Питайте ме! Тренирам. Въпроси с бърза обратна връзка

• 54 586
  • 899
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Ейнджъл , имам голяма миома и съм на прага на менопаузата .Вариантите ми са ,да чакам да изсъхне с със спирането на цикъла или да я оперирам .Кое е по добре за мен ? Благодаря предварително !

Изчакайте. Ако можете, елате на сеанс.
Здравейте!Аз веднъж зададох въпрос и отговора който получих е  точно какъвто очаквах.Сега искам да попитам друго....майка ми почина от рак на белия дроб. Аз понякога имам суха кащлица и си мисля,че имам същото заболяване.Страх ме е да отида на лекар,,снимка........Какво да направя...Ужас ми е в главата...

Направете си снимка, за да се
Здравейте,

За Ейнджъл и мъжа й:
ще се възстанови ли скоро психичното ми състояние? Възможно ли е зад симптомите ми да се крие и физическо заболяване?

А ако случайно някой гледа на карти, имам въпрос, който не е свързан със здраве: (ако трябват име и др. пишете на лично)
Тази година се забърках в много неприятности. Ще се оправят ли скоро нещата?

Благодаря предварително
успокоите. Нямате заболяване.

Двете неща са свързани. Спрете да се тревожите, за да не се разболеете наистина.
Ще забременея ли скоро?
Да

# 691
Здравейте, ако все още има възможност за въпрос: дали ми се очертава професионално развитие и дали ще започна нова работа или ще съм на старата? Благодаря ако имате възможност

# 692
Ще имам ли комуникация с човека за когото си мисля скоро. Благодаря

# 693
Здравейте, ако все още има възможност за въпрос: дали ми се очертава професионално развитие и дали ще започна нова работа или ще съм на старата? Благодаря ако имате възможност

Новата работа ще е свързана със старата.

# 694
Здравейте ! Запознах се с мъж А ..дали ще имаме връзка .Не ми върви въобще в любовта ..Моля Ви помогнете ми

# 695

Благодаря, а знае ли се кога ще я сменя, дали ще е скоро?

# 696

Задайте точен въпрос, моля.
“Скоро” там горе, означава нещо съвсем различно от нашите представи. Както и “кога”.

# 697

Задайте точен въпрос, моля.
“Скоро” там горе, означава нещо съвсем различно от нашите представи. Както и “кога”.
Ясно, мерси, до края на септември тази година?

# 698
Ако бездействате, няма да я смените.
Т.е - ако ви кажа “Да”, ще започнете да чакате Септември. А не трябва да пропускате нито един шанс до тогава. Ще имате такива.

# 699
Angel, въпрос към вас ( но не е за здраве, ако може ще се радвам да разбера мнението на съпруга ти): ще започна ли работа на мястото, на което кандидатствах тази седмица?

# 700
Имам ли някакъв гинекологичен проблем?

# 701
Angel, въпрос към вас ( но не е за здраве, ако може ще се радвам да разбера мнението на съпруга ти): ще започна ли работа на мястото, на което кандидатствах тази седмица?
Имате малък шанс да стане, но ако много го искате - не падайте духом.
Имам ли някакъв гинекологичен проблем?
Не

# 702
От около два месеца ми се подуват ръцете. Не ме болят. Направих изследвания два пъти. Резултатите са добри. От какво може да е това подуване и още: От три дни съм изрината на определени места по тялото. Сърбежа е ужасен. Биха ми инжекции, но не могат да кажат от какво е? Алергия ли е или нещо друго предизвиква тези обриви?

# 703
От около два месеца ми се подуват ръцете. Не ме болят. Направих изследвания два пъти. Резултатите са добри. От какво може да е това подуване и още: От три дни съм изрината на определени места по тялото. Сърбежа е ужасен. Биха ми инжекции, но не могат да кажат от какво е? Алергия ли е или нещо друго предизвиква тези обриви?
Подуването е задържане на вода и аномалиите във времето.
Обривите са от храна (череши, ягоди, плодове)

# 704
  • гр.Пловдив
Angel_wing ,да се преместя ли на работа в друг град или ще е грешка?

Общи условия

Активация на акаунт