Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 116
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Няма да ги държат разделени дълго. Ще направят малка интрига с тая Селин, Еда ще се изнерви ще отиде на кафе или вечеря с Новия герой (забравих му името) и Серкан ще му светне червената лампичка. Sunglasses
Разликата между ромкомите и драмите не е ли, че в първите не държат разделени главните герои дълго време разделени. Постоянно става нещо и те са заедно.

Споко, момичета ... нещо ни мяткат с фраговете. Държат в напрежение  заради конкуренцията.
П.С. За болницата - нито снимчица не дадоха.
Дано си права за всичко! Дано си останем ромком и не държат нашите разделени твърде дълго! И не искам да гледам сълзите на Еда...

blue, пак сме си писали от клавиатурите. Мненията ни абсолютно съвпадат! Simple Smile

# 526
# 527
Само мен ли не ме интересува тази баба от Мардин?! Толкова много други проблеми и пречки възникват, че още един отгоре ще  дойде в повече.. Пък си и мисля нещо друго... Щом е толкова властна и целият Мардин е неин, тя със сигурност знае чия фирма носи вината за подпорната стена... И какво е направила досега?! Успяла ли е да потърси сметка от семейството на Серкан...?! Ако беше така, нямаше ли да направи нещо, за да предупреди Еда и щерка си... ?! Сега за Серкан... да го заръбам аз като кисела краставица... То бива, бива съжаление към Селин, ама чак толкоз... прекалено идва... Ако бях на Еда, със сто км в час бих запрашила към Италия... барабар с новия архитект....Smile И тая Селин .... каква "уникална" жена... Толкоз уникална, че става вече жалка... То и малко гордост, и малко себеуважение трябва да притежаваш, за да ти стане ясно, че ставаш за посмешище вече и на гаргите... Ох, да спра, че много съм набрала ... На целия холдинг, барабар с пиарката, и на всички бивши и настоящи съсобственици в него...

П.П. Накрая ще взема да прескоча две -три серии, че да знам как Серкан като кученце ще се умилква около Еда... Тогава ще си възвърна загубеното равновесие и баланс за всичко онова, с което Серкан кара момичето с очи на кошута да бъде тъжно и объркано...

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 20:21 от mury9

# 528
  • Монтана
Момичета, изгледайте това видео, на руски е, но дава много отговори на загадъчния втори фрагман!
 https://www.youtube.com/watch?v=OigBScOv7eQ

# 529
Момичета Hug , добра вечер Heart Eyes
За съжаление не съм гледала все още епизода с превод . Моля ви за линк със субтитри , обаче английските не ми се отвориха последния път Anguished
Мерси предварително Heart

# 530
Добър вечер и от мен Simple Smile изнервихте ли се като изгледахте 2-рия фраг,защото и аз ДА.Никога не са ми харесвали в реала жени,които не знаят къде ги сърби или боли и все се врат там ,където не са желани и като вампири смучат чуждо щастие ,за да покажат колко са несправидливонещастни.....така изглежда Селин в моите очи....дразнител ми е на макс....започвам да си мисля ,че плаща на Айше да и пише сценарии ,защото тя за мен,като героиня преключи....нека остави Ферит,Серкан,Еда да поемат чист въздух ..стига ги е задушавала......аз все още си вярвам ,че м/у Серкан и Еда ще има някаква раздяла .....така ми говорят звездите Simple Smile...момичета връщам се да ви чета анализите за фрага,че моя е много груб нещо....ми ядоса ме таз Селин и т'ва е Simple Smile

# 531
Ето го моя сценарий за сряда Bowtie

# 532
Момичета, благодарности за фрага.Flowers Hibiscus

Flowers Rose Ами, не съм изненадана.  И аз мисля, че Ефе ще има връзка с бабата, както Катя  предположи.  Защото Алпекин от жена си беше скрил за този инцидент, а някой си от Америка ще се докопа до информация от преди 20 или колко години, за която изрично се каза, че е потулена.  Е, как да повярваме, че е случайно разкрита?   Това е и нелогично от инвеститорска гледна точка -  един инвеститор гледа напред в бъдещето, и да погледне отчети назад - да види 2-3 - 5 годишен период, да търси някакви трендове.  Той не е следовател или прокурор да разследва.

Flowers Cherry Blossom  После, гледам, че сте дискутирали продажбата на акциите на Ефе от Селин в деня на сватбата като грешка.  Не знам, обаче, ако вие бяхте на нейно място как щяхте да постъпите.  Серкан не й остави избор.  Значи, за мене, Керем Бурсин игра много ама много реалистично.  Нали той й каза -(перефразирам) -" значи, ако ми се ожениш за тоя Ферит и ако вземеш да ми го докараш в холдинга, да знаеш, че ще ти покажа откъде изгрява слънцето.  Той е съдружник с Каан.  Ще те съсипя. Ще ти взема всичките акции в холдинга- все едно доброволно или насила."  Много силна игра на Керем - всъщност  героят му Серкан се държи със Селин като с бизнес партньор - но от гледна точка на Селин той направо изглежда жесток.  Защото Селин може и да е започнала връзка с Ферит с цел да задейства Саркан да ревнува.  Но той, на лична тема със Селин, проговори едва след като се обясни на Еда в любов.  И, тонът му към Селин беше по-мек в деня преди сватбата й - "Ето, опитахме, нищо не се получи между нас. "  Преди това я натискаше за предбрачен договор за Ферит, предупреждаваше за заплахата към холдинга. 
И едновременно с това, надеждите, които и дадоха Еда и майката на Серкан, че той всъщност цели да развали брака й с Ферит и разочарованието й, когато Серкан не й се обади и вместо това ги видя с Еда.   Тя, всъщност, в тоя момент взе решение да се ожени за Ферит и осъзна сериозността на положението.  И Селин и Перил обвиниха Серкан, че играе игрички - със Селин, с Еда, но всъщност аз мисля, че за Селин някак на игра й беше тая сватба и организацията й - чакаше до последно Серкан да дойде и да й каже, че е с нея.  И защото вече взе решение за Ферит, а тя -  май не подписа предбрачен договор с него, както остро настояваше Серкан, реши да ги продаде на първия, където може.  Даже и не мисля, че е за отмъщение.   Серкан многократно, и много ясно й каза , че ожени ли се за Ферит, не могат да са в Холдинга.

CameraЗа Керем и снимките, които сте пускали - супер са!  Всъщност, не знам, на мен ми изглежда доста българин на външен вид, в това число и начина на обличане.

Animal BeeЗа Санем, ставаше въпрос за положителна героиня от турски сериал и сте, и някой оспорва, че Санем  не е положителна героиня, защото не полага усилия да учи и да работи.
Така, Санем вече има университетско образование, когато започва историята й в Птичката не помня каква специалност, но със сигурност има завършено образование.  В Турция вероятно защото не е коментирано друго.
И тя го споменава, че поради характера й, не се задържа на работа като наемен работник, където е започвала работа.
Но тя в никакъв случай не е необразована.  Никой никъде не казва, че тя няма образование - напр. както беше в случай с Еда - тя няма образование, как ще й се възложи проект.   
Така че, за образа на Санем,  какво точно трябва да полага усилия да учи, - академик ли трябва да става?. На нея проблемът не й е университета - тя го има, на нея проблема й е да се задържи на работа.   Също не съм съгласна, че не полага усилия в работата си.   Я, на тебе да ти се случи да завършиш университет,  да те отхвърлят от няколко работи, и да те видим откъде ще намериш сила да не се огорчиш, да ставаш в 6 часа всеки ден,  се усмихнеш на целия свят, да не се депресираш, да си вършиш работата като че това е най-най-важната работа на света.   И то именно е така.  "на който е верен в малкото, много ще му се даде." 
И как не работи, аз се чудя един и същ филм ли сме гледали.  Нали точно тя възроди агенцията, след като всички специалисти успяха да я докарат до фарит.  И след като стана известна писателка, продължи да работи, вземаше поръчки по телефона и доставяше по домовете храна с моторче.
Ами може за някой да не са нужни усилия, но от това, което съм виждала в реала, хората от толкова много отхвърляне, се озлобяват към другите.  Та това на тема положителна героиня от турски сериал.

Two HeartsЗа бабата - mury9 Heart Exl- не си само ти дето мислиш за нея.   Ето тук цитирам и поста на Катя - съгласна съм с нея.   Да, бабата  най-вероятно ще търси начин да влезе в Холдинга на Болат, било защото иска да защити внучката си, било защото иска да унищожи  Болат, търсейки отъщение -  но кое от двете?!? И как ли ще мисли Аише?

Здравейте, момичета Simple Smile
По повод бабата от Мардин, аз съм от тези, които мислят, че тя има връзка с новия герой - известния дизайнер, автор на книги даже. Имаше няколко споменати вече факта, които подсказват, че този човек определено иска да влезе в холдинга, а не просто съвместна работа - неизгодните условия за договора, които Серкан веднага засече; приемането на новите условия; притискането с неизвестни на никого факти около инцидента с родителите на Еда; насочването към Селин и Ферит ... Странно е млад човек, творец, който живее извън Турция, да събере информация за най-слабите звена в холдинга. Това си е работа на бабата и нейните хора. Мисля, че тя знае и за влюбването на Еда в Серкан, затова е и избран човек, който е с нейната бъдеща професия, красавец, джентълмен и т.н. А и адвокатът (мисля, че това е неин адвокат) се появи при Ферит отново, след като Еда отложи заминаването за Италия. Не знам кога ще се появи баба Мардин, обаче ми се струва, че е наясно с всичко относно Еда и Серкан. А избраният дизайнер ще е някой авантюрист и поне външно - пълна противоположност на Серкан - робота.
Приятен ден на всички ви Blush
ПП Ааа, вече излезли и драматичните емотиконки. Няма страшно, голямата любов се проверява чрез извънредни обстоятелства.

# 533
Логично е, че ще вкарат драма, интриги и ревностни. Според мен фрага гласи следното - Еда вижда Серкан и Селин и решава напук да пие кафе с брадатия козел, за да накара и Серкан да изпита каквото и тя. Танту за кукуригУ, един вид.
Тъй като се спомена РП - там имаше бая ревности, итриги и глупости и въпреки това се върнаха един към друг ГГ, дори след тъпата амнезия на Джан. Та товя го казвам с цел да успокоя някои от вас, които мислят, че ще се избяга от темата на сериала.
Относно бабата - моето мнение, което ми се върти от бая време в главата е, че Еда не я харесва, защото е трябвало тя да я отгледа, но бабата я е оставила на леля й, един вид се е отказала от нея... Или тя е изпратила родителите й тям, където е станал инцидента и Еда смята, че мардинската фея има вина.. Нооо както имаме една приказка - като се обърне каруцата, пътища много, та и тук нашата каруца е Айшето и по кой път е хванала - няма как да знаем 😶
Като цяло - както имахме почто цяла серия любов, щастие и двама влюбени, така ще имаме и серия, която ще е тъжна, тежка и сърцераздирателна... Да ги псуваш чак, че са такива глупци и не виждат любовта и страданието в очите на другия.

# 534
Песента Ах Бу Бен ми е любимата турска песен ( аз харесвам рок , не съм по балканските ритми , но благодарение на сериалите започнаха да ми харесват и някои турски Stuck Out Tongue Winking Eye ), на един възрастен певец е , но много я пеят . Най-любима ми е версията на Зейнеп Бъстък ( беше гост -звезда в ЗЯбълка  сезон 2 ) и Джан Бономо ( мъжът на Ойку К.  -  Кузей Гюней и Сърцебиене )  , но втората ми любиома версия е тази - а аз се чудех от къде ми е позната ''Пъръл ''Grinning

# 535
Nature Sunrise Over MountainsЗдравейте, мили момичета! Относно темата с близнаците, която отворихте и аз имам моя близнак още от 2003, та и досега пареща, нестихваща и изненадваща любов и две деви в допълнение. Heartpulse
Flowers Strawberry За фрага - защо така му вярвам аз на Серки, толкова ми е чист като сълза. Нашето момиче няма поводи за ревност. Селин е необходима за работата му, но в сърцето му е само Еда. Nature Star2
Този новият обаче така ще се заплени от феята ни, че Серки ще бъде под пара цялата серия, но момичето ни ще отиде при него и там сред воалите ще стане, каквото трябва, а сутринта закуската им ще бъде подобаваща нежна и топлеща нашите влюбени сърца.
За следващата серия плачещите човечета ще са за другите, аз съм с розови лещи и това е.Nature Sunny Revolving Hearts Kiss Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:27 от Ели-mama

# 536
Момичета Hug , добра вечер Heart Eyes
За съжаление не съм гледала все още епизода с превод . Моля ви за линк със субтитри , обаче английските не ми се отвориха последния път Anguished
Мерси предварително Heart
Фили, не видях да има сложен линк за серията. Аз тук я гледах с английски суб. За български не знам дали има вече.
https://www.facebook.com/youknockonmydoor/videos/946786752509506

Бърборанке, имаш лично съобщение Simple Smile

# 537
Blu Hug мерси , отвори се линка този път . За мен нама проблем какви са субтитрите , стига да не е дублирано , обичам да слушам гласовете Simple Smile

# 538

И на мен ми се струва така... за разлика от предишния епизод, в който имаше много любов по емотиконки, тук имаме съвсем малко накрая - воалите.

Серкан изглежда тъжен и напрегнат през цялото време (родителите му сигурно го притискат да се върне при Селин, + вероятно е притеснен и за холдинга)

Еда - ревнува от Селин, и сигурно се съмнява в чувствата на Серкан и страда.

Ферит - мишкува, някакви документи крие и събира...не знам какъв ще го играе отсега нататък.

Ето и моят сценарий:

Scream Първите две емитиконки - може би са ефекта от сватбата.
Head Band Persevere Hands Pray - са сигурно болницата
Hug - явно всичко след болницата ще е ок, или ще имаме мила сцена с Еда и приятелки
People Raising Hand после имаме момиченце, което вдига ръка и други човечета, които подкрепят - може би тук става дума за работата с Ефе бей, за акциите, за холдинга, или Еда е проявила инициатива да участва в проекта, русото и чернокосото момченце явно я подкрепят, стоят до нея (проекта на Ефе Акман беше 4 години - нали, той затова искаше да купи акции да е спокоен, че резултатът ще е добър и проектът успешен)
Flushed - надявам се сладка сцена с Еда и Серкан
Triumph -  тази и смеещото се човече - е боксовата сцена
Cold Sweat Key - тук се разкрива някаква драматична ситуация - може би става дума за смъртта на родителите на Еда, ключа мисля, че може би е тайната в случая
Heart Eyes Heart - воали и любов
Cold Sweat Disappointed Relieved - може би с холдинга - студена пот, сълзи... Серкан мисли за работа и търси подкрепа от Селин, Еда пак е на втори план.

За Ефе аз съм раздвоена
1) от една страна сте прави, може да е свързан с бабата
2) от друга страна, пък не е чудно, че Ефе проявява интерес и без да е поставено лице от бабата, той е ландшафтен дизайнер - нормално е като отиде някъде да иска да се запознае с ландшафтния дизайнер, ако има такъв - да говорят по работа, на общ език, да види какво се прави, как се прави досега в тази фирма.
На него му е ясно, според мен, че между Еда и Серкан има специална връзка - коментира: - Еда е специален работник за "Art Life"). Може би се пита доколко са сериозни нещата, защото, ако са сериозни (Има ли нещо общо с холдинга).
* Ако Ефе хареса как работи Еда, може и да я вкара в холдинга като консултант по проекта с него.

Някой има ли представа как са разпределени акциите:
в началото мислех са?:

25% Бащата на Селин
25% Селин
25% Алптекин
25% Серкан

След промените:
25% бащата на Селин
25% Серкан
20% Алптекин
15% Ефе
10% Селин
5% Ферит

Гласуването на решения вече няма да е лесно.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 20:40 от kukli4ka456

# 539
И без  инфото от руската разведка, ме усъмни защо Идола пита за връзката на Еда с холдинга. Мисля, че накрая ще продаде акциите именно на Еда и Алптекин да се сдобие с партньор, който иначе не ще за снаха.
Има да гледаме как се обикалят и гледат с недоверие Еда и Серкан още поне 5 серии.
Селин е една раглезена мадама с мотото "най-идеална на света". Такова й е мисленето и като не й се получат нещата не може да се на чуди защо.
Глупавите мъже около нея са й създали тази представа за себе си и продължат да я поддържат.
Въпреки раздялата Серкан направи куп глупости за да провали сватбата й, продължава да я смята за идеална, не й позволява да напусне работата си в неговата фирма. (Сигурно и за продадените акции ще го сметнат под килима, както с намирането и развява ето на договора пред всички). Ферит и лазеше в краката и едва в последната минута набра смелост да скочи от влака. А скочумбрата дето не го искаше сега ревнува от Джерен.
Мъже... Както каза Джерен на приятелките си, когато изпохващаха срещата на "енище" и бившата - "Четири жени, и на четирите съдбата ни еднаква".

Общи условия

Активация на акаунт