Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 778
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,

Аз се присъединих наскоро и още наваксвам.  Мога ли да попитам  песента, която звучи към час и 57 мин на най-новата серия - тя е и в началото на всеки епизод - някъде дали има превод или коя е песента в оригинал?Предварително се извинявам, ако е обсъждано вече.  Мисля, че музиката е мноого добре подбрана в този сериал и също така, за пръв път има и чуждоземна песен (на английски ез) на няколко места, също така в доста подбран контекст .

В отговор на Prinx цялата плейлиста на сериала може да бъде намерена на този линк:
https://vk.com/audios-126686270

Не знам дали списъкът е пълен, в смисъл дали са включени всички песни от сериала. Калкото до музиката в този сериал, да коментирали сме вече: 1) Изключителните музикални възможности на Айтекин Аташ; 2) Включването на песента Gold в ключови сцени от сериала, апропо покрай тази песен очакваме изненади (поне така ни беше загатнато) след като авторът на песента Tolan Shaw се свърза официално с Керем Бурсин за съвместен проект; 3) Приятната изненада преди един епизод с песента по текст и музика на актрисата  Bashak Gumuljinelioglu 'Sen Çal Kapımı' в една много красива сцена между главните герои.
Песента в изпълнение на Bashak Gumuljinelioglu (в ролята на Пъръл в сериала) може да бъде чута самостоятелно или като клип на тези линкове:
https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo
https://vk.com/video-62825587_456241172?list=063814e09be624cfcc

Повече и по-подробна информация конкретно за музиката в сериала има назад в темите!
Хубав, слънчев и усмихнат октомврийски ден от мен! Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:24 от nrgmama

# 421
Бърборанке, относно "Слънцето", моето лично мнение е че, това е най-добрата роля на Керем. Той беше казал в интервю, че героят му напълно съвпада с неговият характер.  Да, има някой недостатъци, както paterina e посочила (напълно съм съгласна с всичко), но е интересен, държите в напрежение и там наистина има много голяма химия между ГГ. Изключителна актьорска игра и една прекрасна любов!  Няма да съжаляваш, това е сериал , който трябва да се гледа.

# 422
  • София
Скрит текст:
Бърборанке, относно "Слънцето", моето лично мнение е че, това е най-добрата роля на Керем. Той беше казал в интервю, че героят му напълно съвпада с неговият характер.  Да, има някой недостатъци, както paterina e посочила (напълно съм съгласна с всичко), но е интересен, държите в напрежение
и там наистина има много голяма химия между ГГ. Изключителна актьорска игра и една прекрасна любов!  Няма да съжаляваш, това е сериал , който трябва да се гледа.
На Керем явно му върви с партньорките на име Ханде. Joy
Започвам го официално от днес.
Благодаря ви на всички за мненията по темата! Hug

И малко инфо - следващата сряда, 7 октомври, по ATV се завръща "Основаването на Османската империя" (Kuruluş Osman), а по KanalD започва новият сериал "Неверният" (Sadakatsız). Което значи, че общо 5 сериала ще се борят за гледаемост. Засега ние сме първенци по рейтинг, ако се задържим така - ще е супер. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:02 от Бърборанка с розови очила

# 423
Ето така се ходи на сватба ... Gift Heart

Този "Kuruluş Osman" ще ни е проблем Sad . Рейтингът му е бил много висок. Не е падал под 10 ....
Скрит текст:

# 424
Момичета, да се запиша и аз днес - то вече не е добро утро, ами добър ден... с тези прекрасни двама влюбени:

Понеже имам време и реших да загледам още един сериал, първо пробвах някой от препоръчаните ми ромкоми - но не ме грабнаха. Ето защо реших да гледам друг с Керем. Пробвах с Въпрос на чест, но не мога да го издържа. Имам навика, когато един филм е приключил, да гледам последния епизод, за да реша искам или не да гледам целия сериал. Е... плаках през цялото време. Не ми се гледа филм, в който ГГ умира. С две думи - тежка драма. Затова реших да гледам В очакване на слънцето. Първи епизод ми се стори супер. Искам да ви попитам в него нали няма подобни тежки сцени, смърт и т.н. Повече е комедия и романтика, отколко драма или?
Бърборанке, къде гледаш "В очакване на слънцето"? Прочетох накратко историята и сякаш и мен ме грабна. Но се притеснявам, че е старичък и може някои серии да липсват, пък като се зарибиш да гледаш е тъпо...
Честно казано, не знам дали ще ми хареса, но се надявам.. Първо Птичката много ми вдигна левъла, сега и Вратата много ми допада, а преди това "Любов на инат" ме позапали... 🙂

# 425
# 426
Ето така се ходи на сватба ... Gift Heart

Много са готини. Снимката ме подсети за нещо, което си мислиех, но забравих да пиша преди това.

Като гледах как Ферит бяга от сватбата: Ако не беше играта на Серкан, Селин може би щеше да изгради добри отношения с Ферит и нямаше да се колебае до последно. Гледайки Серкан до Еда - Селин не спря да вижда идеала си за влюбен мъж и мечтите си. Ревнуваше, завиждаше, страдаше - не можа да се наслади на своята връзка и да оцени Ферит. Broken Heart
Но всяко зло за добро, може би Ферит не беше мъжът за нея. Времето ще покаже. Може Серкан да й е направил добра услуга. Но в момента - това не изглежда така. Sad
В момента, когато Ферит избяга ми мина през ума, че Серкан е виновен. Ако не беше играл с чувствата на Селин, сега Селин щеше да е омъжена. Thinking
Иска я за ПР - да му оправя имиджа и този на холдинга, но той е в основата на цялата драма около сватбата. Голям скандал е...  удар по имиджа на Селин.

А това тръгване след Селин... да я утеши може би не трябваше да го прави. Има медии, има камери, репортери. Уж Серкан не иска Селин да е жената до него, ама тръгвайки след нея, когато годеникът й я е оставил, защото е влюбена в друг - медиите направо ще навържат нещата и ще ги сватосат пак.
Става ми жал за Еда и нейния образ в медиите, какво ли ще се говори за нея - не е ясно какъв е статуса им. Заради лелята не се държаха за ръце - да не види снимки в медиите, да не си помисли нещо.

# 427
  • София
Angel87, гледам го във Vbox засега. Но написах в Google “В очакване на слънцето” и ми излязоха много линкове. Ще го карам епизод за епизод и, ако не откривам нещо, ще помоля за помощ тук. Simple Smile
Ето един линк > https://www.vbox7.com/play:cfede6d6ca
Ако пък някой тук има линк, където е качен целият сериал с бг превод, да пуска, моля. Simple Smile

mi_si, този сериал е с Бурак Йозчивит и е исторически. Не се съмнявам във високия му рейтинг. Но и Лекарят Чудо и Имало едно време в Чукурова миналия сезон бяха с доста високи, а този не са. Така че нищо не се знае. Пак вярвам, че за всеки влак си има пътници и се надявам в нашия да са най-много. Hands V

# 428
  • Плевен / София
ужас...представям си го съвсем реално....Айдан ще го направи без да се замисли....

# 429
Angel87, гледам го във Vbox засега. Но написах в Google “В очакване на слънцето” и ми излязоха много линкове. Ще го карам епизод за епизод и, ако не откривам нещо, ще помоля за помощ тук. Simple Smile
Ако пък някой тук има линк, където е качен целият сериал с бг превод, да пуска, моля. Simple Smile

mi_si, този сериал е с Бурак Йозчивит и е исторически. Не се съмнявам във високия му рейтинг. Но и Лекарят Чудо и Имало едно време в Чукурова миналия сезон бяха с доста високи, а този не са. Така че нищо не се знае. Пак вярвам, че за всеки влак си има пътници и се надявам в нашия да са най-много. Hands V
Бърборанке, благодаря, почвам го и аз 🙂

# 430
  • Пазарджик

"В очакването на слънцето"

https://askim-bg.com/collection/151/videos/%D0%92%20%D0%9E%D1%87 … D0%B5%D1%82%D0%BE*Gunesi%20Beklerken

# 431
Angel87, Бърборанка

https://www.tubebg.com/83429/v-ochakvane-na-sluntseto-ep-1-1-bg-subs

Пишете в търсачката. Малко е тъпо, че при всяко презареждане на страницата излиза една табела, но горе от хикса я затваряте и така. Иначе всички серии ги има тук, не са подредени, но вие ще се справите.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 18:05 от imagine

# 432
Звезди, любов и недомислица в последния епизод. Звездно небе с ярки звезди, гръм и завалява силен дъжд 🥴 иначе звездите Сириус и Еда се виждат много ясно... 🙄 И един мармот завива шоколада в станиол.... 😁 Ама филм да става.
И с воалите, да видим какво  ще са измислили. 😎

Аааа, Славена... Не така, момиче.... Smirk  Ти нищо не разбираш... Smile Серкан разполага с такъв телескоп, с такава прекрасна резолюция, дето през девет тъмни завеси, та дори и през облаци дъжд, всичко се вижда... Сега сериозно.. .Всъщност, толкова бях запленена от романтичния момент, че хич не помислих логически и метеорологически за тази природна амплитуда - от ясно време и хоп! дъжд... Когато видях твоя пост, вътрешно се засмях... Щото си права, ама ... айде, дето казваш, филм да става...

# 433
# 434
  • София
aniksi, imagine и guga51, много ви благодаря! Heart

п.п. Много е странно да гледам Керем толкова млад и без брада - съвсем друг човек ми е. Още е рано да давам мнение за героя му в Очакване на слънцето, но определено харесвам повече възмъжалата му версия като Серкан Болат, което е напълно нормално, все пак съм почти на 30... Това е тийн драма, щеше да е притеснително, ако бях привлечена от 16-17 годишната му версия, въпреки че по мои сметки е бил на 25-26, когато е снимал този филм. Но те го правят да изглежда по-малък, разбира се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт