Очевидно и изневерите не отричат (някой съвсем скоро писа, че в планинската къща на Серкан се разви изневярата на Белма с Демир от Ирония на съдбата). Очевидно и това да забременееш от друг, докато си омъжена, също се приема добре - дори това да са ГГ. За пример давам - Нихан и Кемал от Черна любов. Тя даже излъга, че детето е на Емир. За протокола - спомням си ПБН на Йомер и Дефне в Любов под наем - толкова дървена беше, много се смях. Лично мнение де. Феновете на сериала си я харесаха.
Очевидно и изневерите не отричат (някой съвсем скоро писа, че в планинската къща на Серкан се разви изневярата на Белма с Демир от Ирония на съдбата). Очевидно и това да забременееш от друг, докато си омъжена, също се приема добре - дори това да са ГГ. За пример давам - Нихан и Кемал от Черна любов. Тя даже излъга, че детето е на Емир. За протокола - спомням си ПБН на Йомер и Дефне в Любов под наем - толкова дървена беше, много се смях. Лично мнение де. Феновете на сериала си я харесаха.
благодаря ви момичета, искрено ме развеселихте. 

ти си знаеш, нали. Само ще се включа тук да кажа: нека първо видим какви ще ги надроби Серканчик в сряда, пък тогава ще го накълцаме на дребно. За това, че продължава да търси Селината и мен ме нерви, но си го обяснявам с това, че много трудно се доверява и допуска хора до себе си. За него тя е проверен и доказал се приятел.Той вярва, че може да ѝ се довери напълно. Нали още не знае какви му ги е нагласила. Но ако продължи да я търси по същия начин след като разбере, е тогава вече...

но по този въпрос на дали ще тазберем нещо и ще си останем с догадките. Препоръчани теми