Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 039
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Това е най лудата тема за сериал Joy , едва ви изчетох .
Добра вечер , оправяйте децата и мъжете и ги слагайте да спят до 9 часа Grinning
Аз харесвам Али , но обичам късо подстригани мъже , по секси е .Даже Керем по би ми харесало с по къса коса Grinning
Аз като дъщеря , съпруга и майка на русокосковци  , (мъжо е най светъл ) харесвам светли мъже ( и аз съм светла , Абе цялата ми фамилия от двете страни са саръ Stuck Out Tongue ) Да да живи и здрави турските сериали ,че започнал да оценявам и тъмните Smile
Не ми харесва думата ""бозав '', ама никак .За мен означава безличен , грозноват  даже .
Моля , да не наричаме този чаровник Керем така Simple Smile
Приятно гледане , дружки Heart Eyes

# 76
Момичета мили, до 10 часа ще разчитам на вашите коментари, че моето синче си ляга тогава.. 😄

# 77
Аз тази вечер мога да гледам само от телефона 😥, а това означава, че няма да мога да коментирам и да ви чета по време на онлайна😪
Приятно гледане на серията

Гости, !

Ето линк за гледане от телефона
https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Finstagram.com%2Fturk.me … _1993&cc_key=

Последните две серии ги гледам през телефона....

# 78
  • Плевен / София
Аз тази вечер мога да гледам само от телефона 😥, а това означава, че няма да мога да коментирам и да ви чета по време на онлайна😪
Приятно гледане на серията

Гости, !

Ето линк за гледане от телефона
https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Finstagram.com%2Fturk.me … _1993&cc_key=

Последните две серии ги гледам през телефона....
иска ми инсталиране на инстаграм

# 79
# 80
И тази сряда като всяка сряда си пия малкото .... към голямо уиски в очакване на нашия сериал. Трудно ми е, че не мога да го гледам по ТВ.  Ще се постарая навреме да приготвя малката,  да свърша семейните ангажименти и да се наредя в салона. Запазете ми място Heart

# 81
Приятно гледане на всички Flowers Hibiscus И дано има много любов днес Gift Heart

# 82
Пожелавам, приятно гледане на всички!За жалост няма да мога да гледам тази вечер.Ще хвърлям по едно око тук,за да разбера какво става.
Предварително благодаря за следващите  ,сигурна съм все така приятни и вдъхновяващи коментари .... 😘
Благодаря и на момичетата,които ще превеждат за нас неразбиращите Blue Heart

# 83
# 84
Blush Здравейте, всички! Благодаря за Рози за новата тема! Flowers Rose

Flowers Bouquet Честит празник на Деси! Щастие и обич около теб!

Flowers Four Leaf Clover Само за няколко дни не можах да се включвам и не можах да повярвам какво сте изписали, сладури, свършили сте старата тема и вече сте в новата!
Innocent Не зная каква е тази магия в темата ни - сериала, образите, красивата история, Керем или Ханде ... ?! Да е честита на всички!   Но едно знаем със сигурност -  влезеш ли вътре, влизаш в един вълшебен свят!

Sparkling Heart Приятни часове, много романтика, любов ... и още нещо!

# 85
Тази вечер имаше ли лайф в инстаграм с Керем и Ханде?  Simple Smile

# 86
Blush Здравейте, всички! Благодаря за Рози за новата тема! Flowers Rose

Flowers Bouquet Честит празник на Деси! Щастие и обич около теб!

Flowers Four Leaf Clover Само за няколко дни не можах да се включвам и не можах да повярвам какво сте изписали, сладури, свършили сте старата тема и вече сте в новата!
Innocent Не зная каква е тази магия в темата ни - сериала, образите, красивата история, Керем или Ханде ... ?! Да е честита на всички!   Но едно знаем със сигурност -  влезеш ли вътре, влизаш в един вълшебен свят!

Sparkling Heart Приятни часове, много романтика, любов ... и още нещо!
+1
Иииии... Днес в киносалона има бонус.....
Скрит текст:
Приятно гледане и безпроблемен нет..
Предварително благодаря на тези,които ще направят достъпни до невладеещите като мен езика, разбираеми картинките....

# 87
Момичета да си слагаме розовките очила и да се потапяме в магията на любовта

Моят Марк направо полудя от любов по тази красота, но тя никакво внимание не му обърна, била готова за сериала, с кучета не и се занимавало

# 88
След серията ще ни дадат фраг за 13-ти епизод!

# 89
Деси Hug , ЧРД и от мен - здраве , любов и успехи ! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
И много хубави сериали , които да коментираме Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт