Здравейте отново, момичета!
Още не ми е минало от последния провокиращ фраг! Но сега се сещам за родителите на Селината. Не ги показват, не ги спрягат, сякаш ги няма! Дъщеря им се вихри като последната изпаднала маймуна, върти номерата си и очаква даже да я съжаляват! Няма ли си майка, като баща й е болен, някой да й налее малко мозък в главата! Ей, проклето същество! Бърборанка има нужда от сценарий за следващия епизод и ще ме подкрепи!
Едно е ясно - Серко го чака не един сюрприз - продадените акции, истината за инцидента, атрактивния Ефе не само като съдружник, но и като конкурент за сърцето на Еда! Не изключвам вероятността Еда да замине, ако сърцето й не може да издържи! Бабата я оставям за капак! Това са неизвестни за него истини, които ще го отвеят и ще разбият всичките му настройки! И си мисля, че може да се изсипят върху главата му една след друга, за много кратко време! Най черните облаци са над неговата глава!
Защо всички трябва да приемат, без въпроси, отношението му към продажната Селин?! Еда е неговата любов! Един мъж, който е " лудо влюбен ", трябва да пази своето цвете! Да не го наранява! Или и тук оправданието му ще бъде, че е безчуствен робот?! Не мога да понеса мъката на момичето и сълзите в очите й! Серкан трябва да се обясни веднъж завинаги с приятелката си от детството и да сложи край на историята като истински мъж! Но така да го направи, че Селината да забрави къде е холдинга и къде е фирмата! Казах го скоро и пак ще го кажа - едно роботче!
Само едно роботче искам! Серкан да се вземе в ръце, Айдан и Алптекин да млъкнат, Селината да си затвори и човката, и трогателните си очи! В така построения сценарий до сега, ще има нужда от бомба, шах и мат с пешката! Няма да има нужда нито от раздяла, нито от скок във времето!
Знам, че това е само моя мечта и знам, че ще не нападнете с разумните си доводи! Случи ми се веднъж и ще го преживея отново! Но си мечтая! Завесите и воалите си чакам аз ... а роботчето няма да закъснее!
Приятна вечер, звездички! Не ме разпъвайте на кръста, нали и аз съм човек, а не Бог!
добре че се появяваш с разследванията да внесеш лъч надежда. Аз също реших, че Селината е прекарала нощта у Серкан. Дали в стая за гости няма значение. Тя няма никаква работа там. Още повече по нощите. Има си Пъръл, да ходи при нея, нали са големи приятелки. Нещо съм много лоша днес. Като ми паднат розовите очила така става. Дано всичко е една голяма партенка и серията да си е хубава, и позитивното усещане да е в превес.
благодаря ти мила, не само ме усмихна, направо се разсмях докато четох. Много ми хареса написаното
До утре!
Уж това моето щеше да е последно за вечерта! Но нали не мога да се отделя от екрана!
Blue, звездичке, как добре те разбирам! Стопли ми сърцето!
Бърборанка ще си ляга, но ако продължи, можем да си нищим сценария и фраговете до сутринта! Благодарна съм, че ми напомни за Еда и нейния червен картон! Толкова ме разсмя, направо си като слънце след буря!
Катето и тя се намесва с нейното око - рентген! Да ни отвори очите за неща, които не виждаме!
Е, не ме оставихте и тази вечер сама с моите бесове`! Сега е по добре и мога и аз да си лягам! С благодарност и обич!
Утре е нов ден! Да изгрява слънцето ... и да идва сряда!
Първо погледнах позитивно на нещата - Еда е бойна ,смела ,изобщо не си поплюва в приказките и ще вкара в пътя този уж безчувствен робот ,който изведнъж стана много чувствителен към онази кокошка.
После обаче си мисля : Ще го вкара в пътя 1,2,3 пъти и то на всяка себеуважаваща се жена ще и писне и ще хване самолета с Ефе към Италия.
От там като ме хванат лудите и като се агресирам и си казвам : Нека ! Заслужава си го Серкан. Всеки път като я огорчава и наскърбява на мен чак ми застава буца в гърлото ,че чак сърцето ме боли. И започвам да пиша сценария как Еда завършва образованието си ,а през това време Ефе е събрал мажоритарния дял акции и Еда се връща да разпердушини Болатови.
Но после си представям съсипания Серкан и хем си знам ,че го заслужава и толкова съм му набрала ,че чак някой път искам да го ударя с нещо по главата ,че да се упомни ,хем ми се иска да го утеша...
Но после си представям съсипания Серкан и хем си знам ,че го заслужава и толкова съм му набрала ,че чак някой път искам да го ударя с нещо по главата ,че да се упомни ,хем ми се иска да го утеша...

и наистина ще се радвам Еда да го остави! Искам да го видя със сълзи на очи да моли Еда да се върне при него!
Добро утро прекрасни момичета 
/... Крайно време е вече Серкан да поревнува, ама много да ревнува, и да забрави окончателно, че има покрай него "приятелка" на име Селин... И роботите имали сърце... Къде го туй неговото сърце?! Да гледа как любимата му страда... Не напразно май ни разказаха онази история за лекаря, розата и любимата... Трябва да си пазиш розата... Така пише в "Малкия принц" ... Само накрая проклятието на тази къща да не застигне и романтичния робот.... Пу-пу! Дано не, ама... както я е подкарал... ще си седи сам в реставрираната къща... Аз от женска солидарност искам сега за едно доста продължително време дизайнерът да се застои във фирмата... Не за няколко часа, както беше с треньора по плуване и сътрудника на певицата... Много, ама много да се заседи новото лице, да е първи обожател на Еда и остър трън в сърцето на Серкан... Както Селинката постоянно обикаля холдинга и фирмата, и все намира какво да си каже със Серкан, така и очарователния дизайнер също толкова упорито и настоятелно да ухажва Еда пред очите на мистър Робот... Това наричам аз истинска справедливост....