Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 152
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Той е с халката и на последните снимки, които пуснаха от сета.  Дано е добър знак за двамата влюбени ... Sparkling Heart

# 511
  • Плевен / София
Момичета, видях фрага 😥 няма да е само цветя и рози....😫 от телефона не мога да сложа линк.

# 512
# 513
  • София
Привет момичета! Ето ви го и вторият фраг:
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/tanitimlar
Приятно гледане! Анализиране! Характеризиране!

P.S. Писали сме едновременно с mi_si, но тъй като сме дали два различни линка към фрага, няма да трия поста си! Това, което видях от пръв прочит на фрага - Серкан продължава със заигравките със Селин, а новият герой Ефе носи кафе на Еда! Ще ни пилят нервите по всички показатели и във всички направления!

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 00:09 от nrgmama

# 514
Ох, сви ми се сърцето....
Това със Селин ми идва в повече. Искам да има ревност, но сладка и забавна, а не болезнена и натъжаваща.
Джерен явно ще види някой документ, който не е за нейните очи.
Да видим дали Серкан ще е толкова състрадателен към Селин като разбере, че си е продала акциите.

# 515
Е тая многострадална Геновева-Селин, вече ме ядосва това същество, аман бе, продаде си акциите и с какви очи гледа Серкан.... Rage Rage Rage

# 516
Какво разбрах от фрага: Simple Smile
Еда ревнува от Селин:

Новият започва да се увърта около Еда, като "котор"  

Нашата все пак отива вечерта при него, значи всичко е точно Gift Heart  .... може дори да закусват заедно ... да не ме чуе СЕМ - Турция Cupid

Нашият още е халката, но това е вечерта преди къщата с воалите:

Джерем и Ферит, като нищо ще ги направят двойка, което означава, че сватба не е имало ..

Фрагът с бг. суб.
https://ok.ru/video/2056431798903

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:24 от mi_si

# 517
  • София
Новият фраг тотално ме обърка. Ние очаквахме драмата със смъртта на родителите да е на дневен ред и да бъде основният проблем, а то... Селин! Честно казано, времето на Селин мина. Тази песен е изпята отдавна. Въобще не ми допада идеята Селин да продължава да стои между Серкан и Еда. Първо, мислех си, че тя има достатъчно самоуважение, за да се отдръпне веднъж завинаги след последния откровен разговор със Серкан, без значение жени ли се за Ферит или не. От Серкан също очаквам малко повече досетливост и такт, че да стои настрани от Селин след всичко случило се. Жал ми е за Еда, която се отказа от заминаването си, въпреки че Серкан се сети да я гони и да й признава, че я обича... баш в последния момент. Ако и сега продължава да я пренебрегва и наранява, да го оставя и да си гледа живота. Достатъчно възможности му даде. Ефе всъщност ми хареса. Да, не е мой тип на външност, но ми изглежда джентълмен и позитивен герой. Надявам се да не направят от героя му пислик.

Не знам каква ще е хронологията на събитията в епизода. Фраговете много ме объркват. Сцената, в която Еда казва на Серкан, че не знае дали може да бъде с него, е от същия ден (по дрехите съдя), когато той й казва, че не може да диша без нея. В къщата с воалите първо изглеждат тъжни, но после се целуват, а виждаме и, че закусват заедно. Селин какво прави във фирмата на Серкан? И защо той й казва, че сега има нужда от нея? Не ми хареса нищо от това, което видях, освен появата на Ефе - надявам се да го направят приятел на Еда, да й е подкрепа, както са приятелките й. Дори да се влюби в нея, да не прави долни номера и да не ги вкарват в тандем със Селин - че това е много изтъркано и в никакъв случай не е ромкомско.

Като цяло фрагът те провокира да гледаш следващия епизод, защото поставя много въпросителни. Като фен на сериала, ме напряга и дразни, следователно искам да гледам, надявайки се да излезе друго и тревогата да е била фалшива. Всички искаме да гледаме една голяма любов, която устоява на трудностите, а не любов, която се проваля след първия проблем. Така че сценаристите си вършат добре работата относно фраговете, както вече съм писала. Все пак знаят за новите конкуренти, които се включват следващата сряда и трябва да ги борим. Само дано да не сглупят със сценария, защото откажат ли зрителя веднъж - трудно ще си го върнат после. Мен, например, Серкан вече веднъж ме разочарова - след цялото чакане да си признае чувствата, това тръгване подир Селин в края на последния епизод ми преля чашата. Ако сбърка и в този епизод - лошо. За капак Селин. За капак родителите му. Ако ги разделят с Еда и ни вкарат в тежка драма - греда.

Кажете нещо позитивно, моля ви, че съвсем свалих розовите очила аз... Confused

# 518
  • София
О, момичета! Това което прочетох благодарение на превода на български език (за който сърдечно благодаря Flowers Bouquet !) са изреченията казани от Еда: "Не мога да бъда до теб! Около теб винаги има някой, има я Селин!" Пак ли ни връщат в първоначалната позиция? Отново ли Селин, честно казано на мен вече определено започна да ми омръзва това "гонене на опашката"!

Прочетох написаното от Бърборанка с розови очила, както се казва, писали сме едно и също! Защото усещанията ни за сценария са еднакви, желанието ни да не се въртят събитията вече около Селин са еднакви, остава само да видим как ще ни изненадат сценаристите! Може пък да няма голяма драма, въпреки думите на Еда от втория фраг! Защото и аз съм от групата на тези, които ще зарежат сериала, ако продължават да се въртят както написах вече в кръг!

Хубава вечер! Heart

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:46 от nrgmama

# 519
  • Пазарджик
Rage     Този трейлър само ме обърка и пак ще чакам сряда.
     Дизито-романтична комедия ще смени жанра и влиза в най неприятната част -  раздялата на главните герои, казани недоиказани истини, страдаща главна героиня, намесата на майки и бащи преследващи своите цели без да се съобразяват с чувствата на порасналите си деца. Започва мъка, мъка ... неизвестно до кога. Frowning1

# 520
Кога стана Събота. Хайде чакаме превод😉
Много хубави снимки споделяте.

# 521
  • София
Rage     Този трейлър само ме обърка и пак ще чакам сряда.
     Дизито-романтична комедия ще смени жанра и влиза в най неприятната част -  раздялата на главните герои, казани недоиказани истини, страдаща главна героиня, намесата на майки и бащи преследващи своите цели без да се съобразяват с чувствата на порасналите си деца. Започва мъка, мъка ... неизвестно до кога. Frowning1
Ако развалят хубавия филм, променяйки жанра от ромком на драма, мен ме губят като зрител. Въпреки пристрастията ми към Еда и Серкан, респективно към Ханде и Керем, не ми се гледат интриги, сълзи и терзания. Язък за вълшебната им история досега...

# 522
Летя с бърза скорост да изкажа впечатленията си от втория фраг - толкова си бях спокойна след първия и този ми дойде като гръм от ясно небе.

Няма да ви казвам в какъв екстаз съм - признавам си обожавам интригите и леко драмите. Като видях последната сцена с кафето така бях зяпнала телефона, че реших да повторя фрага. Многооо интересен епизод се очертава и нямам търпение. Определено Ефе е малко по-висок от Серкан, което ще е доста интересно дали Серкан ще се комплексира.
Очаквах да му вкарат някоя друга прическа и нещо с брадата на Али, обаче на мен все пак ми е чаровен с чупливата коса, но не отстъпва по красота на Керем Wink

Доста интересно се завъртат нещата около Ферит и Джерен и аз ги подкрепям като двойка, мисля че добре ще седят, но виждам че и Селин ще завижда много.
Ще има голяма ревност и от страна на Еда към Селин и Серкан, дано обаче нашият човек успее да я успокои и да нямаме пак драми със Селин.
Да си призная чаках точно този момент, когато някой ще се появи мъжки персонаж, който да се закача с Еда, че ми липсва много ревнуващ Серкан. Grinning

Събираме се доста близнаци тук, мислех че съм единственият мързелив близнак. Grinning (обаче характерът ми върви с асцедента - Скорпион Stuck Out Tongue) Вчера мернах, че и Керем е близнаци, ама едва ли е мързелив като мен Grinning

Хубава вечер на всички и приятно гледане на епизода на тези, които чакат и българският превод. Simple Smile

# 523
Няма да ги държат разделени дълго. Ще направят малка интрига с тая Селин, Еда ще се изнерви ще отиде на кафе или вечеря с Новия герой (забравих му името) и Серкан ще му светне червената лампичка. Sunglasses
Разликата между ромкомите и драмите не е ли, че в първите не държат разделени главните герои дълго време разделени. Постоянно става нещо и те са заедно.

Споко, момичета ... нещо ни мяткат с фраговете. Държат в напрежение  заради конкуренцията.
П.С. За болницата - нито снимчица не дадоха.

# 524
Привет, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Благодаря за статиите, снимките, интересните постове и за новия фраг. Както Ninika е написала по-напред, всеки път като влезе човек тук може да намери интересни неща. За което отново искрено ви благодаря. Sparkling Heart
Нещо не съм възхитена от фрага. Надявам се това да е тактически похват за привличане на по-голяма аудитория в деня, когато се включват поне още два сериала, единия от които разбрах бил доста харесван. И въпреки това не ми харесва. Някак много минорно настроение ми навя. Даже воалите от първия фраг не ми повдигат настроението. Селината ми къса нервите. Сега какво ще се бори обратно да си вземе Серкан ли? Какво иска още? Продаде си акциите уж да се маха, а посред нощите се мотае у Серкан. И той е за бой. Вярно, че от фрага не се разбира много, и се опитах да го оправдая за постъпката му на сватбата, ама няма да се разберем така... И както не бях във възторг от този новия образ, сега се радвам, че влиза. Нека да види Серкан, че и други се интересуват от момичето, при това не е кой да е, а уважаван ландшафтен архитект, и при това идол на любимата му. Нека се поизмъчи малко като не знае как да се държи. Това, което виждам аз е, че Ефе бей доста целенасочено се интересува от Еда и от холдинга. И дано да е от добрите, и да помогне на онова магаре Серкан да се вземе в ръце вече.

Бърборанке, много добре си го написала. Само че и на мен малко ми паднаха розовите очила тука, та позитивно нещо в момента не мога да сътворя. Дано само ни гъбаркат. За изказването на Еда, че не може да е със Серкан, аз го разбирам, че не може да работи в офиса и да гледа онази перушина да се върти около него. Еда много добре знае, че Селината е влюбена в Серкан. Каквото и да мисли той, действията му нараняват Еда.
Между другото, Бърборанке, и аз започнах слънцата, и може да коментираме в спойлер понякога.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 20:14 от blue`

Общи условия

Активация на акаунт