Питайте ме! Тренирам. Въпроси с бърза обратна връзка

• 55 157
  • 899
  •   1
Отговори
# 465
Ще имам ли свое дете?

Да, ще имате.

# 466

Благодаря,не знам как ще стане на 40 без мъж.

# 467
След около 3 г ще имате дете.

# 468
Благодаря Ви.

# 469
Да се включа и аз по този въпрос, дали ще имам свое бебе скоро?

# 470
Ако може да отговор и на моето питане- дали съпруга ми има сериозен здравословен проблем, предвид че последните дни не се чувства добре?

# 471
Здравейте. Имам въпрос - как се чувства Ивайло спрямо мен, кога ще ме потърси отново и ще пожелае да се видим?

# 472
Здравейте! Може ли да попитам ,ще успеем ли да продадем до месец имот, който сме обявили?

# 473
Angel_wing,да попитам това което най-много желая ще се случи ли до два месеца?
Благодаря!

# 474
Здравейте! Може ли да попитам ,ще успеем ли да продадем до месец имот, който сме обявили?

Не бързайте с продажбата, може нещо да се обърка. Ако изчакате малко повече - ще е по-успешна продажбата. 4 -то предложение ще е за Вас ок.

Ако може да отговор и на моето питане- дали съпруга ми има сериозен здравословен проблем, предвид че последните дни не се чувства добре?

Не, няма.

# 475
Благодаря, Angel_wing! Flowers Hibiscus

# 476
  • Варна
Angel_wings, вече веднъж съм се обръщала към вас за здравословен въпрос свързан с това дали ще се оправя и дали ще срещна любовта, за които ми дадохте надежда, но сега питанката ми е дали да влагам усилия в мъжа Н.Н., на когото държа от известно време и ме подкрепя, или моментът/човекът няма да е този.
Благодаря предварително! Purple Heart

# 477
Ако държите на него и той Ви подкрепя, защо да не вложите усилия?
Но с тези съмнения имате голям шанс за самосаботаж..

# 478
Да напусна ли? Ще се оправи ли изобщо положението в работата?

# 479
  • Варна
Ако държите на него и той Ви подкрепя, защо да не вложите усилия?
Но с тези съмнения имате голям шанс за самосаботаж..

Съмненията ми са свързани с това дали отношенията не са просто приятелски и също така имам леки такива и относно това, че интересът му е насочен към конкретно друг човек. А ми се ще в този момент точно да избегна поне евентуалното разочарование..

Общи условия

Активация на акаунт