Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 279
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Започваме Gift Heart

# 91
Идваам и приятно гледане! Дойде дългоочаквания момент Heart Eyes Hug

# 92
С - Не ме зашлеви, не се ядоса
Е - Не се ядосах
С - Тогава и ти>
Е Какво аз
С - аз нали ти признах
Да, че си лудо влюбен
Ти какво изпитваш няма ли да ми кажеш
Всяко нещо си има време, Серкан Болат
Добре ще почакам

Ще изпусна полета
И аз ще дойда с теб,, ако изчакаш 2 месеца, ще довърша нещо в лодон и  
е дойда с теб моля те не тръгвай сега
Е - добре
С - да повървим малко
---
На всички отсега им е мъчно за Еда
Джерен казва че Еда и е най-добрата приятелка
Лелята казва - повече в тази къща да не се споменава СБ
Мело казва - какъв СБ излезе, направо черен рицар.

# 93
Не ме зашлеви, не се ядоса
Не се ядосах
- Тогава и ти>
Какво аз
аз нали ти признах
Да, че си лудо влюбен
Ти какво изпитваш няма ли да ми кажеш
Всяко нещо си има време, Серкан Болат
Добре ще почакам

Ще изпусна полета
И аз ще дойда с теб,, ако изчакаш 2 месеца, ще довърша нещо в лодон и 
е дойда с теб моля те не тръгвай сега
Е - добре
С - да повървим малко

sevgi, Супер си Flowers Hibiscus Много, ама много ти благодаря! Hug

# 94
  • София
Ай... значи, каквото и да гледаме, ще се случва в два месеца. Защото след това се предполага да заминат и хепи енд?! Освен ако нещо не стане. А после може да има скок и продължение! Ох, ох, вече написах сценарий. Joy

# 95
  • София
Момичета, само да ви кажа, ако някоя от вас чака епизода да започне в 21.00 часа, вече започна! Цели 8 минути по-рано!
Sevgito вече е на линия! Искрени благодарности, че правиш толкова много момичета в темата (подозирам, че има и такива които тайно надничат в темата ни Sunglasses) истински щастливи! Поклон!
Приятно гледане! Flowers Hibiscus

# 96
Вълнението в мен е огромно. Приятно гледане на всички и благодаря за превода в движение.  Simple Smile

# 97
Деси-Честит Рожден Ден,
Желая ти здраве, любов, прекрасни моменти, които да споделяш с любимите хора (и нас). Бъди все така готина и юнашки го изживей тоя живот!
И аз съм тук но в ъгъла и ще ви чета само,тъй като дори и в къщи не мога да гледам,тъй като ни е заглушен сигнала.....приятно гледане...

# 98
С рекламите ще компенсират това че са почнали по-рано. Днес почна ДЕК, който аз принципно гледам. Но почва и сериал с Джансу Дере - много се впечатлих от фрага. И ще видим как ще почнат - мога да го следя.

# 99
И аз съм на линия , благодаря за превода Kiss

# 100
Момичета от сега ви благодаря за страхотната компания и невероятното преживяване Hug

# 101
Охххх, ама как ги подреждат тези реклами, А? Ханде и след нея чували с картофи... Joy

# 102
Добре започна, но защо ли леля Айфер започна да ме дразни от сега... дано се намери някой да и припомни какво е любов

# 103
Странно ми е постоянното присъствие на Ердем в дамския "пансион "  Той ,че е "осиновен " от Енгин е  ясно  защо , ама чак толкова тапегьозлюк  нищо да не прави....Рахаат......

# 104
Личи се, че е вървежен сериала ни...Реклами по никое време, или е традиция не знам..
По време на рекламата и аз да си кажа, че не съм особено впечатлена от този младеж ..по визия,за игра не знам, не съм го гледала..Дано да е от  " добрите"...

Общи условия

Активация на акаунт