И тая Селин .... каква "уникална" жена... Толкоз уникална, че става вече жалка... То и малко гордост, и малко себеуважение трябва да притежаваш, за да ти стане ясно, че ставаш за посмешище вече и на гаргите... Ох, да спра, че много съм набрала ... На целия холдинг, барабар с пиарката, и на всички бивши и настоящи съсобственици в него...
изнервихте ли се като изгледахте 2-рия фраг,защото и аз ДА.Никога не са ми харесвали в реала жени,които не знаят къде ги сърби или боли и все се врат там ,където не са желани и като вампири смучат чуждо щастие ,за да покажат колко са несправидливонещастни.....така изглежда Селин в моите очи....дразнител ми е на макс....започвам да си мисля ,че плаща на Айше да и пише сценарии ,защото тя за мен,като героиня преключи....нека остави Ферит,Серкан,Еда да поемат чист въздух ..стига ги е задушавала......аз все още си вярвам ,че м/у Серкан и Еда ще има някаква раздяла .....така ми говорят звездите
...момичета връщам се да ви чета анализите за фрага,че моя е много груб нещо....ми ядоса ме таз Селин и т'ва е

Ами, не съм изненадана. И аз мисля, че Ефе ще има връзка с бабата, както Катя предположи. Защото Алпекин от жена си беше скрил за този инцидент, а някой си от Америка ще се докопа до информация от преди 20 или колко години, за която изрично се каза, че е потулена. Е, как да повярваме, че е случайно разкрита? Това е и нелогично от инвеститорска гледна точка - един инвеститор гледа напред в бъдещето, и да погледне отчети назад - да види 2-3 - 5 годишен период, да търси някакви трендове. Той не е следовател или прокурор да разследва.
После, гледам, че сте дискутирали продажбата на акциите на Ефе от Селин в деня на сватбата като грешка. Не знам, обаче, ако вие бяхте на нейно място как щяхте да постъпите. Серкан не й остави избор. Значи, за мене, Керем Бурсин игра много ама много реалистично. Нали той й каза -(перефразирам) -" значи, ако ми се ожениш за тоя Ферит и ако вземеш да ми го докараш в холдинга, да знаеш, че ще ти покажа откъде изгрява слънцето. Той е съдружник с Каан. Ще те съсипя. Ще ти взема всичките акции в холдинга- все едно доброволно или насила." Много силна игра на Керем - всъщност героят му Серкан се държи със Селин като с бизнес партньор - но от гледна точка на Селин той направо изглежда жесток. Защото Селин може и да е започнала връзка с Ферит с цел да задейства Саркан да ревнува. Но той, на лична тема със Селин, проговори едва след като се обясни на Еда в любов. И, тонът му към Селин беше по-мек в деня преди сватбата й - "Ето, опитахме, нищо не се получи между нас. " Преди това я натискаше за предбрачен договор за Ферит, предупреждаваше за заплахата към холдинга.
За Керем и снимките, които сте пускали - супер са! Всъщност, не знам, на мен ми изглежда доста българин на външен вид, в това число и начина на обличане.
За Санем, ставаше въпрос за положителна героиня от турски сериал и сте, и някой оспорва, че Санем не е положителна героиня, защото не полага усилия да учи и да работи.
За бабата - mury9
- не си само ти дето мислиш за нея. Ето тук цитирам и поста на Катя - съгласна съм с нея. Да, бабата най-вероятно ще търси начин да влезе в Холдинга на Болат, било защото иска да защити внучката си, било защото иска да унищожи Болат, търсейки отъщение - но кое от двете?!? И как ли ще мисли Аише?

), на един възрастен певец е , но много я пеят . Най-любима ми е версията на Зейнеп Бъстък ( беше гост -звезда в ЗЯбълка сезон 2 ) и Джан Бономо ( мъжът на Ойку К. - Кузей Гюней и Сърцебиене ) , но втората ми любиома версия е тази - а аз се чудех от къде ми е позната ''Пъръл ''
Здравейте, мили момичета! Относно темата с близнаците, която отворихте и аз имам моя близнак още от 2003, та и досега пареща, нестихваща и изненадваща любов и две деви в допълнение. 
За фрага - защо така му вярвам аз на Серки, толкова ми е чист като сълза. Нашето момиче няма поводи за ревност. Селин е необходима за работата му, но в сърцето му е само Еда. 
, добра вечер 

Първите две емитиконки - може би са ефекта от сватбата.
- са сигурно болницата
- явно всичко след болницата ще е ок, или ще имаме мила сцена с Еда и приятелки
после имаме момиченце, което вдига ръка и други човечета, които подкрепят - може би тук става дума за работата с Ефе бей, за акциите, за холдинга, или Еда е проявила инициатива да участва в проекта, русото и чернокосото момченце явно я подкрепят, стоят до нея (проекта на Ефе Акман беше 4 години - нали, той затова искаше да купи акции да е спокоен, че резултатът ще е добър и проектът успешен)
- надявам се сладка сцена с Еда и Серкан
- тази и смеещото се човече - е боксовата сцена
- тук се разкрива някаква драматична ситуация - може би става дума за смъртта на родителите на Еда, ключа мисля, че може би е тайната в случая
- воали и любов
- може би с холдинга - студена пот, сълзи... Серкан мисли за работа и търси подкрепа от Селин, Еда пак е на втори план.