Питайте ме! Тренирам. Въпроси с бърза обратна връзка

• 54 653
  • 899
  •   1
Отговори
# 270
Ще имам ли шанс за собствено жилище в близките една-две години?

# 271
Благодаря ви много. Може ли да погледнете и дали ще си намеря скоро приятел?

# 272
Ако може 2 въпросa  от мен:

1.  Да се преместя ли да живея при него или все още не трябва да прибързвам с тази стъпка?
2.  Ще започна ли да работя в корабоплавателната дейност в близките 3 години?

# 273
  • София
Получавам смесени сигнали от един човек. Ще ми помогне ли в бъдеще да сменя попрището или по някакъв да променя живота си?

# 274
Angel _wing, моля за отговор!
От почти две години правим опити да забременея, но бебе не се получава. От посещението ми на лекар многократно - казва, че няма абсолютно никакви причини да не забременея.
Въпросът ми е, дали ще забременея скоро? Ако не се получава, къде да търся причината?
Надявам се на отговор, това е "болна" тема за всяка жена! Благодаря предварително!

# 275
Гларусче, довечера ще се постаря да Ви отговоря..но ММ е до късно (до Неделя вкл) на едно обучение и в краен случай - другата седмица.

# 276
Гларусче, довечера ще се постаря да Ви отговоря..но ММ е до късно (до Неделя вкл) на едно обучение и в краен случай - другата седмица.

Благодаря много! 🌹Ще чакам с нетърпение отговора!

# 277
Резултатите на изследванията ми следващата седмица ще бъдат ли добри? Благодаря предварително.

# 278
Ще имам ли шанс за собствено жилище в близките една-две години?

Не виждам това, да се случи в зададения срок.

Благодаря ви много. Може ли да погледнете и дали ще си намеря скоро приятел?

Не виждам, да се случи. Живеете в миналото.

Ако може 2 въпросa  от мен:

1.  Да се преместя ли да живея при него или все още не трябва да прибързвам с тази стъпка?
2.  Ще започна ли да работя в корабоплавателната дейност в близките 3 години?

Не прибързвайте с тази стъпка.
Ще започнете работа, там където искате.

# 279
Много интересна темичка! Мога ли да се включа и аз с въпрос - Павел или Стилиан е правилният избор за мен?
Или нито един от двамата?
И аз съм от пропуснатите. Мога ли да си повторя въпроса?Simple Smile

# 280
Много интересна темичка! Мога ли да се включа и аз с въпрос - Павел или Стилиан е правилният избор за мен?
Или нито един от двамата?
И аз съм от пропуснатите. Мога ли да си повторя въпроса?Simple Smile
Щом се чудиш значи не е нито един от тях . Не трябва ли този избор да го усетиш със сърцето си... ако ти кажат конкретно име, а ти усещаш друго тогава какво?

# 281
От почти две години правим опити да забременея, но бебе не се получава. От посещението ми на лекар многократно - казва, че няма абсолютно никакви причини да не забременея.
Въпросът ми е, дали ще забременея скоро? Ако не се получава, къде да търся причината?
Надявам се на отговор, това е "болна" тема за всяка жена! Благодаря предварително!

Гларусче, или до 2 седмици или до 2 месеца ще се случи.  💕

# 282

Гларусче, или до 2 седмици или до 2 месеца ще се случи.  💕

Много, много благодаря! Ще пиша пак!

# 283
  • София
Получавам смесени сигнали от един човек повече от година. Не мога да го разбера и съм объркана. Ще ми помогне ли да сменя попрището си или да променя живота си или ме лъже?

# 284
Моля и аз за отговор, да прекратя ли дейността с която се занимавам в момента, тъй като не виждам развитие, или да изчакам ? Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт