Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 136
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
aniksi, imagine и guga51, много ви благодаря! Heart

п.п. Много е странно да гледам Керем толкова млад и без брада - съвсем друг човек ми е. Още е рано да давам мнение за героя му в Очакване на слънцето, но определено харесвам повече възмъжалата му версия като Серкан Болат, което е напълно нормално, все пак съм почти на 30... Това е тийн драма, щеше да е притеснително, ако бях привлечена от 16-17 годишната му версия, въпреки че по мои сметки е бил на 25-26, когато е снимал този филм. Но те го правят да изглежда по-малък, разбира се. Simple Smile

Simple Smile Е, изгледай сериала и накрая отново ще говорим по този въпрос Simple Smile

# 436
Момичета, понеже гледах отново 12 епизод макар и с руски субтитри нещо много ме притесни и наминах освен да чета и да хвърля "бомбата" Естествено с условието, че аз може да не съм разбрала. Става дума за посещението на лелята в офиса и думите и след заспиването на Еда. Серко обещава както и първия ден, че няма да навреди на Еда, а лелята отговаря/ според руския превод/*Както казах и тогава, приличате на такъв, който няма да спази обещанието си. Моля някой разбиращ да преведе, защото си пуснах 2-ри епизод когато отново разговаряха двамата и лелята казва, че му вярва/там го гледам с бг.суб/. Струва ми се странно разминаването, пък и съм на мнение, че лелята май вижда любовта, ама ще се поопъва малко.
Предварително благодаря

# 437
# 438
Момичета, понеже гледах отново 12 епизод макар и с руски субтитри нещо много ме притесни и наминах освен да чета и да хвърля "бомбата" Естествено с условието, че аз може да не съм разбрала. Става дума за посещението на лелята в офиса и думите и след заспиването на Еда. Серко обещава както и първия ден, че няма да навреди на Еда, а лелята отговаря/ според руския превод/*Както казах и тогава, приличате на такъв, който няма да спази обещанието си. Моля някой разбиращ да преведе, защото си пуснах 2-ри епизод когато отново разговаряха двамата и лелята казва, че му вярва/там го гледам с бг.суб/. Струва ми се странно разминаването, пък и съм на мнение, че лелята май вижда любовта, ама ще се поопъва малко.
Предварително благодаря

Габи, това което аз разбирам е "Както казах и при първата ни среща, приличате на човек, който държи на думата си". Но аз не съм много напред с езика още. Ако може да се включи и някой по-запознат ще е добре.

# 439
  • София
Предварително благодаря

Спокойно, грешка в руския превод е! Лелята казва точно обратното, че прилича на човек, който спазва своите обещания, държи на думата си!

# 440
Heartpulse от соц. мрежи

# 441
  • София
Скрит текст:

п.п. Много е странно да гледам Керем толкова млад и без брада - съвсем друг човек ми е. Още е рано да давам мнение за героя му в Очакване на слънцето, но определено харесвам повече възмъжалата му версия като Серкан Болат, което е напълно нормално, все пак съм почти на 30... Това е тийн драма, щеше да е притеснително, ако бях привлечена от 16-17 годишната му версия, въпреки че по мои сметки е бил на 25-26, когато е снимал този филм. Но те го правят да изглежда по-малък, разбира се. Simple Smile

Simple Smile Е, изгледай сериала и накрая отново ще говорим по този въпрос Simple Smile
Да, разбира се. Ще го изгледам и тогава ще си дам мнението. Simple Smile Но аз в момента говоря само външност, не за характер. Под "възмъжалата версия на Серкан Болат" това визирах - брада, по-зрели черти на лицето, дрехи, походка и т.н. Simple Smile

# 442
  • Плевен / София
Предварително благодаря

Габи, това което аз разбирам е "Както казах и при първата ни среща, приличате на човек, който държи на думата си". Но аз не съм много напред с езика още. Ако може да се включи и някой по-запознат ще е добре.
точно .... " човек,  който държи на думата си"

# 443
  • София

Благодаря за тази снимка! За нея аз бих сложила заглавие "Една великолепна двойка!"! Много изящна Еда и изключителен Серкан! Срещам много коментари по повод липсата на химия между тях в сериала (и в нашата тема и в други теми, свързани с актьора Керем Бурсин)! Аз засега ще запазя тактично мълчание по този въпрос с надеждата, че въпросната "химия", която много от пишещите във форума не виждат, тепърва ще се развива и разкрива в епизодите, които ни предстои да видим! И с надеждата, че ще са повече епизодите!
Хубава вечер от мен! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 19:11 от nrgmama

# 444
Скрит текст:

Да, разбира се. Ще го изгледам и тогава ще си дам мнението. Simple Smile Но аз в момента говоря само външност, не за характер. Под "възмъжалата версия на Серкан Болат" това визирах - брада, по-зрели черти на лицето, дрехи, походка и т.н. Simple Smile

Разбрах те много добре, още първият път Simple Smile Ето ти поздравче от мен Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=qJylmMfJmpw

# 445
# 446

Благодаря за тази снимка! За нея аз бих сложила заглавие "Една великолепна двойка!"! Много изящна Еда и изключителен Серкан! Срещам много коментари по повод липсата на химия между тях в сериала (и в нашата тема и в други теми, свързани с актьора Керем Бурсин)! Аз засега ще запазя тактично мълчание по този въпрос с надеждата, че въпросната "химия", която много от пишещите във форума не виждат, тепърва ще се развива и разкрива в епизодите, които ни предстои да видим! И с надеждата, че ще са повече епизодите!
Хубава вечер от мен! Nature First Quarter Moon With Face

Два пъти четох, за да осмисля написаното.  Satisfied Thinking Не знам кои форумки се изказват като последна истанция,но ако между тях двамата няма химия, то тогава явно нищо не разбираме. Не е истина колко си пасват двамата. Турски сериали не съм гледала много. Всъщност само Перла навремето по БТВ като го даваха и няколко епизода от Слънчеви момичета. Видях случайно юли месец първият епизод в трендинга в Youtube и залепнах за лаптопа. И така вече четвърти месец го карам. Живея си със сериала, вълнувам се, преживявам го все едно съм там. Само като си помисля за тях двамата и ми става едно такова щастливо в душата. Blue Heart

Ново от 13 епизод

https://twitter.com/i/status/1312036756385079296

# 447
  • София
nrgmama, интересно ми е кои са тези слепци, които не виждат химия между Ханде и Керем като Еда и Серкан? Joy (реторичен въпрос беше) Ако тук не виждат химия, не знам къде я виждат! С глас се смея, честно. Смисъл... гледала съм много филми и сериали, турски и всякакви - такава химия между ГГ досега не съм виждала. И не говоря за сексуално привличане. Много повече е. Говоря за погледи, докосвания, усмивки. Те просто сияят, когато са един до друг. Живи и здрави да са тези, ‘дето не виждат химията. Слава Богу, не съм им видяла коментарите.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 19:55 от Бърборанка с розови очила

# 448
Момичета, желая ви приятна вечер Flowers Hibiscus
Едно поздравче: Wink

https://www.youtube.com/watch?v=quzDikER5B8

П.С. Според мен между Еда и Серкан има такава "химия", че на моменти си мисля, че имат връзка и в реалния живот. Така им се получават нещата, че направо ти става "горещо"... Gift Heart

# 449
Аз си сложих Gold за мелодия на звънене и всеки път щом ми звънне телефона през ума ми минава сцената , когато Еда е червената рокля и  Серкан я носи на ръце Heart и да искам да не мисля  за сериала  , не мога Joy
В неделя ще коментирам за епизода , чакам да му се насладя на макс с бг превода.
И аз се замислих да почна пак В очакване на слънцето, нещо този сезон и драмите не ме впечатляват.
И според мен има химия в излишък даже Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт