната къща... Аз от женска солидарност искам сега за едно доста продължително време дизайнерът да се застои във фирмата... Не за няколко часа, както беше с треньора по плуване и сътрудника на певицата... Много, ама много да се заседи новото лице, да е първи обожател на Еда и остър трън в сърцето на Серкан... Както Селинката постоянно обикаля холдинга и фирмата, и все намира какво да си каже със Серкан, така и очарователния дизайнер също толкова упорито и настоятелно да ухажва Еда пред очите на мистър Робот... Това наричам аз истинска справедливост....

# 567
Добро утро. Аз още съм на 1 фраг. Мисля, че сцената с воалите е много тъжна - и двамата се гледат много тъжно  като невъзможна любов. Случило се е нещо и за двамата това е като последна вечер.

# 568
Добро утро!
Благодаря на екипа -  GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata за превода!
Момичета,вярвам че "черното " във вторият фраг всъщност ще е "сиво" ,силно се надявам да е така!
Сега ще се насладя на БГ превода,от мен чудесна неделя!❤

# 569
Наистина Севги, сега през твоя поглед изглежда много вероятно. Погледите им не са греещи от щастие.
Да ревнува Серкан, казвате. Само, че той по-скоро ще се откаже от Еда. И без това по принцип счита, че не й подхожда. Дори след като си признаха, той продължава да мисли, че ще й омръзне. Питаше се кога, а не дали. Има я и вината заради причиненото от семейството. Появява се Идола, Еда го харесва, имат общи теми, вероятно ще е цветен образ като самата Еда. Серкан ще ревнува, но ще реши, че Рошльоти й отива повече и ще се оттегли в страни. Еда погрешно ще си помисли, че стаите чувства към Селин са се върнали и... В игри и недоразбиране добутали сме до Коледа сериалчето 😜.

Общи условия

Активация на акаунт